💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 43 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Диве Айре Благодаря за филма От сайта на Айрето могат да се включат английски субтитри през settings

# 136
  • AMS

Дружки, днес прекалих с появяването си в темата.
Извинете, но искам да отметна филма.
За мен е шокиращ и брутален.
Сетих се когато ви написах след Хайде сине - Споко! Филмът е хубав.
За този и за такъв род филми мога да напиша,
че ако не беше участието на Къванч, нямаше да си го причиня.
Къванч е талант, но не бих го гледала отново в  този филм.
Дори не поражда у мен желание да прочета повече
за мястото, историята, политиката, причините, изводите, финала, ...   
Не харесвам такива филми, колкото и да е гениален
замисълът на създателите, колкото и положителни мнения да чета.
Впрочем филмите на Онур Сайлак определено не харесвам.
Добре, че е Семейството, та да има за сега с какво да си оправя вкуса.

Лекинка, дружки!!!

# 137
Добро съботно утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Диве, благодаря за линка на филма! Kiss Страхотни кивчета, благодаря и за тях! Изгледах го и аз още снощи  ... честно казано, нищо не разбрах, освен, че Къванч отново ни изнесе урок по актьорско майсторство, невероятна игра! Ей, най - после ми се изпълни желанието да гледам Къванч в отрицателна роля! Брутален образ изигра наистина, доста смело решение от негова страна! Добре, че Алинка ме подготви за това! Към края бях буквално потресена, макар и да не разбрах защо направи това и с жена си! Отново няма да се хареса този филм на мнозина, също както "Фестивалът на трубадурите", но той винаги играе във филми, които с нещо са го докоснали, независимо от това успешни ли ще са или не. Нямам търпение да разбера изцяло  идеята на този филм, прочетох доста отзиви, за някои е шедьовър, други не са го харесали, ще видя как ще го възприема и усетя. Тежък филм е, определено! Едва ли ще го гледам 3 път, освен ако не ми се наложи да го превеждам, ако си намерим кой да ни помогне със субтитрите  Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че си чакаме и филма с Берен! Heart Eyes

Тази сутрин ми попадна този клип от най -любимия ми за сега сериал на ашкъма, та ви поздравявам с него! Heart Честно ви казвам, отново ми се пригледа за стотен път  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Хубав почивен ден! Hug

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 11:06 от queen_fenka

# 138
# 139
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за споделеното!

Диве, Фенче 🌸🌸🌸

Фенче, 😍
Скрит текст:
Бейза призна, че тя е издала Ялън, след като видя скритите пари и искаше да ги предадат на прокурора. Искала е ново начало, на чисто, била е готова да го чака да излезе от затвора, след като си излежи присъдата. Той ѝ каза, че по- добре да му беше изневерила, отколкото да го предаде…
Прекрасно разбирам защо Къванч е приел ролята. С гражданската позиция, която не е спирал да изявява, с непримиримостта си срещу неправдата и мизерията. Особено на фона на цялата мръсотия около земетресенията. Все още има хора в окаяно положение, а милиардите помощи потънаха в кошниците на ялъновците.
Прекрасно разбирам и защо сценарист и режисьор са избрали именно него за ролята.
Цялата си ненавист срещу установения ред трансформира в гняв, цялото си неодобрение срещу ялъновците трансформира в мъст, цялата си енергия, с която се раздава за хора и животни, трансформира в задушаваща хватка.
Ако има някой, който се е отказал да гледа филма, след споделеното в темата, моля, недейте, изгледайте го, ще ви разтърси, но и ще ви замисли.
Аз не мога да спра да мисля за него от вчера.
За всички мръсни действия, оправдани с “нямах друга възможност”.
За всички изчезнали, удушени, заклани, закопани, които не са оправдали нечии очаквания, които няма да бъдат търсени, нито овъзмездени, защото нечия кошница е пълна.
За всички змии, които се превръщат в “Господин”, защото кошницата е пълна.
За всички майки, чиито спестявания за погребение, са в кошницата, която решава съдби.
И как всичко е в наши ръце, промяната зависи от нас.
Да спрем кервана, когато залаят кучетата, защото винаги ще се намери кой да ги заглуши.
Но от нас зависи дали ще седнем около пълната кошница с изедника си, или ще го накажем.
Защото първото не е живот, а оцеляване….залък след залък, залък след залък, до задушаване….

# 140

Съботен привет! Purple Heart
Терзи, благодаря!
да очакваме май пълно интервю Thinking
Къванч говори-защо е важно за него да опитва нови предизвикателства.

Диве, да брутален беше образът на Ялън......Scream

Фенче Kissing Heart
Цитат
честно казано, нищо не разбрах, освен, че Къванч отново ни изнесе урок по актьорско майсторство, невероятна игра! Ей, най - после ми се изпълни желанието да гледам Къванч в отрицателна роля! Брутален образ изигра наистина, доста смело решение от негова страна!
Hands Plus1
качили са го тук, но тъпото е, че където са руските суб. е и с англ. дублаж. не се чуват оригиналните гласове.
https://22apr.zetfix-online.net/films/boga-boga/
постоянно срещам в ТТ суперлативи за играта на Къванч.
явно му се играе нещо различно и иска да предизвиква себе си....

Алинка Kissing Heart, благодаря ти за коментара, страхотен !! Hands Plus1
Скрит текст:
и аз така помислих, че Бейза го е предала......
Цитат
Аз не мога да спра да мисля за него от вчера.
също ме държат снощните емоции, макар, че го гледах без превод

един коментар на Токио
https://twitter.com/tokyophonline/status/1649708395920777216
Цитат
Гледах #BoğaBoğa снощи.
Това е страхотен филм.
Със своята фантастика, която тече като вода за 112 минути , без да скучаеш; Със своята режисура, актьорска игра, визуализация и музика, това е филм, който всеки трябва да гледа.
Благодаря на всички, които допринесоха със усилията си,  Kıvanç Tatlıtuğ надхвърли себе си. Превръща се в шедьовър за лицемерието, като същевременно ни дава отговор на въпроса кои условия ще ни доведат до зло. Финалът беше страхотен.
...................................
за настроение- АсДев усмивки Heart

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 13:27 от Airra

# 141
# 142
https://www.youtube.com/watch?v=G7DiXgXX6YE

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1649725721932185600

Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşemeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçer. Aslan; Serhat’ı öğrenmeden tüm deliller yok edilmelidir. Hülya bu konuda Cihan’ı, kendisine yardım etmeye mecbur bırakır. Aslan bir haftanın sonunda Yağmur’a zarar veren kişinin Serhat olduğunu bulur. İşler şimdi içinden çıkılamayacak bir hale girmiştir. “Zulmü görmezden gelmek mazluma ihanettir.” öğretisiyle büyüyen Aslan için Serhat’a kesilecek ceza bellidir. Ancak Devin ve Hülya, kendi doğrularıyla Aslan’ın karşısında duracaklardır. Yağmur’un moralini düzeltmek için dışarı çıktıkları bir akşamda yaşananlar, Devin ve Yağmur arasında büyük bir yüzleşmeye sebep olurken; kendisinden bir şeyler saklandığından artık emin olan Eko ise gerçeklerin peşine düşer. Hülya, Serhat’ın yurt dışına kaçırılması için İbo’yla iş birliği yaparken; Cihan da bu iş birliğinin bir parçası olmak zorunda kalır. Ancak Hülya’nın hesaba katmadığı ihtimaller, tüm planlarını altüst eder. Serhat’ın serbest kalması, onu bir anda Devin’in adalet terazisine koyarken; Aslan’ın soracağı bir soru, Devin’in herkesin kaderini değiştirecek bir karar vermesini sağlayacaktır. Acaba Devin ne karar verecektir?

Аслан и Девин, преди да могат да се изправят пред истината, която са научили; Озовават се в болницата с телефонно обаждане. Докато лечението на Yağmur продължава; Научавайки, че Серхат Корузаде й е причинил това, Хюля предприема действия, за да защити семейството си. лъв; Всички доказателства трябва да бъдат унищожени, преди да научим за Серхат. Хюля кара Джихан да й помогне по този въпрос. В края на една седмица Аслан открива, че Серхат е наранил Ягмур. Сега нещата са стигнали до непоносимо състояние. "Пренебрегването на потисничеството е предателство към потиснатите." За Аслан, който е израснал с неговите учения, наказанието, което ще бъде наложено на Серхат, е ясно. Девин и Хюля обаче ще се изправят срещу Аслан със собствената си истина. Докато това, което се случи една вечер, когато Yağmur излезе да подобри морала си, предизвика голяма конфронтация между Devin и Yağmur; Еко, който вече е сигурен, че нещо се крие от нея, преследва истината. Докато Хюля сътрудничи на Ибо за отвличането на Серхат в чужбина; Джихан също трябва да бъде част от това сътрудничество. Възможностите, които Хюля не взема предвид обаче, преобръщат всичките й планове. Докато освобождаването на Серхат го поставя на везните на Девин; Въпрос, който Аслан ще зададе, ще накара Девин да вземе решение, което ще промени съдбата на всички. Какво ще реши Девин?

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 13:52 от dterziiska

# 143
Благодаря за новите снимки  Flowers Hibiscus
а Терзи  е постнала и озета Hands Plus1

Heartpulse

в Мелека са сложили тоя превод/чакам и от американките/
Цитат
Къванч Татлъту, уловен от репортери, за кариерата си:
“Наистина обичам кариерата си и се опитвам да върша работата си по най-добрия начин. Аз съм от хората, които бързо се уморяват от един образ, трябва постоянно да го променям. Тези вариации с персонажите ми помагат да живея и да поддържам актьорския си потенциал на ниво. Ако не можех да сменям образи и да се променям, нямаше да работя в тази област. Спокойно, ако ми омръзне нещо, го зарязвам. Искам да работя в тази област, докато не ми омръзне и докато мога да играя различни роли и да изглеждам различно.”
Той не коментирал новината за аферата със Серенай Саръкая. А за снимките на сериала Семейство казал само “Всичко върви много добре.”

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 14:21 от Airra

# 144
Благодаря за снимките и споделеното

Къванч

Kıvanç Tatlıtuğ'un "oyunculuk yapmam" açıklaması! Изявлението на Kıvanç Tatlıtuğ „Аз не действам“!

https://www.youtube.com/watch?v=F-BYGGD5nGo

https://gazeteoksijen.com/yazarlar/muammer-brav/icinde-kara-miza … gi-gerilim-176375

# 145
Здравейте и хубава събота!
Благодаря за озета и снимките за еп.8, както и за всички новини и коментари. Green Heart

Докато някои спасяват Ямур, други ще спасяват Серхат.
Жалко, че Хюлия ще замеси Джихан.  Той спаси Ямур, сега ще спасява насилника.
Не мога да повярвам в това.

Първата снимка е от официалните, втората е от  пост в туитър. 
Явно Джихан е с Лейля.
Дали Лейля няма да промени нещо в намеренията му?

Един от важните отговори, които получих.

# 146
Терзи Hands Plus1
Цитат
Съспенс с черен хумор
Филмът на Netflix Boğa Boğa е продукт на сътрудничеството между режисьора Onur Saylak и писателя Hakan Günday. Премиерата на филма се състоя на филмовия фестивал в Истанбул с участието на Kıvanç Tatlıtuğ и Funda Eryiğit в главните роли.

Започвайки да се излъчва по Netflix на 21 април, филмът Boğa Boğa направи премиера на филмовия фестивал в Истанбул, превръщайки се в първия местен филм за дигитална платформа, който се състезава на фестивал! Въпреки че дигиталните платформени филми, които всяка година имат шанса да се състезават на най-важните филмови фестивали като Венеция и Берлин, продължават да разделят киноиндустрията на две „за участие или не в състезанието“, аз съм за страната ни. ..

Ваня,
Цитат
Един от важните отговори, които получих.
да...и мен ме впечатли!

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 15:59 от Airra

# 147
# 148
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Качвам интервюто, но това е около 6 Мин.

https://m.vk.com/wall-141465076_115186?from=feed

Терзи, много благодаря 😍

Аз още не съм го гледала.

Намерих го с руски субтитри.

https://22apr.zetfix.online/films/boga-boga/

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 17:10 от pe04

# 149
Привет отново дружки! Hug

Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss Уауу, какви красиви снимки ... отново ще имаме хубави сцени с нашите АсДев, дано в тази серия не се карат отново за разнообразие Smile

Знаех си, че Аслан няма да се откаже да помогне на Ямур, дали заради Девин, дали заради Еко, дали защото както казах за мен той не е жесток човек като майка си, няма никакво значение.

Кога ще дойде вторник ... още цели 3 дни! Серията обещава да е още по - интересна от предишната. Изгледахте ли 7 серия ? Как е ?
Алинка Heart Eyes прекрасен коментар, благодаря ти! Kiss
Цитат
Прекрасно разбирам защо Къванч е приел ролята. С гражданската позиция, която не е спирал да изявява, с непримиримостта си срещу неправдата и мизерията. Особено на фона на цялата мръсотия около земетресенията. Все още има хора в окаяно положение, а милиардите помощи потънаха в кошниците на ялъновците.
Прекрасно разбирам и защо сценарист и режисьор са избрали именно него за ролята.
Цялата си ненавист срещу установения ред трансформира в гняв, цялото си неодобрение срещу ялъновците трансформира в мъст, цялата си енергия, с която се раздава за хора и животни, трансформира в задушаваща хватка.
Благодаря и за спойлера! Сега разбрах, снощи бях в недоумение защо и нея.
Айре Heart Eyes благодаря за руските субтитри! Kiss До сега бях заета, но веднага сядам да го гледам, че след поста на Алинка съвсем нямам търпение да разбера всичко. Благодаря и за всичко останало, което си споделила!
Ох, ама големи сладури са тези двамата! Heart Серка вече ми е много на сърце, знаех, че добре играе това момиче, но в тази роля е особено прекрасна, толкова е истинска и ме кара да вярвам на Девин във всяка една емоция! Heart Eyes Толкова се радвам, че нея избраха за партньорка на Къванч, страшно си паснаха във всичко! Да видим дали пък няма да ми изместят КуДжетата от класацията за най - любима двойка, до сега никоя не успя  Stuck Out Tongue Winking Eye

Терзи, машинка си, благодаря за всичко! Kiss
Още един превод :
Цитат
Кратко интервю за Hatta's Shop на TV100 Къванч :
След премиерата на филма Choking Hold, Kъванч поговори малко с репортерите и отговори на някои въпроси относно актьорската си кариера.
" Много обичам работата си и се опитвам да я върша по възможно най-добрия начин. Аз съм от хората, които бързо се уморяват от един образ, трябва постоянно да го променям. Тези вариации с образите правят живота ми по - интересен и поддържат актьорския ми потенциал на ниво. Ако не можех да сменям образите и да се променям, нямаше да работя в тази сфера. Бъдете уверени, омръзне ли ми нещо, зарязвам го. Ще работя в тази сфера, докато не ми омръзне и докато мога да играя различни роли и да пробвам различни образи. Ако не мога, ще се оттегля."
Казва, че при него всичко е наред и призна, че донякъде е еднообразен и скучен човек, но се приспособява към ситуациите, за "Aile " каза, че е голямо удоволствие да работи с екипа и се сбогува с лека нощ
Мире, Благи, Ванче, Пепи, благодаря! Kiss
Ванче, така се получава ... Ама си мисля, че Джихан все пак не е изпълнил до край заръката на мама, щом Аслан успя да разбере кой е пребил Ямур  Thinking
Цитат
Докато някои спасяват Ямур, други ще спасяват Серхат.
Жалко, че Хюлия ще замеси Джихан.  Той спаси Ямур, сега ще спасява насилника.
Не мога да повярвам в това.
Хубава вечер, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт