💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 885
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Sofia
Сигурно имат само две финални игри-сезоните и въжетата 🤔 🤣
Трябваше да ги редуват и този сезон да са въжетата 🤨

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:10 от Doli

# 3 166
Боже, какво му разбраха на Пламен? Аз една дума не му разбрах. Много са ми неприятни. Особено откакто излизат от всякъде да правят реклами- сокове, хапчета, чудеса.

# 3 167
Всъщност да идеята на Максимал беше да се популяризира спорта сред децата затова бяха все "известни" участници.Мартин и Анселита също участваха в един сезон.Последният не съм го гледала,че бяха някви инфлуенсъри и неизвестни за мен,но идеята не е лоша.Иначе май ще влизат и те в тв програмата,Гуспата се хвалеше някъде.
Пламен го превъртях,не бих си го причинила доброволно никога,не го дишам 🤢.

# 3 168
Гледам събуждането преди Играта над язовира, изритаха ги от леглата .без кафеца и грим. Но поне трябва да са им казали удобните обувки за гредата да си сложат.

# 3 169
  • Sofia
Играта не беше честна и равностойна 🤨 Дечитата бяха най-затруднени.
Ако В&Я бяха на тяхно място нямаше да успеят.
Тази вечер само финалната ли игра ще дават? С нея ли ще запълват трите часа?!
Ще пусна тв сигурно към 22,55ч 🤔

# 3 170
На Виктория миглите свалят ли се според вас, само тя се издокарала за качването на платформата горе, или може би защото ще е младоженка... Видях Явор как се  придвижи перппендикулярната греда  да ѝ предлага брак. Мисля, че тя не знаеше предварително, реакцията беше естествена. Но може да си има по договор нещо за миглите и, нали е ВИП.

# 3 171
  • Sofia
Не се свалят.

# 3 172
Боже, какво му разбраха на Пламен? Аз една дума не му разбрах. Много са ми неприятни. Особено откакто излизат от всякъде да правят реклами- сокове, хапчета, чудеса.

Виктория и Явор вече са рекламна двойка. И ми излизат по разни реклами. Например на този хотел.
Явно се канят да ги експлоатират до дупка във всевъзможни реклами и тв формати, сутрешни и каквито там още блокове има и т.н. Бас държа, че и в кулинарните шоута ще цъфнат, ако не са били още там.

# 3 173
  • SF
Играта не беше честна и равностойна 🤨 Дечитата бяха най-затруднени.
Ако В&Я бяха на тяхно място нямаше да успеят.
Тази вечер само финалната ли игра ще дават? С нея ли ще запълват трите часа?!
Ще пусна тв сигурно към 22,55ч 🤔

Виктория и Явор си загубиха играта. Тя падна от платформата.

# 3 174
  • Sofia
Падна,да,но “правилата на играта” не го отчете като отпадане 🤨

# 3 175
  • SF
Отчетоха й го. Загубиха играта.

# 3 176
  • Sofia
Да,но са на финалната 🤨
И май те ще са 🥇🙄

# 3 177
И аз май няма да гледам довечера. Не ми харесва тази игра, жестока и гадна. Какво да гледам 3 часа как изтезават някакви хора. Ще стискам палци на КиА и ДиХ. Дано въпреки всички тъпотии в този сезон да спечелят хора, които са един за друг, които се обичат и които честно и справедливо стигнаха до финала.

# 3 178
Мари _мар благодаря за линковете  🤗🍀❤️.

Не очаквам с много вълнение финала довечера , т к усещам ,коя двойка ще е "победител" .Тази година не беше развлекателно предаване със състезателен характер, а добре режисиран  ,подготвен сценарий ,и то за много неподходяща двойка.От всички двойки в този сезон,  точно ВЯ са най-малко хармонични ,а и нечестно мръднаха от дъното в класирането, абсурдно ги държат при 2 поредни загуби, и ако се окажат и "победители", баш ще си е побългарен формата ,феерия на наглостта, фалшиви взаимотношения и пълен цирк.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 11:23 от Narida

# 3 179
  • София
Тя играта си е за тях, а и има шанс за манипулация. Даже майка и каза,че се гордее с това с кофата (демек я подготви). Аз няма да гледам Simple Smile Събота вечер има по- забавни неща, а и засега не вали.

Общи условия

Активация на акаунт