Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 320
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
Надявам се, повече да няма отказали се!

Колкото за моливи и флумастери, ще носим.  Ами колко още "боклучета" ще помъкнем...  Дано не се заинати да взимаме камиона, че всеки път , като ходим на село мъкнем камион, колело /нищо , че още не може да го кара/ и една торба играчки, които там изобщо не поглежда.  Но топката е вече приготвена до вратата. football
 Ще донеса и балони. Пригответе се да надувате. baloni

# 391
 аз да помоля нещо

и ние ще носим балони. Имам няколко от тези дългите ,дето се надуват с помпа, ако някой има такава - да я донесе

# 392
Аз ще нося паравана за кукления театър, едно надуваемо кубче метър на метър на метър с дупки по средата да се провират и гарантирано да си озеленят колената една играчка две въжета с топка за мускулите на ръцете и още една топка и балони
Освен това каквото Милен си сложи в багажа, което значи половин кола плюшени играчки
Ще се опитам в последния момент от неговото товарене дамахна метлата и прахосмукачката  Laughing

# 393
  • Там където е семейството ми
Абе момичета,аз като се замислих,моята мадама,пак ли тя ще води класацията за най малкият човек на срещата,или има и други?

# 394
Момичета, като моя синковец е така да се каже пубер, и няма да носим играчки, а само флумастери. И да питам, дали да носиме биричка, дали там няма да има?Балони да нося ли?

# 395
Е, точно за да ви образувам тръпка го започнах така текста - признавам си без бой.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Наказана си,ще черпиш. newsm47

# 396
Корни, не си сама  Simple Smile
И ние сме без играчки, ама може би ще си носим гримове  Laughing
Много се радвам, че ще има и по-големи дечица - моите /на 10,5 и на почти 13/, Ваня на Дидка, твоят син... Че да се почувстват и те в свои води... макал че моята "кака" много обича да се занимава с малки деца  newsm63

Хайде, не остана!
Нямам търпение!

# 397
Момичета, нямам търпение да дойде утрешния ден, че да ви видя, а и малките палавници да прегърна  action032(ако ми дадете). Ние тръгваме travelутре сутринта към 9 часа. Hug

# 398
макал че моята "кака" много обича да се занимава с малки деца  newsm63

Хайде, не остана!
Нямам търпение!
Моят син пък,тъй като от малък още свикна със неговите си каки,имам предвид дъщеричката на кръстницата му и братовчедка и,обожава каките.Та определенно твоита кака няма да скучае.Моят срама няма и като почне"Како това,како онова" Mr. Green
Айде не остана.Аз си доизпивам кафето и почвам да се вхря със прахосмукачката,да дооправя и проверя като за последно багажа,довечера по ред на номерата,като се върне нашият татко ще направим всички по един душ.И утре сутринта рано,рано  потегляме,като преди потеглянето,аз имам една важна задача за около половин час(после ще издам каква) и към 10,00часа на колата и нагиздена накипрена със новите ми бързоходки към обяд сме там. Mr. Green
П.П.Креми,Иван ще звънне днес на Гери,снощи правеше едни планове,та имаше едно предложение и ако стане така както каза ще пристигнем заедно. Grinning
Дано Преславка се справи със пътя,защото за разлика от батко си на нея както и на майка и де и става лошо от пътуването във кола. Sad

# 399
Момичета, нямам търпение да дойде утрешния ден, че да ви видя, а и малките палавници да прегърна  action032(ако ми дадете). Ние тръгваме travelутре сутринта към 9 часа. Hug
Само мерак да имаш,ще ти ги дам бе,как няма да ги дам. Mr. Green

# 400
  • София
Момичета, искам да ви пожелая хубаво време и страхотно изкарване Grinning. И да направите много снимки, че да гледаме после.

# 401
Забравих да ви питам, някой ще носи ли музикално оформление, та да донесем дискове с музика?Не ни работи дисковото устройство на касетофона и няма да го носим. dance

# 402
                              ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Днес 27.04.2007год.ден преди така чаканата среща,никой да не е посмял да пише,че се отказва от срещата,защото ще се разправя със мен. smile3508

# 403
Значи, Ивке...толкоз ме изплаши, че даже не знам как да ти кажа, че ще дойдем, но няма да спим там, ами привечер ще се запътим обратно...само и само да не ни натупаш! Laughing
Сериозно. Затова ще дойдем, колкото може по-рано, защото и нашата ситуация не е най-удачната за купон, но един ден сред вас и най-вече дечицата си струва пътя!

Тъй че - до утре!

# 404
Значи, Ивке...толкоз ме изплаши, че даже не знам как да ти кажа, че ще дойдем, но няма да спим там, ами привечер ще се запътим обратно...само и само да не ни натупаш! Laughing
Сериозно. Затова ще дойдем, колкото може по-рано, защото и нашата ситуация не е най-удачната за купон, но един ден сред вас и най-вече дечицата си струва пътя!

Тъй че - до утре!
ДарЗаМен,със кола ли ще сте?Питам да взема да ви спукам и четерите гуми. smile3534та да си взема инструментите от къщи. smile3508

Общи условия

Активация на акаунт