Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с въпросите и коментарите на близките относно репродуктивните права?
Защо много хора не споделят с близките си, че работят за бебе?
Какви са мненията относно споделянето на информация за бременността с близки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с въпросите и коментарите на близките относно репродуктивните права?
Много хора избират да не споделят за репродуктивните си права, за да избегнат неудобни въпроси и нетактични коментари. Някои се чувстват притеснени от реакциите на близките си, което ги кара да се чувстват неудобно. От съществено значение е да запазите спокойствие и внимателно да изберете подходящия момент за обсъждане на темата с любимите хора.
-
Защо много хора не споделят с близките си, че работят за бебе?
-
Какви са мненията относно споделянето на информация за бременността с близки?
Мнозина имат различни мнения относно споделянето на информация за бременността с близките. Някои смятат, че е важно да се запази тайна, за да се избегнат нетактични въпроси и коментари, докато други вярват, че споделянето на този личен въпрос може да освободи негативната енергия и да предизвика подкрепа.
-
Какви са мненията за подмятанията и нетактичните коментари относно бебеправенето?
-
Защо хората често избират да не споделят за опитите си да забременеят?

При всички случаи ако знаеха все някой щеше да се намери да ми каже, че сега може би не му е времето, защото не сме много парични. А ако не стане дълго време пък ще започнат да подозират че нещо ни има...Абе няма угодия.
и само ще ме изнервят допълнително
аз също смятам че това е много личен въпрос който остава само между двамата 
А пък аз напоследък напълнях малко и всички все ме питат дали съм бременна с което още повече ме дразнят
Не е необходимо целия свят да знае,това само усложнява и обременява съзнанието,а за едно бебеправене трябва максимално спокойствие
не е бременна пък се женят...и после айде беее....няма ли да имаме бебе вече....
. За сметка на това, обаче какви подмятания и подигравки чувам от нейните близки "приятелки". Вместо да я подкрепят и да й датат съвет постоянно се подиграват: "Хайде сега си в овулация, бягай в къщи и вдигай краката" или "Ако мъжа ти не се справя, да ти дам за малко моя"
. Пълна простотия. Друга колежка също има проблем и също така реши да го сподели с половината колеги. Не стига, че има подмятания зад гърба й, а на всичкото отгоре една колежка й обясняваше, че не ставало защото тя не го искала достатъчно
????? Винаги съм била резервирана относно споделянето на лични въпроси, а и при тези два примера няма, как да не продължавам да съм. Просто не можеш да имаш довери на хората
. След кюртажа ми, веднага се намериха "разбиращи" роднини, да ми обясняват как стоят нещата
. Не съм от хората, които приемат съвети без да са попитали. и не обичам да ми се натрапва нечие чуждо мнение. Затова "Трай бабо за хубост"
.