💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 43 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро в денят на Семейство, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Постерите са страхотни, и трите! Най- любимия ми е този, дано сте прави с Ванчето с предположенията си за значението им, дано са заедно до края АсДев!

А снимките от аквариума са зловещи, защо ли именно там е срещата на Иляс и Аслан ? Заради рибите ? Изглежда Аслан е разбрал, че Иляс знае всичко и е решил да играе ва банк Thinking Много хладнокръвно прие заканата на Иляс, да видим продължението довечера. Е, нали беше един от Корузаде, един от Сойкан, а този иска да накаже цялото семейство ? Не спомена само Сехер и Ибо. Войната наистина ще е тежка, да видим какво ли ни чака.
Снощи не ми разрешаваше мамата да поствам снимки, но днес мога, тази снимка исках да постна

Хубав ден и до скоро! Hug

# 526
Добро утро, момичета!

Дочакахме денят на нашето сериалче!

Аслан и Иляс Корузаде ще се изправят един срещу друг и ще бъде разкрита голяма тайна, свързана със семейство Сойкан.

Прекрасни

Стил и красота

Прекрасен ден!

# 527
Здравейте във вторник!
Благодаря за фрагмана и коментарите! Green Heart
Пепи, сега гледаме и предполагаме, накрая ще знаем всичко. Hug

Осиновяването на дете се приема за хаир, благородна постъпка. Такова дете обикновено е  сирак. Разкриването на тайната, че Джихан – ако Джихан е осиновен, не може да разруши семейството. От това ще страда Джихан.

Но историята на осиновеното дете може да разруши семейството. Кое е това дете; кои са родителите; какво е наложило осиновяване от младо семейство, което още няма свои деца; каква е връзката между осиновеното дете и събитията в първата брачна нощ, отношението на Хюлия към Джихан нататък и различното отношение на Юсуф към него; защо Юсуф възлага на Джихан грижа за семейството и продължение на рода с жена, за която изрично поръчва да носи фамилното име Сойкан – това само грижа за продължение на рода ли е или може би и компенсация към биологичната майка, която по някаква причина не е могла да носи тази фамилия; как така никой друг не знае тази тайна, но я знаят Корузаде; случайно ли са я научили или тайната има връзка с техния род…

Тайната е в отношенията, които стоят зад  Джихан като осиновено дете. Тези отношения определят живота на семейство Сойкан от самото начало и до настоящия момент. Животът на Джихан в семейството под грижите на Хюлия е много различен от представата на Юсуф за мястото на Джихан в това семейство. Хюлия ще бъде поставена натясно, защото Айсел е чела писмото на Юсуф. И сега въпросът е не само за Джихан, а за Юсуф като баща в семейството, чийто портрет демонстрира неговия авторитет, но заветите му не се спазват. На мястото на главата на семейството, където сега седи Аслан, Юсуф е виждал Джихан – всички на масата Юсуф е поверил на Джихан. Отделно, богатството на семейството фактически се дължи на Юсуф и Джихан.

Какво е принудило Хюлия да приеме това дете преди да роди свое? Дете, което не е свързало, а е разделило съпрузите. Това, което стои зад плесницата ли я е принудило? Когато Иляс я кара да избере между Джихан и Аслан, Хюлия фактически няма избор. Ако се откаже от Джихан, се отказва от Юсуф, а да се откаже от Аслан е невъзможно.

"Öz evladın mı, evlatlığın mı?"
„Вашето собствено дете или вашият осиновен син?“

До довечера! Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 12:32 от vanja@

# 528
Привет!
Благодаря за всичко споделено, момичета! Heart
Хюлето най-после ще трябва да си научи мястото - и по отношение на Джихан и неговото право да бъде част от това семейство, независимо как се е озовал в него, и по отношение на Айсел, която вече е майка на децата на Сойкан/Джихан носи тази фамилия без значение кой е/, и по отношение на Девин - /интересна ми е случката с колата - кое ли е предизвикало това поведение наа Девин - много радикално, много страховито и тенденциозно - струва ми се, че и лъвицата излиза от клетката/ , и по отношение на Аслан - най-после трябва да мисли преди да действа зад гърба му...
Изобщо интересен епизод - Оlaylar, olaylar! - Събития, събития!  - както обичаха да казват в един друг сериал на
Серенай.
Започнах да свиквам с мафиозото в сериала, е, хубаво е да има и по малко романтик, но засега ще гледаме лъвове и тигри. Sweat Smile

# 529
Привет в нашия кино ден!! Blue Heart

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Джаки, взимам си от твоето кафенце Wink

Имаме нов откъс Hands V
https://www.youtube.com/watch?v=R06lsBNB6sw

....................
Фенче Kissing Heart
Цитат
А снимките от аквариума са зловещи, защо ли именно там е срещата на Иляс и Аслан ? Заради рибите ?
нали и Серхат е при рибите....

Майдрийм,
Цитат
Започнах да свиквам с мафиозото в сериала, е, хубаво е да има и по малко романтик, но засега ще гледаме лъвове и тигри.

Sweat Smile
дано в 12 серия ни отпуснат и малко романтика!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 13:14 от Airra

# 530
Нова информация: "Три сестри" няма да дават

Поради излъчването на речта на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, днес няма да има нов епизод от сериала "Три сестри"

П.П. Airra, пише ми, че откъса не е наличен

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 12:56 от jackie.

# 531
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Дойде и нашия ден 🤗

Нямам никакво време, минавам само да ви поздравя. Довечера обещавам да се включвам в онлайна, макар че не знам какво ще ни поднесати какви емоции ни очакват.

Рибите явно са специалитет на турските мафиози.😜
А снимките мисля, че са от аквариума в МОЛ Форум в Истанбул. Пълно е с акули там. Съвсем подходящо за героите.
Нещо, което не мога съвсем да разбера

Да не би да вкарат българи в сериала ????

Хубав ден 🤗🤗🤗
До довечера.

# 532
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.youtube.com/watch?v=BAaWFsuy16Q

💥Отрывок к 11й серии!

📌ПЕРЕВОД

— Со мной было так же, как и с тобой, когда я впервые увидела убийство. Я сейчас смотрю на тебя, Девин... И вспоминаю ту Девин, которая пришла сюда три месяца назад. Девин, которая не пойдёт на компромисс ради своих принципов.
Девин Акын… Если та Девин была бы жива, разве она не позвонила бы в полицию, когда увидела бы преступление? Я сегодня приказала кого-то убить. Девин...ради той семьи. Давай, если хочешь сдай меня сейчас.

# 533
Превод>>
Цитат
„С мен беше същото, както беше с теб, когато за първи път видях убийството. Сега те гледам, Девин... И си спомням онази Девин, която дойде тук преди три месеца. Девин, която няма да направи компромис с принципите си.
Девин Акън... Ако тази Девин беше жива, нямаше ли да се обади в полицията, когато видя престъплението? Днес наредих някой да бъде убит. Девин... за това семейство. Хайде, ако искаш, предай ме сега.

Джаки, бях  изтрила без да искам  последната буква на линка.

Пепи, и в Сблъсък имаше риби! Wink
Цитат
Да не би да вкарат българи в сериала ????
хм, кой знае.... Thinking
сега видях и какво си допълнила снощи към поста си!

до по-късно.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 14:06 от Airra

# 534
Джаки, Ванче, Пепи, Майдрийм, Терзи, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Hug
Имаме си нов откъс, благодаря за превода! Kiss
Днес най-важната тема е кой е осиновения и кого от двамата ще избере Хюлия и дали изобщо ще избере  ?

Вай бе, в първия момент си помислих, че Девин е хамиле Thinking Дали ? Нямам никакво търпение да стане време за сериала.

Ще видим само след няколко часа.

Пепи, дай после моля те линк, където превежда Милана Hands Pray
До скоро!

# 535
И аз помислих, че е бременна Девин.
И аз ще помоля за линк, ще видя дали Сабина ще пусне в нейната група, където ще превежда някаква Аина.

# 536
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!

Ох, само как му потреперва брадичката и как преглъща >>>

Aile Dizi:
"Кой според вас е собствения син и кой е доведено дете?
Аслан или Джихан?"
Едни бръмбари за Джихан са ме нападнали.
Син ли е на Юсуф, доведен ли е, заварен ли е,
осиновен ли е, Сойкан ли е по рождение, ...

Е то само това да е ...

Приятна вечер, дружки!!! 

# 537
Диве, благодаря! Kiss Киво винаги играе така, сякаш наистина преживява всичко, заради това му вярват зрителите и преживяват заедно с него, невероятен е Heart И Серенай играе така, страхотен екип са двамата ! Днес ще си приготвя кърпички, че миналия път ме хванаха неподготвена  Smile

" Не ме оставяй "

" Моля те, остави ме ! "

Колко тъжно, че скоро няма да видим подобни сцени Weary

Чакам с нетърпение тази сцена обаче, не е за изпускане уплашената Хюлия Laughing

Благи, ами да видим дали няма да ни изненадат и с бременност. А който намери линк да поства! Колкото повече, толкова по-голям избор Two Hearts
Хади, до скоро!

# 538
тук е единия превод, но не е Милана
https://vk.com/turkserialonline?w=wall-219507805_30297
и в тая група
https://vk.com/turkdizi.online?w=wall-190076650_448518
https://vk.com/turkdizi.online?z=video-190076650_456240614

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:32 от Airra

# 539
Аз в тази група гледам по-принцип
https://vk.com/turkdizi.online

Ами нали имаше спойлери, че Девин ще е бременна? Въпреки че, сега не е най-подходящият момент. Смятам, че тя ще има ключова роля в тази война. Но все пак малък Аслан трябва да е кален в битки. Искам да видя момента, в който Девин ще му каже, че чака дете.... Мечти! Да оцелеят в този епизод, а после ще го мислим.

Общи условия

Активация на акаунт