💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 43 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, дружки! Hug
Пепи, липсваше ми, благодаря, че си ме отменила с кафето тази сутрин Kiss От мен чай с Асланджъм Heart Eyes

Зад кадър

Цитат
Официалният акаунт на сериала публикува този откъс, подписан така :

" Гледаме с любов Боровинков шербет “

И акаунтът на канала Show TV публикува този откъс, подписвайки го:

" Искоч и Tургут очакват с нетърпение Червен боровинков шербет “

Припомняме, че RTÜK спря сериала за предполагаемо насърчаване на насилието и потисничеството на жените. Сериалът "Семейство" така подкрепи екипа

ПРЕВОД НА ДИАЛОГА НА ИСКОЧ И ТУРГУТ:

- Защо учтиво? Ще го свършим бързо и ще си тръгваме. Тази вечер имам сериал за гледане !
- Какъв сериал?
- Червен боровинков шербет.
- Тази вечер?
- Да
— Племеннико, хайде, побързай тогава, хайде.

Остана ден само до филма, нямам търпение!

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 11:09 от queen_fenka

# 106
Здравейте, момичета! Green Heart

Фенче Hug, наистина много говорят, но говорят смислени неща. Дано ги чуват.

Пепи Hug, добре си се завърнала.

След смъртта на Юсуф Хюлия е подредила живота си.

Девин и развали спокойствието. Хюлия по всякакъв начин я отблъсква. Избърза и даже махна нейния стол с табелката „Девин“ от масата, отписа я като член на семейството. 
Хюлия унищожава всичко материално от Девин,  но няма как да унищожи духа на Девин, който е завладял всички в семейството.

Хюлия даже не подозира, но нас ни подготвят за Айсел.
Айсел е произведение на Аслан и Хюлия: разбито сърце, унижение, заплахи, катастрофа. И двамата знаят нейната история: дете, изоставено от майката и тормозено от бащата. Станала е жертва на Аслан във времето, когато след смъртта на баща му е разбивал сърца. Като управител на фондация с грижа за деца, от  Хюлия се очаква съвсем различно поведение, но вместо това, Хюлия се опита даже да я убие. Двете водиха спор чия история: разказваната от Айсел или тази от Хюлия ще види бял свят.
Очевидно е, че Айсел, както и почти всеки в този сериал, се  нуждае от психологическа терапия. Тя е едно болно момиче, което не получава помощ и вече ясно се вижда, че следва някакъв свой план. Показаха ни я като комбинация от Девин и Хюлия, но в избелели цветове, тя е някакво копие от двете. Живее с Джихан, до което се стигна след опита за убийство от Хюлия, и вече е бременна. В последния епизод е сменила с други дрехи червената нощница, с която в виждахме доста време. Два пъти я показаха доволна с положителен тест за бременност. Планът и най-вероятно има цел: срещу Хюлия и Аслан и почива на заръките на Юсуф към Джихан: да създаде семейство и да има деца. Докато четеше писмото, на Айсел и хареса жената на Джихан да носи името Сойкан. Айсел се е видяла в тази роля.
Айсел действа сама, вероятно ще изчака времето, след което няма да може да направи аборт и  Джихан няма да има друг изход, освен да се ожени за нея.  При подходящо стечение на обстоятелствата Джихан и Айсел биха могли да заемат мястото на Девин и Аслан в имението.

С духа на Девин и присъствието на Айсел в имението,
ако това стане,
ще настъпи тежко време за Хюлия и Аслан.
Ако и певицата, на която Аслан отказа, тръгне по лош път...Grinning   

Хубав ден! Nature Star2Nature Sparkles

# 107

Привет и от мен Hug
Сърдечно благодаря за всички коментари и споделено в темата! Hearts
аз след онлайна, където емоцията е повече от гледане на действието, си чакам както винаги нашия превод.
Пепи, напиши ако искаш, когато имаш време- впечателния от местата, които посети!! Blush знам, че са уникални.
Ванче,
Цитат
С духа на Девин и присъствието на Айсел в имението,
ако това стане,
ще настъпи тежко време за Хюлия и Аслан.
аа ще трябва да им слагат усмирителни ризи Laughing

Аслан Animal Lion Nature Fire

Фенче Kissing Heart да,  не съм във възторг от евентуалното завръщане на Къванч като Саръ Сарухан, за да играе в смешките на ЙЕ, за мен това ще е стъпка назад....Rolling Eyes

..................
сега излезе тая снимка

хем се вълнувам за излизащия утре Boga Boga....хем и малко ме е страх Wink

.................
от Бирсен
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1649005448274558977
да почива в мир Hands Pray... Rana Cabbar

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 00:02 от Airra

# 108
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да е честит празника на празнуващите днес!!!
Благодаря ви за преводите и коментарите!!!
Хареса ми серията, но ще коментирам след превода.

Нещо дискусията по съдържанието стана малко разпокъсана.
Четейки темата не ми става ясно какво точно се е случило в епизода.
Повечето разсъждения са в посока какво би се случило, а не какво е показано.
Та даже и показаното ми се вижда, че не е видяно.
Не че съм много наблюдателна, но ми се стори, че първият път
теста на Айсел беше отрицателен, а втория път положителен.
Както и това, че Хюля не беше поръчител на стрелбата на сватбата.
Както и това, че не показаха Ибо да дава писмото на Атила,
а само му каза, че трябва да го заслужи, ...
Извинете, че съм толкова пунктуална!!!
Знам, че не е важно.

Скрит текст:
Знам, че така се пише в повечето теми във форума.
Чета, чета и трудно разбирам какво точно се е случило в епизодите.
Изгледах Боровинков шербет. Признавам си, че ако не беше спирането му,
нямаше да гледам такъв сериал. Спомням си навремето,
че ме навивахте да гледам Ти разкажи Черно море,
но ме предупредихте че има насилие. Е, не го и започнах.
И Боровинковият шербет  нямаше да загледам,
ако не беше по телевизията на която се излъчва Семейство.
Очаквах реакцията на подкрепа от екипа, както и от AY.
За себе си изразих подкрепа към екипа на БШ, като изгледах сериите.
От четенето във форума преди това разбрах, че не го харесват,
а като го спряха обратното, но така и не разбрах за какво точно.  
Сега чета във форума, че са недоволни от слабата подкрепа на гилдията
и че не се протестира достатъчно против спирането.
И каква ирония на съдбата. Не са доволни тези, дето писаха,
че не харесват Семейство, не ги грабна, и ... И сега чакат подкрепа.
Ееее, ... Дадоха такава подкрепа именно от Семейство.
Благодаря на екипа, че ни отсрамиха и показаха, колко широко скроени са.
За мен се получава един парадокс с това спиране на БШ.
Толкова много се недоволстваше от насилието над жени и деца в дизитата,
че не се вземат мерки, а сега като спряха сериала, пак недоволни.
И още един апел имам, когато се пише за Семейство по отношение на насилието.
Хюля, колкото да е отрицателен образ, за мен не е поръчала убийство на Айсел.
А Аслан колкото и момичета да е имал, включително и Айсел, те не са негови жертви.
Много ми хареса в последния епизод сцената с певицата.
Не я изхвърли, не повиши тон, а само с една дума, я накара да си тръгне.
Къванч за мен е не би приел роля на насилник над жени и деца!!!
До сега не го е правил и съм сигурна, че няма да го направи. Дори и в Телецът!
Спомням си оная техническа грешка при превода на ДК,
дето изменяше смисъла на репликата на Джесур.  
Мога да пиша и правя сравнения с други дизита, като и този на конкуренцията,
че и там имаше подобна сцени с насилие над жена като в БШ и то от гл. герой.
Само го споменавам, защото знам, че не обичате да се пише за това в темата.
И другото, много са ми нелепи политическите обосновки с избори, политици и ...
Цъфнали сме и сме завързали с нашите, да акъл ще даваме на съседите.  
Извинете, ако съм ви засегнала и не съм била ясна!!!
Благодаря на тези, които са ме прочели!!!
Не се сърдя на тези, които не са!!!

Приятен ден, дружки!!!

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 15:59 от * Diva *

# 109
Здравейте момичета 🍀

Вече на няколко места срещам инфо, че Лейла е лесбийка и Дениз за когото говори всъщност е жена 😳 . И ще бъде доста смело решение за турски сериал, ако се окаже вярно...

# 110
Благодаря ви за споделеното.

Сега се включвам само заради молбата на Айрето.

Скрит текст:

Петра ме очарова.
Черен пипер, сега видях как изглежда на живо и цял ден пръстите ми меришеха.

гр. Джараш, за който не знаех, за мой срам.
Голямата джамия в Аман и църквата.
Пустинята ме омагьоса.

Утре ще имаме филм.

# 111
Здравейте Пепи много красиво е в Йордания Моята мечта е Петра

https://www.dizidoktoru.com/boga-boga-nefessiz-kalan-turkiye-mi-makale,1024.html

Познавам Онур Сайлак от 2008 г., когато участва във филма „Есен“. Отделно харесвам актьорската му игра и отделно човечността му, но искам да следя много повече режисурата му през последните години! Когато гледах късометражния му филм Orman през 2015 г., разбрах, че ще следваме Onur още много години. И така стана! Първо, те влязоха в солидно приятелство с Хакан Гюндай. След това пуснаха в киното романа на Гюндай „Още“. Когато гледах филма на специалната прожекция, казах на Онур: „Това не е като първият филм на режисьор, мисля, че е третият ви филм.“ Следват личността, телевизионните сериали на Uysallar и накрая вторият му игрален филм „Bull Bull“. Taurus Taurus е филм на Netflix и ще излезе на платформата утре. Филмът обаче беше и в категорията на националния конкурс на 42-ия филмов фестивал в Истанбул тази година. Ето защо гледах филма миналата седмица.

Чист ФАЛШИВ

Телец Въпреки че Телецът напомня за първото животно, разбирате от първата минута на филма, че това е задушаваща метафора. Ялин и Бейза се установяват в Асос, най-кислородния регион на Турция, от Истанбул. Въпреки че в началото той диша в Yalın Assos, той скоро остава без дъх и започва да се задушава. Ялин бей всъщност е Йълън бей, защото… Той дойде в Асос от Истанбул не за да се отпусне или да бъде щастлив, а за да избяга и да се скрие. Защото Ялин, който в началото изглежда като жертва и се опитва да направи жена си Бейза щастлива, е просто измамник. Той взе надеждите, мечтите и парите на хората с обещанието, че ще спечели повече и ги остави по средата. Като Çiftlik Bank Mehmet Aydın, Titan… Има хора, чиито семейства се разпаднаха, които се самоизгориха, които се самоубиха заради слаби, но той остана в затвора само 10 дни и излезе, дебнейки имената зад него. Сега всичко, което трябва да направи, е да не се забърква в престъпление, докато не бъде освободен. Затова дойдоха в Асос с Бейза.

БЕДЕН ЛОВЕЦ НА ЧОВЕЦИ

Той е слаб ловец, но не и ловец, който знае как да използва пистолет! „Бедният“ ловец на хора, който е прост и отчаян, който иска да забогатее бързо и да завие! Той нарани много хора и в Асос, дори жандармерията е един от хората, които Ялин измами... Затова е заобиколен от думи, обвинения, права, закон... И всеки път бикът се спасява. Понякога съжалява за кратко, тогава героят на Гюрген Йоз влиза в игра като негов вътрешен глас и му казва, че не е виновен. Това ми напомня, че хората са в това състояние поради глада си за това, което не могат да имат. Любимата ми изненада от филма беше героят на Газа във филма Даха и очите на Ялин, докато извършва престъпление. Двата филма се преплитаха толкова добре, че станахме свидетели на престъплението, докато гледахме как престъпниците се игнорират един друг.

MR SIN СЕ ПРЕВРЪЩА В YALIN MR.

Превърнал се в Змийски бей от хората, които е измамил в Асос, където дойде като Ялин бей, и оставяйки без дъх всеки, който го докосне, Ялин разкрива лова си толкова умело на финала, че е превърнат в Ялин бей от селяните на масата в градината на къщата му. Телец Телец; Това е майсторски написан, заснет и изигран филм, който разкрива лицемерието, нечестността и вярността към властта у хората, заснет във време, когато икономическата криза е вилнееща в днешна Турция, където властта е парите и всички боготворят парите.

KIVANÇ TATLITUĞ ТРЯБВА ДА Е В ПОВЕЧЕ КИНО

Kıvanç Tatlıtuğ е много добър и популярен актьор от телевизионни сериали. Той влече масите след себе си в сериала. Но киното представя друга история, света. Ето защо всички гледахме Kıvanç Tatlıtuğ с любопитство, когато Taurus Taurus беше показан на фестивала. Tatlıtuğ определено трябва да бъде в повече кина, дори и независими. Усилията му заслужават аплодисменти. Той е създал спокоен, минималистичен и реалистичен Lean… Винаги е удоволствие да гледаш Funda Eryiğit… Müge Bayramoğlu и Gürgen Öz съживяват двама силни герои, които познават отровата на змията и са пристрастени към нейния вкус. Гледахме друга екипна работа с идеята на Hakan Günday & Onur Saylak, сценария на Hakan Günday, монтажа на Ali Aga, оператора на Feza Çaldıran, продукцията на Kerem Çatay и режисьора на Onur Saylak.

ДАНО СЕ СЪБУДИМ ОТ ТАЗИ ПУЙКА

Boğa Boğaникога не е получавал награда от филмовия фестивал в Истанбул. Може ли да го получи? Имаше много категории, които заслужаваше, но Boğa Boğa, като филм на Netflix, не можа да спечели награда на фестивала, където се състезават независими филми. За всички това би се превърнало в нелоялна конкуренция. Поради тази причина това беше филм, който беше показан на фестивала, но не получи награда.

Boğa Boğa разказва за откраднатите надежди, пари и мечти на задъхана Турция с голямо майсторство и ескалиращо напрежение. На финала победителят са властта, нечестността, лицемерието, културата на вярност и насилието. Дано се събудим от тази Турция. Taurus Taurus е в Netflix утре... Весели празници на всички вас...

# 112
🎥 Семейство - еп.07 (Бг.суб)
https://cloud.mail.ru/public/U6AN/nnNai44qP
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/32/666.html
https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_212473

Благодаря!! HeartBlue HeartGreen Heart

Пепи, мерси, страхотни снимки!! Hands Plus1
Терзи и на теб за това, което си донесла Flowers Hibiscus
Цитат
Boğa Boğaникога не е получавал награда от филмовия фестивал в Истанбул. Може ли да го получи? Имаше много категории, които заслужаваше, но Boğa Boğa, като филм на Netflix, не можа да спечели награда на фестивала, където се състезават независими филми. За всички това би се превърнало в нелоялна конкуренция.
и аз прочетох подобно мнение.

Мире, ааа абсурд да покажат такова нещо, особено в тия смутни времена.
те НФ сериал го зачеркнаха заради хомосексуална сюжетна линия.
Диве, прочетох те! за въпросния сериал, нямам поглед в/у него.

каква снимка е споделила Башак Blush

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 20:06 от Airra

# 113
Пепи, голяма красота. Места богати на история. Като историк искрено ти завиждам за възможността 💕

Айре, и аз се зачудих на това, поне на 5 места го срещнах 😁

Благодаря за превода! 🍀

# 114
Златни момичета Благодаря

# 115
Привет отново, дружки! Hug
1 година от премиерата на " Якамоз " било днес.

Поздрав с тази прекрасна песен

Ванче, благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Айсел е произведение на Аслан и Хюлия: разбито сърце, унижение, заплахи, катастрофа. И двамата знаят нейната история: дете, изоставено от майката и тормозено от бащата. Станала е жертва на Аслан във времето, когато след смъртта на баща му е разбивал сърца.
Сорри, ама каква жертва е Айсел на Аслан ? Thinking Какво знаем за тяхната история, за да стигнем до такъв извод ? Нищо не знаем, освен, че е имала  връзка с него,  кратка ли, дълга ли неизвестно, преспала е няколко пъти с Аслан, и то по своя воля, явно си е въобразила, че ще става снаха в семейството, а след това от злоба и за отмъщение, че я е оставил, започна да го злепоставя с нарисувани синини и приказки. Знаем ли защо Аслан я е зарязал ? Не знаем. А сигурно има причина. Няма да забравя колко нагло се държа Айсел в заведението, когато си взимаше вещите, тя щяла да реши дали е взела всичко. И продължава да се държи нагло и в къщата на Джихан, след като се натресе да живее при него, никаква жертва не е тя за мен, а е пълно куку, което трябва да се лекува. Няма да се учудя, ако припише бебето на Аслан, от нея очаквам неочакваното. Да, Аслан каза, че е разбивал сърца през тъмния си период, но на приятелите си, видно е, че Айсел не е от тях.
Хюлия е друга бира, не мисля, че с Аслан си приличат, колкото и да ни внушава това Джихан. Може да е луд, може да губи контрол, но за мен и той е жертва на откаченото си семейство не по-малко от Джихан и Лейля. Не мисля, че Аслан е жесток като майка си, тя на кого помогна до сега, че не си спомням ? Дори на собствените си деца не обръща никакво внимание, само Аслан и е в главата и полудява, че ще го загуби заради Девин. Сигурна съм, че заради Еко и Девин отново ще помогне на Ямур, въпреки това, което научи за нея. Само се моля да не става убиец. Да видим Thinking
Диве, ами всеки пише тук това, което го вълнува в момента, дори и да не е свързано с текущия сериал на Къванч, така е открай време, дори си споделяме и лични изживявания, заради това си обичам нашата тема. Аз само се притеснявам да не объркваме дружките, които сега се включиха да пишат тук, но се надявам да ни извинят. На мен лично са ми много интересни усещанията на всички вас за героите и действието, кой какво е разбрал преди превода, това му е очарованието на онлайн гледането, поне за мен. Ооо, ама тя Айсел изглеждаше, че от сутринта, та до вечерта не знам си колко теста си направи, докато остана доволна Stuck Out Tongue Closed Eyes За Хюлия не стана ясно дали наистина няма пръст в стрелбата на сватбата, поне аз не разбрах какво имаше предвид Ибо, че не съжалява за нищо, което е направил за нея. А писмото за Аслан от Юсуф ми се стори, че Ибо го даде на Ати, ще трябва пак да изгледам този момент. С интерес прочетох спойлера ти. Мен не ме интересува кой харесва или не сериала ни, важното е, че ние тук си го харесваме, а екипът подкрепи много елегантно спрения сериал на колегите си, а който не го гледа, няма как да разбере това. Вярно е, че до сега Къванч никога не е приемал роля на насилник над жени, надявам се и в бъдеще да е така. Благодаря за прекрасните гифчета! Kiss
Още снимки зад кадър

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
да,  не съм във възторг от евентуалното завръщане на Къванч като Саръ Сарухан, за да играе в смешките на ЙЕ, за мен това ще е стъпка назад....
Хмм ... а според мен трябва да играе всичко, защото го може, не мисля, че е стъпка назад. Виж, ако започне да играе в ромкоми тогава да, стъпка назад ще е. Добре, че никога не е имал такива мераци, колкото и да са гледаеми.
 Страх ? От какво ? Че отново няма да се приеме от всички ли ? Чакам с нетърпение да видя този път какво си е избрал, вярвам в избора му. И му пожелавам успех, няма да е лесен образът му и тук ...
Благодаря , че донесе превода ни и хвала на ръцете на всички ви! Heart Eyes
Мире, и аз ги четох ВК тези предположения за Лейля Thinking Вярно е, че Дениз е име, което носят и мъже и жени в Турция, но поне за сега не мисля, че е показала с нещо различна ориентация. Ама да видим, де  Thinking Каквато ще да е, за мен тя е един от най-стойностните хора в тази къща, моля се да се излекува, не зная как ще стане само с лекарства, без операция, но дано не я похарчат Hands Pray
Пепи, благодаря! Kiss Много се радвам за теб, че си си напълнила и очите и сърцето с тези приказно красиви пейзажи с интересна история! Hands Clap
Терзи, благодаря! Kiss Значи наш Ялън ще е някакъв измамник, наранил много хора, уауу! Thinking Е, от трейлърите стана ясно, че не е много добре и с главата, ама мислех, че в Асос са го подлудили. Да, и такава роля още не е играл Къванч, сигурна бях, че ще е отново нещо много различно. С удоволствие ще го гледам и като измамник да ви кажа Stuck Out Tongue Winking Eye Това ми е достатъчно за сега :
Цитат
Това е майсторски написан, заснет и изигран филм, който разкрива лицемерието, нечестността и вярността към властта у хората, заснет във време, когато икономическата криза е вилнееща в днешна Турция, където властта е парите и всички боготворят парите.
Жалко, че не са взели награда, заради това, че филма е на Нетфликс ... Защо са го пуснали тогава там ? Thinking
Хмм, интересна торта е споделила Башачето, дали не е намек, че бебока е взел и сините очи на тати ? Аз така си я обяснявам, дано е така! Heart Eyes

Лека вечер, отивам да си гледам отново серията Hug

# 116
По никое време се разписвам, за да поздравя, ако имаме празнуващи момичета и да благодаря от сърце за труда и удоволствието, което ми доставят да гледам епизода със субтитри на Галка, Фенчето, Алина, Айра и Еванджелин! Heart
Лека нощ на будните.  Simple Smile

# 117
От сърце благодаря за превода на еп. 7! Green Heart

Дори през ум не ми беше минало да мисля за Дениз като за жена. Знаех, че името е еднакво за двата пола. Но след споделеното от Мира Flowers Herb и като обмислих фактите, не е невъзможно  Дениз да е била приятелка. Трябва да чуем обаче това изрично казано, за да го приемем, че е така. Иначе, проблемът със сексуалната ориентация на децата е важен проблем на семейната психология. Ако са искали, могли са да го поставят като проблем, ще разберем.

Пепи Flowers Herb, благодаря, че ни пренесе за малко на това прекрасно място.

Терзи Flowers Herb, вече сме наясно какво да очакваме от филма – златния телец.

Курт Ефе и Якамоз празнуват една годинка. Flowers Cherries

Фенче Flowers Herb, Аслан е знаел историята на Айсел. Не му прави чест да се отнесе по този начин с момиче с такава история. Не е трябвало да започва такива отношения, още повече – на работното място, където той е шеф. И накрая да я остави на майка си. Не мога да оправдая мъж, а и жена, който/ която разбива сърца, за да се почувства той по-добре. А и самият Аслан не се гордее с това поведение, за да го защитаваме ние. 

Лека нощ! Nature Sparkles

# 118
Сега прочетох по-обстойно написаното от Оя Доан Hands V
Цитат
Телецът разказва за откраднатите надежди, пари и мечти на задъхана Турция с голямо майсторство и ескалиращо напрежение.
ГП превежда това изречение смешно,
ДАНО СЕ СЪБУДИМ ОТ ТАЗИ ПУЙКА
но преводът е ДАНО СЕ СЪБУДИМ ОТ ТАЗИ ТУРЦИЯ. /turkey на англ е пуйка/
Та значи Ялън/Къванч ще е измамник....отрицателна роля....супер! Wink
Фенче Kissing Heart , мерси за хубавия ти пост!
за Айсел Hands Plus1 повредата е в нейната глава Wink
Цитат
Страх ? От какво ? Че отново няма да се приеме от всички ли ?
не Grinning
че ще е тежък филма и ролята на Къванч ще предлага доста мъчителни сцени.

Цитат
Хмм, интересна торта е споделила Башачето, дали не е намек, че бебока е взел и сините очи на тати ? Аз така си я обяснявам, дано е така! Heart Eyes
така може да си помислим, но дали е така??
тортата е от мед. сестра.
Ванче ,прочетох те набързо, като видях, че си писала.
Едва ли Аслан е имал сериозна връзка с Айсел или й се е обяснявал в любов.
на мен Айсел и певицата са ми идентични случаи.

лека Nature Stars

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 23:57 от Airra

# 119
Докато се наканя , дойде утре 😜

Огромни благодарности за превода, момичета - Еванджелин, Галка, Айра, Алинка и Фени ❤️

Момичета, ще ми позволите да почна малко от далече.

Аз лично много се зарадвах, че не показаха на 15 Курт Ефе. Сигурна съм, че дори далечна снимка щеше да отклони вниманието от премиерата на филма на фестивала. Башак е умна жена 👍

Шести епизод вече сте го разгледали от всякъде, но аз да си кажа... Силно впечатление ми направиха думите на Джемре / мед.сестра/ когато обясняваше на Лейла, че зад стените на болницата всеки ден някой умира, някой се ражда, но родените винаги са повече. И тя допълни, че щастието винаги побеждава. Струва ми се малко като подсказка, но дали за финала на сериала или за личната история на Лейла 🤔
Което малко влиза в противоречие с думите на Аслан, че това, което прави най- добре е да разбива сърца.
Другото, колко добре познава майка си. Дори не е необходимо да търси някакви доказателства, той просто усеща нейната намеса, което не му попречи да накара Девин да се извини.
Но както беше отбелязала Фени, на никой не му е приятно да говорят против семейството му. Може да не са прави, може дори да правят нещо нередно , близките могат да си кажат тежки думи, но казано от друг човек нещата се приемат по различен начин.

Много са ни лудички главните герои, но много си ги харесвам.

Фени, за мен едно от най- големите достойнства на сериала са именно диалозите. Сега обаче се сещам, че за превеждане сигурно е повече работа 😘

Утре ще изгледам с превода 7 епизод и ще имам по точно мнение, но от видяното във вторник... Направо ми скъса сърцето Лейла, а като знам, че актрисата скоро премина през лечение на най- тежкото заболяване ... мисля, че тя изигра себе си и чувства, които е преживяла.
Айсел и Ямур ми се струват от "малките " камъчета, които преобръщат колата. И двете могат да предизвикат тотални обрати в сериала, нищо, че не са главни герои.

Сега аз да помрънкам, но наистина мисля, че пускането на филма утре е на много неподходяща дата заради празника. От тридесет дни в месеца Нетфликс избраха за турски филм точно на празника да го пуснат. Но каквото такова. Благодаря за статията, Терзи 😍
ще имаме още един нов интерес образ. Харесаха ми думите на Къванч, че е чувствал свобода и комфорт по време на снимките. С Онур Сайлак явно си допаднаха по време на Сблъсък. Интересно ми е още дали филма е по конкретна книга на Хакан Гюндай или е само сценарий за филм.

Лека нощ, момичета 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт