Нашите кухни - тема 94

• 49 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В момента хладилника нищо не скрива, но шкафа над миялната, скрива половината. Аз направо бих го махнала този прозорец😂

# 151
Има прозорец и от другата страна на хладилника (където е поставен сега), светлина има, но горните шкафове наистина ще скрият част от прозореца.

# 152
  • София
А не може ли до колоната да е хладилника, за да не го заобикаляте и да не спира светлината?

# 153
А не може ли до колоната да е хладилника, за да не го заобикаляте и да не спира светлината?
Няма място, там разстоянието е 1,60 и има врата. Ето тук го нарисувах горе долу как е.

# 154
  • София
И аз бих сложила хладилника на мястото на колоната фурна-микровълнова. Бих се лишила от микровълновата за сметка на повече място в помещението.

# 155
Според вас монтаж на модулна кухня 85 лв на м нормална цена ли е отделно за всеки уред друга цена.
Дали няма да можем сами да си я монтираме? Толкова ли е сложно Имамаме електротехник да ни върже уредите,  мъжа ми има що годе някакви познания .

# 156
  • София
Не е много, но ако имате желание и сте сръчни няма причина да не може да си я сглобите, независимо модулна или не

# 157
  • Пловдив
Според вас монтаж на модулна кухня 85 лв на м нормална цена ли е отделно за всеки уред друга цена.
Дали няма да можем сами да си я монтираме? Толкова ли е сложно Имамаме електротехник да ни върже уредите,  мъжа ми има що годе някакви познания .
Цената не мога да коментирам, защото не съм ползвала такива услуги.
Нищо не пречи да пробвате сами. Според мен, ако има схема ще се справите. Ако няма - зависи. Друг вариант е да викнете някой по-сръчен  приятел да помага.
Ще ви трябват и някакви инструменти сигурно. Поне винтоверт и нивелир.

# 158
Да благодаря, ще пробваме пък  ако не стане ще търсим монтажист. Попринцип попитах хора занимаващи се с строителство и като чуят и модули и се отказват та немога да разбера сложно ли е или не им се занимава
Ще ни трябва единствено инструмент да се изреже термоплота .

# 159
Преди три-четири години сглобявахме модулна кухня. Има си упътване с картинки, всеки грамотен човек може да се справи. Линейна беше, без шкафове колони, със шина за окачване на горен ред за стената. В кашоните си има всички винотве, панти и т.н.  С подходящите инструменти, разбира се.

# 160
  • София
Модулното е  една идея по-лесно, като цяло то е и предвиждано да може човек да си го сглобява сам и да не му е невъзможно.
Иначе ще ви трябват нивелир, дрелка, винтоверт, може някоя стяга... И да щом и плота ще си режете нещо и за него, предполагам зеге ще ползвате.(това може би най-ще ви озори😅) .. Винтове, дюбели ясно, може тези от комплекта да не са ви подходящи.

# 161
  • Германия
Аз не бих се хванала да монтирам кухня. Нашата я монтираха 2 дни плътно, хора които с това се занимават от 40 години. И да ви кажа с повечко инструменти бяха, не само нивелир и винтоверт.

Та не че не може, но…

# 162
  • София
Ами ние си я монтирахме сами, не модулна... 🤷‍♀️ И не съм казала, че става за ден, въпреки, че някои и за толкова сигурно могат, според размера и ентусиазмът.
Монтирали сме си преди и икейски шкафове, всъщност там беше по-леко.

# 163
  • В къЩи.
Здравейте.
Имам въпрос относно монтажа на мивка.
Ако коритото е до стена,на какво разстояние да е мивката от стената за да е удобно за ползване ?
Мисля си за 10 см + 3 см ръб на мивката..

# 164
  • ENGLAND
Здравейте.
Имам въпрос относно монтажа на мивка.
Ако коритото е до стена,на какво разстояние да е мивката от стената за да е удобно за ползване ?
Мисля си за 10 см + 3 см ръб на мивката..

По икейските стандарти уреди и мивка трябва да са най-малко на 40 см от стена. Моята е на 35 см от стената, но стената е само 30 см издадена.

Общи условия

Активация на акаунт