💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 879
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 180
Аз тези дни не успях да гледам, но ви четях. Ще наваксам благодарение на линковете на Мари Мар.
Пламен и Елена и мен взеха да ме дразнят, те от всички най-много се възползваха от участието и известността си, станаха инфлуенсъри, особено Елена и започнаха да правят бизнеси натук, натам, включвайки и децата си. Няма лошо де, умни излязоха и пресметливи. Но те НЕ са победители от 1-ви сезон. Победителите са Искра и Йордан, така че хайде моля …

За довечера и аз няма да гледам - ужасна игра, напълно малоумна. И ако наистина Явор и Виктория спечелят, ще е УЖАСЕН УЖАСОН, напълно нагласено и манипулирано. Защото това е двойката, която трябваше да отпадне много отдавна от играта и те абсолютно не са никакъв пример за двойка, която е един за друг..

# 3 181
  • София-Младост
Така, като гледам май само аз ще гледам финала, та ще дойда да ви кажа какво е станало Simple Smile))
Тази реклама на хотела е стара. Карина е със зъбки:)
Мислите ли, че на сезоните ще отпадне  двойка окончателно и ще има още един финал? Странно е, че вече така са свикнали едни с други, че не им направи впеатление, че споменаха, че ВиЯ не са приключили успешно предишната игра.

# 3 182
  • SF
И да им е направило, какво да кажат.

# 3 183
Пламен и Елена откраднаха победата на Искра и Данчо. Никой  никъде не споменава истинските победителите, а спрягат само Пламенчо и Елена. Други бяха истинските победителите, но тези са нахални и ги изместиха😠

# 3 184
И да са негодували другите двойки едва ли ще го излъчат.На никой не му е станало приятно и със сигурност са коментирали "спасяванията" им.
Пак да си кажа,ако не са ме прочели продуцентите 🤣.
Най-голямата антиреклама ще си направят ако дадат победата на тия двамата.
Няма да гледам със сигурност заради играта,Ала-Бала на теб разчитам да ме зарадваш накрая 😊.
Доста шашми могат да се направят-по топла вода,вентилаторите не баш в лицето,по леки тежести,обсъждахме го и първата година помня,след като Пламен си използва ръката да осуче въжето,което беше против правилата.
Стискам палци за Димана,те са истинските победители в сезона.

# 3 185
  • София
Боже, какво му разбраха на Пламен? Аз една дума не му разбрах. Много са ми неприятни. Особено откакто излизат от всякъде да правят реклами- сокове, хапчета, чудеса.
И аз така, някаква нечленоразделна реч беше това.. Всички имаме непоносимост към подобни нахалници, но ни ги натрапват отвсякъде..
Каква е финалната игра с въжета? Пуснете едно фото да добия представа, по-интересна ли е от сезоните?

# 3 186
  • Sofia
Интересна и доста трудна беше .

# 3 187
  • София
Подозирам, че от този сезон няма да има толкова много приятелства след края му. Криси и Арти ще обединят около себе си младежта.
Виктория и Явор ще другаруват само с Радина и Петър.
Иван ще си остане само със феновете в баничарницата.
Съмнявам се, че някога ще се състои някое голямо събиране на всички.

# 3 188
Едно от най- интересните и приятни неща липсваше този сезон - Емо. Толкова хубаво се държеше с двойките, имаше шеги, беше приятен. А тук някаква нацапотена , пулеща се госпожа в шарени дрехи и един халтураджия препик*ха целия сезон. Това беше огромна, огромна грешка !

# 3 189
Продукцията недолюбва КиА, но побутва ВиЯ към победа. Защо го правят не знам? Вижда ми се много нечестно. Това е проблемът на реалити форматите, мислят си че зрителят може да бъде заблуден и да си пробутат който те искат за победител.
Само че зрителят много лесно усеща фалша и измамата.

# 3 190
  • На брега на реката
В Гугъл ми попадна статия, как хората се възмущават, че продукцията подкрепя КиА?! Confounded
Направо се ядосах! Това е още един начин да се манипулира мнението на хората! Добре, че го гледам, та да видя кого натрапват!
Как не ги е срам, да смятат зрителите за малоумни?
Ако тази вечер спечелят жената без никакъв вкус и нейния господар, повече няма да гледам предаването.

За мен най-стабилната и  подкрепяща се двойка са ДиХ. Това е двойката, която беше най-стабилна и сякаш еднаквомислещи.
Стискам им палци!

Няма да съм против и някоя от другите 2 двойки да спечели, но не и ВиЯ!

За водещите:
Предишни сезони, четох  мнения, че Емо не ставал за водещ!
Е, видяхте ли, че има и къде-къде по-голям цирк с повече клоуни!

# 3 191
  • By the sea
Не съм гледала финалната игра досега.
 Та...довечера ще стискам палци за 3 двойки, без една, ясно коя е. Ако се случи така, че спечелят ВиЯ, това ще е подарена победа. Моралните победители за мен ще са други.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 14:16 от PaperMonster

# 3 192
Станислава беше при Гала в петък и каза че през целия сезон е виждала как тези които са по-емоционални не са си взимали игрите и каза че са спечелили тези които са успели да си потушат емоциите, вкопчили са се в един друг и са си казали че трябва да успеят. Не знам как да го тълкувам,  но силно се надявам да не спечелят ВиЯ.

# 3 193
Ако ,така се е изказала Станислава, това точно ми звучи ,че видиш ли най -накрая все губещите,разбирам ВЯ, са успели да надмогнат себе си и емоциите си , и вкопчени един в друг са "победили" .
Дано да греша!
Краси въобще не става за водещ , дори и други човешки черти  ,не добри , забелязах в него. Станислава може би е ок за водеща,но на нещо друго, не на такъв вид предаване.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 14:58 от Narida

# 3 194
И двамата са ужасни, Стаси и Краси. Не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт