💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 876
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
Габито обрала продукцията - един чувал инвентар им отмъкнала. Joy

# 3 211
  • By the sea
Доли Партън скочи директно от Евровизия '74 в абитуриентския бал на випуск '86! Joy
Виктория ми беше най-готината адреналинка евър, с черната къдрава коса, супер усмивка. Не очаквам да е нобелов лауреат, но как се обърнаха нещата, че барабар с мъж много ми опротивя. Ало, продукцията, вие сте виновни!
 Хаха, а Христо искаше и матрака да си отнесе за спомен Joy

# 3 212
  • София
Арти е много добър човек. Да признаеш, че някой е по-добър от теб самия и да му желаеш успех - това малко хора го умеят. При това е искрен. Грам фалш няма в него.

# 3 213
  • София
Ще гледам този тъп финал само защото се наложи днес да останем с децата сами вкъщи, а те скоро ще са заспали и буквално няма какво друго да се гледа. Толкова ме е яд, че няма накъде. Продукцията похабиха две тегави игри, в които останалите три двойки си дадоха душите, а тия идиоти Явор и Виктория, които за цял сезон не показаха какво е обич, ще ги направят победители, въпреки двете им загуби на ПОЛУФИНАЛНИ игри. Като видях финалната игра коя ще е - ами няма кой друг да я спечели. Габи и Криси са по 30 кг с мокри гащи, няма да държат много дълго със сигурност. Фитнес маняците Виктория и Явор не ги виждам как ще изпуснат. Да са живи и здрави и дано не забравят поне, че дадоха обещание, че ако спечелят ще заведат Криси и Арти някъде заради 17те хиляди лв, които им взеха.
И за един прЕател да питам- ако все пак Виктория и Явор отпаднат първи по някакво чудо, дали ще им признаят загубата или ще гледаме финали до безкрай, докато не станат първи?😡

# 3 214
Тази вечер съм прикрепена с 3 мацки на парка, след приятния следобеден дъждец 😥. Така, че ако стане нещо интересно давайте детайли😀

# 3 215
  • София
На Виктория ще й се разтече гримът, вятъра ще й издуха миглите, абе мааниии...

# 3 216
На синхроните след играта Виктория и Явор са прекалено щастливи и доволни при отговорите си, ако са загубили винаги са много омърлушени. Така че според мен е ясно - те са спечелили. 🥲

# 3 217
  • На морето!
Тази игра ли е определяща за финала? Само резултатът от нея ли има значение? Това е супер тъпа игра.

# 3 218
Много тъпа игра, да.

# 3 219
В&Я дават акъл как трябвало да застанеш, за да издържиш... ясна е работата. Дано поне върнат 17-те бона на К&А(а дано ама надали).

# 3 220
Тея пари дето им взеха са виртуални, няма какво да връщат 🤣

# 3 221
Е нали след като спечелят стават реални? 😁

# 3 222
  • Велико Търново
И за един прЕател да питам- ако все пак Виктория и Явор отпаднат първи по някакво чудо, дали ще им признаят загубата или ще гледаме финали до безкрай, докато не станат първи?😡
Те ще кажат, че това е била целта Joy

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 23:14 от DamaPika

# 3 223
  • Пловдив
Много гадно отпаднаха Деси и Габи.
Втори ще са Криси и Арти,заради Криси отново.

# 3 224
Е нали след като спечелят стават реални? 😁
Да, но щом не са взели реални пари, значи няма нужда да връщат реални пари.
Кон за кокошка малко 🤣

Общи условия

Активация на акаунт