Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-19 тема

• 20 115
  • 489
  •   1
Отговори
# 90
Здравей,Кате!

Туба е в Истанбул и рано,рано пие кафе и си говори с чайките.Носталгия!

Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstun
Имаше какво да ми разкаже... 06:33 Истанбул
И още .. Сега се опитвам да се приближа и по-близо ..
Добро утро..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245529%2Fd209d125 … pl_wall_-63875573

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover KissRevolving Hearts

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:09 от Zlatina3

# 91
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

В почивка съм...

Скрит текст:
Седмокласниците и десетокласниците са на матура.

Всяка романтична сцена на Туба и Енгин е магия на ръба на мистиката... омайваща... Те сякаш те обгръщат, карат те да забравиш всичко на света, зрителят живее пред екрана тук и сега, ти страхувате се да мигате, за да не пропуснете нито един нюанс и удар, страхувате се да дишате, за да не изплашите омагьосващата мистерия, или по-скоро омагьосвайки душата и сърцето ... Тази двойка на екрана може да бъде описана в една дума СТРАХОТНО ... не нямат равни...нямаше, няма и едва ли ще има в близко бъдеще. Толкова реалистична в своите искрени емоции, красива, страстна, нежна, трепетна екранна любовна история, която Туба и Енгин ни поднесоха, може да се повтори само от двама турски актьори...Туба и Енгин.

Бъдещето никъде не е написано. Това е във вашите ръце. Ерин Моргенщерн...."Нощен цирк"

Туба и Фърат...

Ползотворен ден ти желая!

# 92
Здравей,Кате!

Новото от вчера.Туба е в Истанбул.Рано,рано пие кафе и говори с чайките....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245529%2Fb0a9d2f5 … pl_wall_-63875573

Приятен ден!

# 93
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следобеден привет, Злати!

Извинявай, че се появявам късно...пак! Sad

Скрит текст:
Пак нямахме ток - аман вече!.. Май ще се наложи да си купя и нов компютър...

Когато намериш някой, който дава смисъл на живота ти, всичко останало не е толкова важно...

Спокойна вечер!

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 18:22 от Екатерина Кузманова

# 94
Здравей,Кате!

Скрит текст:
През цялото време ли нямахте ток?Нали дъщеря ти щеше да ти купува същата марка като стария?

Прекрасна Туба от вчера /18.06.2023г/

https://youtu.be/szRGq8TxXzA

Цитат
#TubaBüyüküstun
Туба встретилась с подругой Башак Курт и Нил Бюкесой/18.06.2023г/
Туба Бюйюкюстюн была замечена в Нишанташи накануне! Знаменитая актриса, которая посетила ресторан, привлекла внимание своим стилем и прической.
Журналист просил про фотографию со слезами, которой Туба поделилась в сторис, Туба ответила что не знает почему, потом жур.выразил соболезнования Тубе по поводу Корсана. Она поблагодарила.
Тубу спрашивали, как дела у Майи и Топрак? Она сказала, что они в порядке, очень хорошо, спасибо. А потом жур. спросил: «Наверно, у них каникулы» Туба ответила, да. Затем жур. спросил, есть ли у них выбор профессии, может они консультировались с вами. Туба ответила, что у них ещё ничего нет, конечно, то, что они воображают, чего хотят в своих мыслях, происходит, но они меняются. Они просто ещё слишком малы, слишком маленькие для этого.

Цитат
Цитат
С инстаграм Айлин Четинкая #TubaBüyüküstun

Тогда пусть ваша неделя начнется с красотой😃🙌В Турции несколько дней. Я так счастлива, что мы встретились❤Вот так выглядит сердечная связь. 🙏🏼🙏🏼 Хорошо, что наши пути однажды пересеклись. Твоя естественность, твоя глубина, твое большое сердце.. Я очень сильно люблю ❤ @tubabustun.official 🧿

Туба сделала репост от Айлин и подписала: Когда сердца встречаются..

пресата от днес
https://www.magazinmahallesi.com/tuba-buyukustun-den-gozu-yasli- … ginc-yorum/19180/

Цитат
#Пресса #TubaBüyüküstun
Интересный комментарий Тубы Бюйюкюстюн к ее фото со слезами на глазах.
«Это было очень грустно»

Туба Бюйюкюстюн, которая попала в объектив камер в Нишанташи и в прошлом месяце потеряла свою собаку Корсана, с которым вместе 17 лет, высказалась по этому поводу. Знаменитая актриса сказала: «Что я могу сказать.. Это было очень грустно»
Согласно новостям Онура Айдына из Habertürk; Туба Бюйюкюстюн, поселившаяся в Париже со своими дочерьми-близнецами Топрак и Майей и предпочитавшая проводить там часть года, вернулась в Стамбул. Знаменитая актриса была замечена в Нишанташи.

«Все прошло хорошо и продуктивно»

На выходе из ресторана Бюйюкюстюн, сказала представителям прессы: «Я в порядке. Все в порядке. У нас были встречи для некоторых моих деловых переговоров и оценок проектов. Все прошло очень эффективно и хорошо»

«Я никогда не вмешиваюсь»

Туба Бюйюкюстюн, на вопрос журналиста: «А как Майи и Топрак? Ответила: «С ними все в порядке. Их занятия и подготовка очень хороши. Они ещё маленькие. Что они предпочтут на счет професси, я вообще не вмешиваюсь. Конечно, у них есть идеи, но, как я уже сказала, пока слишком рано говорить об этом»

«Это пришло изнутри меня»

Туба Бюйюкюстюн, ранее опубликовавшая фотографию, которую она сделала, плача, в своем аккаунте в социальной сети, на вопрос журналиста: «Есть ли какая-то особая причина?»
Немного подумала, улыбаясь ответила: «Нет особой причины, скажем так, это исходило изнутри меня»

«МОИ ДРУЗЬЯ-АКТЕРЫ ТАКИЕ МИЛЫЕ»

Говоря об «Оливковом дереве», Туба Бюйюкюстюн сказала: «Скоро выйдет продолжение сериала. Мы начнем съемки этим летом. Подробности будут сообщены в ближайшее время. Я не знаю, будут ли его снова снимать в Айвалыке. Это проект, в котором я люблю принимать участие. Команда и мои коллеги-актеры очень милые и очень хорошо справляются со своей работой»

🆕 Kъванч сподели в истории 💫
📌С приятели на рождения ден на Денис Маршан.

Скрит текст:

Приятен следобед и успешна седмица!

# 95
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ранен слънчев привет, Злати!

Благодаря за споделеното!

Никога не можеш да се откажеш от човека, когото обичаш, дори и да искаш...

Мави...

Любовта е море от емоции без дъно...
Любовта е вечна пролет в сърцето...

Прекрасен ден ти желая!

# 96
Добър ден,Кате!

Най-после и при нас падна дъжд с гръмотевици....

от вчера
Туба добави в инстастори #TubaBüyüküstun

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245539%2Fffafc0be … pl_wall_-63875573

Спокоен следобед!

# 97
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното!

Скрит текст:
Изморена съм. Приключваме учебната година - педагогически съвети един подир друг - край няма...

Истинската любов е като любовта на земята и небето. Никога не минава без дъжд, бури, земетресения. Изправен пред всички проблеми, трябва да продължиш да се бориш...

В живота основното нещо е да съвпадат интереси, мисли, чувства...

Спокоен следобед!  

# 98
Добро утро,Кате!

Имаше доста нови неща за 2 дни,а си пуснала стари снимки и колажи...

от 21.06.
Туба беше в пряк ефир с UNICEF Türkiye от 11 ч.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245546%2F6cea2493fe63c58982

превод..на руски ез.,че нямам време за превод...
Скрит текст:
Часть из интервью Тубы с представителем ЮНИСЕФ, о воспитании детей #TubaBüyüküstun @unicefturkiye
Они приветствуют друг друга, Туба просит прощения за проблемы с интернетом.
Сема: На самом деле у нас у всех проблемы с интернетом, со вчерашнего дня.
Туба: Серьезно, почему?
Сема: Я не знаю, как ты, Туба, после землетрясения мы не видимся, я скучала по тебе.
Туба: Приятно тебя видеть, всем доброе утро.
- Мы снова поговорим о материнстве.
Туба: Я очень любопытна.
- Сначала я хочу задать свой собственный вопрос, потому что сначала был корона вирус, нам с нашими детьми пришлось многое пережить и во время землетрясения. Итак, как родитель, как ты в первую очередь заботишься о собственном психическом здоровье? Чем вы занимаетесь? В таких случаях у нас бывают хорошие дни, слава Богу. Как продвигается воспитание детей?
Туба: Как продвигается воспитание детей? Воспитание идет хорошо. Воспитание детей - дело нелегкое. Я не говорю, что это сложно, я думаю, что это очень разные вещи. Конечно, это непросто, это то, чему нужно научиться. Это тоже путешествие. Ты учишься все больше и больше каждый день, ты учишься все больше и больше с каждым моментом, ты учишься все больше и больше на каждом шагу. Таким образом, вы учитесь вместе с ними.
- Ты права, потому что каждый день мы чему-то учимся, а наши дети - лучшие учителя. Как ты относишься к их воспитанию с точки зрения скорости, с которой все происходит, потому, что у тебя две девочки-близняшки, и я думаю, это изменение, потому что я воспитываю единственного ребенка, и, конечно, зто по-другому.
Туба: Я тоже единственный ребенок, у меня нет братьев и сестер, я не знаю, каково это общаться между двумя, это не мой опыт. Иногда это слишком много для меня. Есть вещи, которые мои друзья считают нормальными между братьями и сестрами. Очень весело учиться быть вместе, это путешествие, которое мы совершили вместе, поэтому мы должны держаться за руки и всегда быть честными и открытыми. Я пытаюсь быть матерью. Ну чего не знаю, того не знаю. Я говорю, что делаю это впервые, живу и учусь. Например, я не могу ответить вам по теме прямо сейчас, но если есть проблема, с которой я тоже сталкиваюсь с ней впервые, так что я тоже учусь, пожалуйста, позвольте мне тоже учиться.

от Туба в ИГ

Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstun

Я со вчерашнего дня мечтала обнять дерево..
Вот мы и здесь, я хотела поделиться с вами..
попробуйте как-нибудь, это успокаивает..
обнимите дерево со всеми своими и его несовершенствами..
И да, если это возможно, попробуйте обнять не только руками..
И прижмитесь к нему грудью, животом.. Я обещаю, вы почувствуете, что я имею в виду..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245547%2F7bb82e00 … pl_wall_-63875573
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstun
@louisvuitton жертвует весь свой доход от браслетов «SILVER LOCKIT», и также добавляя стоимость самого браслета в пользу @unicef ​​turkey для детей, пострадавших от землетрясения в Турции..🙃💙

още превод от интервюто
Скрит текст:
Часть из интервью Тубы с представителем ЮНИСЕФ, о воспитании детей #TubaBüyüküstun @unicefturkiye
Дети или карьера?
Я не знаю, почему возникает такой вопрос?
Сема: Ну, если ты видишь вопросы, которые я получила.
Туба: Дети или карьера? Я бы с удовольствием спросила этого человека о причине, по которой он задает такой вопрос? Почему нам всегда приходится выбирать между детьми и карьерой? Почему мы должны выбирать? Почему мы не можем спокойно мыслить, а вместо этого должны мучить себя подобными вопросами? За всю свою жизнь я никогда не задавалась вопросом, что важнее - дети или карьера? Да, я говорила, что хочу проводить больше времени со своими девочками, я проводила с ними много времени, потому что они нуждались во мне. Но, безусловно, для ребенка очень важно видеть свою маму работающей и успешной. Независимо от того, мальчик это или особенно девочка. Дети видят, как их мама работает и добивается успеха, является лидером, двигается и ведет себя активно. На мой взгляд, это очень важно.
Сема: У тебя есть какой-нибудь распорядок с девочками?
Туба: конечно, у нас есть распорядок дня, в котором мы чувствуем себя комфортно. Я не могу сказать, что у нас такой плотный распорядок дня, или у нас такой вольный в течение недели, в течение дня. Скорее, на самом деле это наш распорядок дня, который зависит от нашего настроения, это все то, что мы чувствуем в данный момент и сделаем это прямо сейчас. Я имею в виду, у нас всегда был небольшой распорядок, и мы знали, как отвлечься от него и повеселится.
Сема: Девочки рисуют?
Туба: Если мама рисует, то как насчет ее девочек?

Вчера се навършиха 6 год. от финала на нашия сериал ДиК

Приятен ден ти желая! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 99
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря ти за споделеното!

Аз си падам по старите неща, затова винаги се връщам на сериалите, които харесвам от преди време... Имам носталгия по тях...

Най-важното нещо в една връзка е желанието да бъдем заедно.

"Тясна рокля"...

Ползотворен ден ти желая!

# 100
Здравей предиобедно,Кате!

Честит Еньовден! Flowers HibiscusFlowers HerbFlowers Cherry Blossom
Бъди здрава и благословена!
Flowers Four Leaf CloverGreen Heart

Старото си е старо и си го припомняме понякога! Wink
Но новото си е ново!Трябва да знаем всичко за живота на нашите любими актьори! Grinning

Новото с Туба от вчера. Heart
Майя е снимала сестра си и майка си....
Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstun
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456245558%2Fa3461412 … pl_wall_-63875573

и снимки от видеото

🆕 Kъванч с малък фен на име Zein..не е синът му Курт Ефе...вече е по-голям ...

Скрит текст:

Щастлив ден ти желая!

# 101
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден, Злати!

Цитат
Старото си е старо и си го припомняме понякога! Но новото си е ново!Трябва да знаем всичко за живота на нашите любими актьори!

Опитвам се да ги забравя... но не винаги се получава...

Красавица Хелин...

Спокоен ден!

# 102
Добър ден,Кате!

Скрит текст:
Вчера следобед зетят дойде с малкия внук за да вземе внучката.Дъщерята даваше заместване на колежката си.А ние чистим след ремонта.

новото от днес....
Tубa добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
1. „Казах така“
Какво ще стане, ако спрем да казваме това и признаем, че всички заедно сме сгрешили...

2. Главата ми, очите ми са празни.. Стомахът е празен.. Усещам тази тъжна празнота.. Подготвям се за нещо, което знам дълбоко в себе си... понякога боли.. улавя те, обърква те, понякога хвърля долу в тъмнината.. Но всичко е наред.. Знам, че идва.. Готова съм за това...

превод на пресата
🆕 ‼ Курт Ефе видян за първи път!
Kъванч Tатлатуу и съпругата му Башак Дизер пазаруваха вчера в Yalikavak/Ялъкавак, където журналистите успяха да снимат за първи път техния син Kурт Ефе. Фокусът на вниманието веднага се оказа приликата на Ефе с баща му.
Според журналистите Къванч и семейството му ще отплават утре с яхтата си за гръцките острови.
Спокоен следобед!

# 103
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, Злати!

Пиша късно...

Скрит текст:
Учебната година почти приключва. Всички сме изморени...

Лека нощ!

# 104
Добър ден,Кате!

Скрит текст:
Вечер като си изморена пиши сутрин рано преди да тръгнеш на работа.

Слънчев следобед!

Общи условия

Активация на акаунт