Среща на форума - Стара Загора 28-29 април

• 22 320
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Съвсем сериозно, за огромно съжаление. Взела съм се в ръце, Галка - изпрала съм всичко и го чакам да изсъхне за да го мятам пак в куфара. Ще се убия от път, просто няма да издържа, не съм първа младост, а пък искам и да се видим 1-2 дена с мойта кокошинка на спокойствие. Сега за първи път се разделихме от четири години и половина и ми се видяха не четири дни, а четири години. Още веднъж пожелавам на всички весело и безаварийно изкарване.

# 376
Благодаря за подкрепата,момичета!Наистина ми е необходима! smile3518

# 377
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз ще дойда и с още едно семейство,освен обявеното вече,така че едната стая ще я запълним!Пък и да няма място,вече говорих с мими с как да я редим със спането
iva_d66 дано се оправи свекърва ти-жалко ,че няма да се запознаем...ще ни гледаш на фото
кльомба и за тебе съжалявам,че няма да си тука,но винаги така става-все изниква нещо непредвидено Hugдругият път  newsm66 ще се глобяваме
Утре ще подготвя въженцето за рисунките,щипките,листите за надписването и рисуването,подаръците - наградите де
Ще си купим водчица,тоник,кори за баница да врътна две тави за събота,разните му там солети,кубети и т.н. Oha!

# 378
 iva_d66,съжалявам за станалото,дано всичко е наред и бързо да се оправи жената.Жалко че няма да се видим,но срещи тепърва предстоят. Успешно лечение и ако имате нужда от нещо се обаждай  Hug

кльомба,леко пътуване ти желая,жалко че няма да се видим,но......ти си обещала нещо и аз чакам  Wink

Ние тръгваме от Пловдив сутринта най-късно 10,което означава че и ние до обяд сме там  Simple Smile

# 379
  • Там където е семейството ми
Ще си купим,кори за баница да врътна две тави за събота. Oha!
Този път вече няма лъжа,няма измама,ще ядем тази прословута баница.Оживя ми значи вече. Whistling

# 380
  то пък за бела няма да стане както трябва  Embarassed

# 381
Ние тръгваме от София към 9 часа, имаме отбивка в Чирпан за 1 час, и към 13 часа сме там. newsm68

# 382
Не смея да кажа- но и ние ще идваме-само треперя нещо да не ми мине път в последния момент. И кучето намерих кой да гледа и приключих с работата, която беше спешна, зада не ми тежи на съвестта...

Стискайте палци, да не стане като на предната среща в Арбанаси.  Praynig

Много искам да си видим и децата ни да се знаят. И тези срещи да станат традиция. Hug

# 383

С голяма съжаление и аз трябва да кажа, че още едно място се освобождава. Няма да можем да дойдем. Просто съвпаднаха две мероприятия, дълго мислихме, как да ги съчетаем, и тъкмо взехме решение и то пропадна. Моята Радостина играе в една театрална постановка, част от вас знаят, групата им е  поканена на 29 да играе  на нова сцена, от 11 часа. От тази изява зависи дали ще останат в новия младежки театър, а и ръководителите им се нуждаят от силна подкрепа, т.е. присъствието на децата. Точно го измислихме, как ще дойдем само тримата, без бебето, ще си направим купона на 28 вечерта и на 29 много рано ще се отправим обратно към София и вчера ни съобщиха - в събота след обед генерална репетиция. Е, става сложно, а и доста изморително (най-вече за актрисата)  да тръгнем в 17, да стигнем в 19-20 за да си тръгнем на другия ден сутринта в 7....
Толкова много съжалявам, исках да се запозная с всички вас.
Пожелавам на всички лек път и много хубави емоции, а ние отпадналите ще чакаме с нетърпение вашите разкази и снимки.
И дано:
.................  тези срещи да станат традиция. Hug

# 384

С голяма съжаление и аз трябва да кажа, че още едно място се освобождава. Няма да можем да дойдем. Просто съвпаднаха две мероприятия, дълго мислихме, как да ги съчетаем, и тъкмо взехме решение и то пропадна. Моята Радостина играе в една театрална постановка, част от вас знаят, групата им е  поканена на 29 да играе  на нова сцена, от 11 часа. От тази изява зависи дали ще останат в новия младежки театър, а и ръководителите им се нуждаят от силна подкрепа, т.е. присъствието на децата. Точно го измислихме, как ще дойдем само тримата, без бебето, ще си направим купона на 28 вечерта и на 29 много рано ще се отправим обратно към София и вчера ни съобщиха - в събота след обед генерална репетиция. Е, става сложно, а и доста изморително (най-вече за актрисата)  да тръгнем в 17, да стигнем в 19-20 за да си тръгнем на другия ден сутринта в 7....
Толкова много съжалявам, исках да се запозная с всички вас.
Пожелавам на всички лек път и много хубави емоции, а ние отпадналите ще чакаме с нетърпение вашите разкази и снимки.
И дано:
.................  тези срещи да станат традиция. Hug
Лошо,много лошо и тук.
Вече нямам търпение,да идва съботата,та като гледам,съвсем окапахме като круши. Rolling Eyes

# 385
Ще ви разочаровам, но от нас тримата отърване няма - на линия ще сме цялото тричленно /за сега/ семейство. Само дето няма да останем два дни а един, че у дома кипи безсмислен труд, правим приготовления за малкия човек и в двете къщи.
За сметка на това ще тръгнем веднага щом станем и се приготвим, та ще сме сигурно по обяд в Стара Загора  Laughing

# 386
Ох, обърках си списъка newsm78. Ако някой има нужда от обяснение на маршрута- да ми пише.

# 387
Ще ви разочаровам, но от нас тримата отърване няма - на линия ще сме цялото тричленно /за сега/ семейство. Само дето няма да останем два дни а един, че у дома кипи безсмислен труд, правим приготовления за малкия човек и в двете къщи.
За сметка на това ще тръгнем веднага щом станем и се приготвим, та ще сме сигурно по обяд в Стара Загора  Laughing
Като прочетох първото изречение,и направо ми настръхна косата.Викам край,айде още едни отказали се. Mr. Green

# 388
Е, точно за да ви образувам тръпка го започнах така текста - признавам си без бой.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389
Да си носите цветни моливи или фулмастери за художниците......
Ох, обърках си списъка newsm78. Ако някой има нужда от обяснение на маршрута- да ми пише.
така става ...това му е трудното на организирването на една среща...в един момент настава объркване.......значи моите допълнителни хора без проблемно ще се настанят в някоя от освободените стаи...това са всъщност големият син на моят съпруг със съпругата и сина си...демек снахата и внука  Whistling ще са с нас,поканихме ги защото мислели да идат  някъде по-далече за почивните дни,с нас/имам в предвид всички ни Hug/ ще им е весело
мамина ...споко-там сме както винаги ...ще пишем извинителни бележки на отсъстващите и дебели глоби Joy

Общи условия

Активация на акаунт