Известната актриса Демет Акбаг за сериала, Серенай и Киво
„Гледам "Семейство", наясно съм с всичко. Обичам ги. Двамата си пасват много добре, много хубав проект.”

Терзи, Фенче, Мира, Дими, Алинка, Джаки, Диде 

благодаря за всичко!
Много ми харесаха отзивите за филма, дано е страхотен! Радвам се, че Едже и Берк също са били на РД на Курт Ефе, приятелството им е непокътнато толкова години. Малко съм разочарована , че отново не ни показаха малкия сладур, все си мислех, че този път най-сетне ще го видим, уви! До сега ги разбирах, на много гадости се начетоха, още откакто Башак забременя, много зли очи ги гледат, но пък и до кога ще го крият ?
Иначе невероятен РД са му направили, ама най - важното не видяхме
Както и да е, все пак те си решават, на нас ни остава да се надяваме, че няма да чакаме докато тръгне на училище 

, и аз съм малко разочарована, че толкова го крият, можеше да си направят една обща снимка тримата отдалеко, но си е тяхно право и техни разбирания..... да са здрави и щастливи.
, и на мен ми допадат разсъжденията на Симай ДЕМИР

Добър старт на новата седмица!
благодаря за споделеното!
Да, филма ще е тежък, това е ясно, но се надявам да ни хареса, съдейки по отзивите. Любопитно ми е какво е направил Онур Сайлак, за Киво и Фунда не се съмнявам, че са дали всичко от себе си.
И Лейля как бъзикаше "подходящата лопата"
Актрисата е страхотна, много колоритен образ, харесвам я. На мен ми е любопитно защо толкова се страхува от Хюлия, показаха го, когато помисли Девин за майка си, какво ли е ставало през годините, дали ще ни покажат ?
Все си мисля, че отношението и към Хюлия и Ибо не е без причина, ама да видим. Видяхме само гледната точка на Хюлия, а истината за първата брачна нощ може да е друга
Човъркат ме и думите на пияния Ибо, че не съжалява за нищо, което е направил за Хюлия, какво ли е правил и защо толкова мрази брат си, а и Аслан никак не обича, не е само заради бизнеса ми се струва ?
До сега ни представиха Юсуф като студен и жесток човек, но така ли е ? Защо е пиел постоянно, защо е бил толкова нещастен и е мислел често за самоубийство, поне според думите на Джихан ? И самоубил ли се е наистина, или са му помогнали ??? Защото и това си мисля вече
Все още много неизвестни неща има около героите. Чакам с нетърпение утрешната серия, отдавна не ми се беше случвало. И Аслан и Девин са много силни характери, явно през целия сериал между тях ще има борба за надмощие, но любовта им ще надделява и ще ги помирява. Много ми е интересно да гледам тази тяхна конфронтация 

Да ти кажа, и на мен ми е трудно да си представя Хюлия влюбена
Има логика в това, което си измислила, наистина е много мътна и дълбока тая тяхна история , много се надявам да ни разкрият всичко малко по малко и да си отговорим на всички въпроси. Хубавото на този сериал е, че те подканя да разсъждаваш, да не пропускаш нито една дума, всички сцени, диалози са добре обмислени, не е от сериалите, които можеш да гледаш, докато готвиш и люпиш семки или пропускайки някоя и друга серия пак да разбереш за какво иде реч. Не, че не прочетох, че някои зрители именно диалозите ги карали да заспиват, много били дълги
Ами историята не е за всеки, свикнал да гледа безмислени леки сериалчета, които се забравят месец след финала им, тук се налага да си напрегнеш мозъка, за да разбереш идеята. Така беше и с историята на "Сблъсък", предишния сериал на Къванч,мнозина не разбраха какво искаше да им покаже и разкаже Али Айдън
Хмм, интересен въпрос си задала, но и на мен Джихан все още ми е много мътен образ
От всичко казано до сега пред Девин, имам чувството, че не мрази брат си, но му завижда, и все пак още не мога да го твърдя. Зависи от по-нататъшните му действия да се ориентирам какви са чувствата и целите му 

, благодаря за коментарите ти 
, 

благодаря!
Знаех си! 

А дали е вярно това, което се наговори за него от всички, ще видим дали е садист или не, Джихан все пак е спял, не е видял какво точно се е случило с очите си, аз малко се съмнявам, че се е самоубил пред сина си, но да видим
Бих се радвала, ако двамата братя се преоткрият и затоплят отношенията си
Но, след фрага, не зная какво да мисля за него, освен ако не е сън на някого, възможно е дори и Аслан да сънува как Джихан се домогва до жена му, ако е разбрал за сеансите
Още утре ще се разбере 
И ти като мен си в главоблъсканица относно героите, да видим дали ще се окажат верни усещанията ни
, мерси за статията, хубава е 
, гледката няма да е по-малко жестока, за мен се е самоубил точно така.
Препоръчани теми