💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 888
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 150
Как тихичко и емоционално ни пързулнаха в този епизод. При ясно обявени правила за отпадане и напускане на шоуто след последната игра, Радков ги подкара като овце в кошарата, те в неведение, зрителите в още по-голямо, а на сутринта Виктория и Явор се събудиха финалисти след две невзети игри. Wink Егати правилата незнайни тази година...И явно зрителите не заслужаваме обяснение как се случват тези промени или нямаме право да задаваме такива въпроси?

Утре пак ще се прозяваме.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 17:40 от Cafelate

# 3 151
  • Велико Търново
А финалната игра така и никога не я смениха...
В сезон 2 НЕ беше "Четирите сезона". И двойките бяха само две - Тяна & Иво и Тина & Миро.
Сега още като стана ясно, че на финала остават 4 двойки (след снощи не съм таяла празни надежди, че ще кажат на Виктория и Явор, че ще отпаднат), си знаех, че ще е тая жестока игра.

# 3 152
  • София
За мускулестият Явор, финалът ще бъде детска игра..вече нямам надежда,,че друг ще спечели..мам*а му..

# 3 153
Играта ми е интересна, но и страшно омразна....мъчение си беше за двойките до колкото помня една издържаха горките...

# 3 154
Уви двете бичета имат явно предимство в такава игра.Дано греша все пак,но честно ужасен привкус ми остави този сезон,много съм разочарована.

# 3 155
за съжаление тези "Годишни времена" са по лиценз, гледала съм и в израелския формат, тогава държаха някаква чанта с дълги дръжки, издържаха много двойките, повече от 30 мин и се наложи да им сложат още тежести в чантите.
Явор фитнес маниак, играта е за него. Виктория още на играта с кофите показа, че беше по-издържлива от мъжете.
Димана и Ицо ще се справят също. Криси ще замръзне, Габи и Десо да без мускули. Играта  е психическа.
Дано някой не изпадне в положението на Пламен, да му посинее ръката.

Все пак се радвам, че ще е някоя игра, която да се разиграе пред зрителите едновременно. Пак има много възможности да излъжеш бедния зрител. Пускаш на избрана двойка, обикновена хладка вода вместо стдена, топъл вятър, по-лека кофа и т н.

# 3 156
  • на село
Честно, идва ми да ругая.
Изгубих време да гледам цял сезон и последните две игри за какво ги играха....можеше да направят финала миналия петък.
Тези В и Я защо още са в играта!?
Яд ме е. Дано догодина има МШ и въобще няма да ги погледна.

# 3 157
  • София
Пълна подигравка! 😠
Виктория и Явор ги спасява продукцията след две поредни последни места!!!
Това е прецедент не само в този сезон, но изобщо за всичките 4 сезона на това шоу!

Двойките са в шах, зрителите също, нямам думи просто.

Дано правдата възтържествува и най-заслужилата двойка да спечели, Димана и Христо, а не тунингованата и бутана двойка. Дето 1/3 от сезона беше на дъното и за да изплуват им дадоха чужди пари!
Не си спомням някога в това риалити да е имало по-бутана двойка от тези двамцата.

Другото няма никакъв смисъл да коментирам. 3 часа пълнеж.

# 3 158
  • Велико Търново
И в нашия формат, когато се играха "Четирите сезона", имаше утежняване на условията след едно определено време, не само в чуждите.

Сигурни ли сме, че Тупарев не е взел и това предаване? Може да е под прикритие.

# 3 159
  • София
На сърцето и любовта не можеш да дадеш окови.  Просто се влюбваш.. Димана е направила точно това, едва ли е искала да прави секс с учителя си. Била е искрена детинска любов, която после е имала шанс за повече, това е страхотно и  тези две красиви деца.
Днес  малко гледах, скука.

# 3 160
  • SF
Какъв беше смисълът да се играят последните 2 игри? Похабиха най-интересните игри, само за да има 2 епизода. Никакво отношение към класирането.
Моите хора си взеха игрите.
И сега, ако Явор и Виктория вземат, че бият на финала останалите 3 двойки, честно и коректно ли ще е?
Това само една двойка за целия сезон да има право да отнеме пари, без тази супер награда да се предостави на друга супер двойка, стои малко като скалъпен на момента сценарии. Контузиха ги с една трета от спечелените пари!!! Много съм недоволна.

# 3 161
  • София
Няма да е честно и коректно, Есме.. Останалите двойки играха последните две игри залудо...Всички заради това сме афектирани, защото няма справедливост, а само позьорство и връзкарство..
Според мен финалът трябва да бъде сбор от точки от игра и от вота на публиката. Да бъде излъчван в реално време, както е във Фермата, ББ и т.н..  Не, че и там не могат да си ги нагласят нещата и да изкарат победители, тези които те са си решили, но има все пак една идея вмешателство от публиката.

# 3 162
# 3 163
Язък ми за загубеното време.
Довечера след като обявят финалистите ще спра ТВ - то завинаги. И няма да погледна бг продукция вече.
Освен може би Кошмари в кухнята, за да ми напомня каква мизерия и шуробаджанащина е не само в реалити форматите, а и на всенародно ниво.

Съвайвъер го отсвирих още на втори епизод.
Хелс китчън по средата.
Ергени се напънах за втори път, защото и първи сезон не успях да гледам, не е моето.
Явно бъга е у мен и закривам всичко.

Ми как няма да ги оставят Я и В като финалната игра си е за тях.
Стаси ще им е водеща на сватбата, а и приятел на Явката е кой? МиУен от ИВ и там като разбрах как се случва и т'ва отдавна спрях да гледам.

И мда, снощи епизода беше един ненужен пълнеж, но карай да върви.
Аз съм за Димана и Христо, евентуално Арти и Криси.
Но някакъв горчив привкус имам още от сега.

# 3 164
Нищо лично към Милен. Ама в тоя Максимал всички ли са ТВ звиИзди и печелили формати.
Не ми отговаряйте, рзсъждавам си само.
И сега е момента да ви кажа защо съм против Явор.
Имала съм среща от близко с този типаж,  дето се държи арогантно, невъзпитано и пр.
Дълго време се чудех, докато гледах къде съм го виждала тоз'Явор. По средата на предаването се сетих за тази наша среща, от тия от третия вид. Само те знаят, могат, разбират и всички останали са...
Толкоз за Явката.
Да се обичат и разбират с Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт