💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 871
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 195
  • софия
Изчетох ви, докато гледам епизода от четвъртък. Въча ми е любимо място, много ми хареса играта. И много се зарадвах на КиА.
Мога да кажа, че Артьом е такъв и в реалния живот, поне по това което ми е разказвал негов приятел.
Предложението не ме разчуства, сори нот сори.
Вчера гледах от части, нищо интересно.
Не ми се гледат сезоните и на мен, но няма до ни се размине.
Не смея да се надявам победителите да са различни от ЯиВ.

# 3 196
Миналата година каква беше финалната игра, пак с четирите сезона ли? Спомням си, че първия сезон беше такава

# 3 197
Колкото и палци да стискате на К и А, и на Д и Х, на Г и Д, нещата са почти ясни.
За съжаление продукцията не се интересува от зрителите, тя е решила коя двойка да спечели.
 Имам чувството, че и продукцията, и водещите го правят явно и искат да накарат зрителя да усети как ги подкрепят и побутват за да спечелят формата.

# 3 198
  • Велико Търново
Dream Tea, "Четирите сезона" е финална игра за първи и за трети сезон, само броят на участващите двойки е различен - съответно 3 и 4. Във втори сезон на финал бяха две двойки и играта беше на едни въжета на не помня колко метра от земята.
Скрит текст:

# 3 199
Тъкмо изгледах епизода и си поревах на сцените с децата. Толкова чисти и мили реакции, дечицата са разкошни. Ама беше гадно да върнат двойките за няколко часа, тъкмо се зарадват децата, че мама и тати са си дошли и се оказва, че пак се връщат.
  Продукцията е виновна, че зрителя масово не харесва ВиЯ, дори те нямат толкова вина. Майка му се учуди чак, как при толкова измъчено взети игри, са на финал.
  Довечера е ясно какво ще гледаме и ще се ядосваме. Сигурна съм, че Арти ще мисли за Криси и, ако види, че се мъчи, ще прекрати играта. Но всички ще играят докрай.

# 3 200
  • София
Това "ме"-кане ми е болна тема. Лее се отвсякъде. Не мога да си обясня откъде изникна и стана такава напаст. Може би от малкото четене на книги?
Затова и на Виктория не й го считам за недостатък. Положението е страшно.

# 3 201
Софийска особеност. Не че всички софиянци мекат, но ми прави впечатление, че хора, които по принцип не мекат, когато отидат в София, започват. Като някакъв вид разграничаване на софиянци от прованса се явява, дори мекащите да не го правят нарочно и осъзнато. Мекащите „западняци“ срещу мякащите от Източна България. Simple Smile

# 3 202
  • София
Как'Сийке, от мякащите съм. Повече от 30 години живея в София и сякаш преди години не беше чак толкова изразено. Последните години направо ми се забива в мозъка това МЕ.
Иначе аз си мякам, но маааалко по-твърдо от преди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 203
Да де, да де... Преди години войната „София – провинция“ не беше толкова ожесточена.
Не виждате ли колко актьори и интелектуалци от старата школа, които доскоро бяха образец за правоговор, изведнъж започнаха да мекат публично? И мекат с гордост даже...
Иначе и аз съм от мякащите, затова и ми прави впечатление. Simple Smile

# 3 204
Mякането е диалект от пловдивско и варненско. Защо се мислите, че е правоговор?

# 3 205
Спокойно, скоро няма да е.

# 3 206
Mякането е диалект от пловдивско и варненско. Защо се мислите, че е правоговор?
В Пловдив може да се говори меко (клИкни, пилИ 😁), но МЕ-кането няма общо с това )въпреки че в Бургас и Варна говорят още по-малко, ММ е от Бургас и бях в шок, че някой може повече да мячи 🤣)
Точно софийски диалект си е пеемЕ, пишимЕ, правимЕ
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 3 207
Ехе, Доли Партън станала водеща на "Един за друг" Sweat Smile

# 3 208
  • София
Габи каза за водещите, че са много шукаритетни 🤣 Стаси  е кат Доли Партън..от Факултето

# 3 209
Виктория и Явор ако спечелят да върнат 17000 на Криси и Артьом!

Общи условия

Активация на акаунт