Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 326
  • 440
  •   1
Отговори
# 210
корни, има време, ще се разберем

# 211
  • Там където е семейството ми
Mr. GreenПритесних се за Креми и тъй като не успях да я засека нито тук ,а се оказа,че тя не знае за промените нито пък на скайпа.Преди мъничко се чух със нея по-телефона.Живи и здрави са,и довечера ще се разпише във темата. Mr. Green

# 212
Момичета, утре отивам на място да видя как е обстановката и какви са условията.
Очаквайте ме утре вечер с новини.
Направила съм списък, но освен Креми и Дарзамен, ми се губят и други.
Хайде, включвайте се! Ще бъдем силна група!...
Ще ви пратя координатите си на лични.

# 213
Ако успея да се организирам, предвид целокупното ни преместване в друго жилище на тези дати, ще си търся спане на място. Не бойте се, ще се оправим някак. Стига да смогнем с другото, все ще преспим някъде.

# 214
Ето ме момичета,имах проблеми с нета.

Ние сме четиримата( живот и здраве де ), и ще вземем стая за една вечер с 3 легла естествено ремонтирана  Wink

За нас няма значение къде ще е мястото стига да се съберем и да се видим  Hug

Браво на организаторите   bouquet

Кажете за капарото къде да го пратим.

# 215
И ние се включваме.

2+1 хубава стая.

Ако някой се сети да ми пусне и на лични къде и как парите ще черпим:)

# 216

това стая с две легла ли значи?

# 217
Има ли още възможност за включване? Аз и Андрей? - ремонтирана, ако може? Благодаря на организаторите! Дано не ни мине котка пътя този път...пу-пу-пу!

# 218
Ето ме с "топла" информация: сега се връщам оттам - мястото е много хубаво, станцията е в ремонт - боядисват, поставят алуминиева дограма и др.,телевизор, но до края на м.март ще е готова, но не всички стаи ще са отремонтирани. Видях и останалите - никак не са лоши, имат легла, масичка, шкафчета, гардероби, всяка стая има баня и тоалетна. Има столова за 50-60 човека и още една голяма зала с маси и столове. На 50 м от станцията има закрит басейн. В отремонтираните леглото е 14 лв., а в останалите - 10 и 12 лв.  Ако имаме организирана вечеря и закуска, трябва да уточним менюто, за да се подготви. Той предложи овчарска салата, мешата скара /пилешка или свинска/ и безалкохолно, алкохола - от нас. А за закуска - пилешка или супа топчета.
Иска да знае колко деца и колко възрастни.
Ако имате въпроси - аз съм насреща!
Капаро - по 20 лв. на стая до 10-тина дни. На лични ще ви пратя координатите си, дано не пропусна някой...

# 219
И още нещо:за да съм сигурна, че не съм пропуснала някой, изпратете ми обратно съобщение колко големи и колко деца.
Това е засега.

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Браво мими з   bouquetЩе ти пратя паричките,но утре по всяка вероятност ще се уточня и с другата жена за стаята!Два вида супа е добър вариант,аз съм за пилешка пържола,въобще ..ние сме за пилешката пържола,салатката-супер!
За децата има ли някаква отстъпка за леглата?
Мислете какви игри да им организираме за да им бъде забавно,аз мога да донеса чували и да се наскачват,който стигне пръв да дадена линия да има награда!Да видим колко семейства сме,и ще си поделим паричките за награди....аз примерно мога да ги купя,че и да ги взема на отложено плащане примерните награди.Сигурно ще е по два лева някъде на семейство!Какво ще кажете?Сещайте се какви игри сте си организирвали по лагерите... Flutterбез въртенето на бутилката  kiss

# 221
Да Ани имах впредвид стая с 2 легла в хубава стая.

Ще вземем и леглото на Боби. Това е +1:)

# 222
Това с игрите е много добра идея, аз мислех за някаква томбола. Всеки да вземе по нещо.

# 223
Дидка, това с игрите и наградите е супер. Само трябва да съобразим нещата с по-големите и с по-малките, че както гледам ще има всякакви дечица.
Нямам търпение да се видим с всички!

# 224
Сетих се още нещо.
Ако може всеки да разкаже накратко /в рамките на 1-2 странички/ своята семейна история и да сложи по 2-3 "знакови" днимки, можем до срещата да си направим книжка /"самиздат" засега, пък ако се намери някой да уреди официално да си я отпечатаме, ще е супер/. Аз засега мога да предложа редактиране, коригиране и страниране. Това ми е работата  Mr. Green И ако стане на срещата всяко семейство ще получи по една "книжка" за спомен. Може ако решите на последна страница да има и справочник - с координатите на всички - адреси, телефони, е-мейли, рождени и именни дни...
Давайте идеи!

Общи условия

Активация на акаунт