💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 106

• 43 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • AMS

Aile Dizi
"Това са думите, които чувам всеки ден от моето семейство.
"Между нас да си остане" го чувам по-често от името си."

Привтет, мили дружки, и благодаря за споделеното!!!
В Семейството почивен ден няма.
То стари, то нови събития, ... , ... 
Кой добър, кой лош, ... , ...
Кой крив, кой прав, ... , ...

Aile Dizi
"Любовта е страдала много.
Мислите ли, че Девин е права в реакцията си?
Какво бихте направили на нейно място?"

Хаштагът за серията е >>>

Приятно гледане, дружки!!!

# 76
# 77
Здравейте момичета 🍀

Много хубави черно бели фотоси. Споделила ги е Ипек Чичек - Джейлян

Тази ми е любима 😎

Баба и внучка 😄

Нов герой. Дали няма да е свързан с Лейла?

Пожелавам ви приятно гледане. Аз няма да мога до толкова късно вече. Ваканцията свърши 🥱

На въпроса - Девин постъпва правилно, а какво бих направила аз в тази ситуация, по добре да не казвам... 🙃

# 78
Срам, не срам, но имам въпрос към момичетата, които превеждат този сериал
Скрит текст:
Понеже това е единственият сериал, който гледам с превод на български, но никъде не видях някаква сметка, на която могат да се превеждат пари. Надвявам се да не ви обиждам, но ми е свръх неудобно просто така да се възползвам от нечий труд. Рускините например имат, не знам тук как е и за това питам. Уж поразгледах в сайтовете, на които са качени епизодите, но не видях. Ох, излагам се сигурно грандиозно, но ще ми простите.

Много са красиви черно-белите снимки, много харесвам такива. Чеснто казано аз лоша снимка публикувана тук не съм видяла, но все пак съм пристрастна. Simple Smile

Девин е единственият герой, който за мен постъпва правилно с изключение на един момент, всъщност два-това, че не казва на Аслан за Джихан и това, че се възползва от информацията, която получава на сеансите.

Рускините серизоно коментират възможна бременност на Девин, така че Ванчето може да е прочела някой ред от сценария Simple Smile

Пожелавам ви приятно гледане довечера. Аз лично нямам търпение. Hug

# 79
Здравейте в хубавия вторник!
Благодаря за споделеното! Green Heart
Терзи Hug, Мира Hug- прекрасни снимки!

Цял ден започвам да пиша този пост, но явно не съм готова за него. Някои неща трябва да си припомня, а за други просто да прочета.
Моето предположение за дете не е нито само заради любовта – тя е задължителна, нито заради думите на Сехер, нито е плод на бедната ми фантазия Grinning. Това предположение тръгва от постера, който ме кара да очаквам Девин и Аслан да се превърнат от брачна двойка в истинско семейство, т.е. да имат дете. Тогава смятам, че Аслан ще може да се отдели от семейството на родителите си, което сега го тегли към себе си и назад. А този преход от свободен мъж към баща за Аслан, а и за Джихан, е свързан с опознаване на бащата Юсуф. Съвпадането на всички тези неща ме кара да очаквам дете. Не твърдя, че ще стане така, това са моите разсъждения.

Джихан е дете на Юсуф, а Аслан – на Хюлия. И на двамата е липсвал другия родител. Здравословно е детето да расте с двамата си родители, те имат различни роли в израстването, а в съвременността бащата играе все по-голяма роля. Но мисля, че нито един от двамата не е познавал родителя, с който е живял. Това може да стане сега, когато и ако Джихан и Аслан обменят своя опит, но не може да стане без разкриване на семейната история. Само така могат да бъдат възстановени пълнокръвните образи на майката и бащата. И съответно синовете Джихан и Аслан да продължат своя път.

Ролите на майката и бащата психолозите описват така: чрез майката детето изгражда представата за отношенията с друг човек, т.е. аз-ти, а бащата помага на детето да изгради отношенията с другите, т.е. аз – другите. Бащата извежда детето в по-широкия свят, поставя граници и въвежда дисциплина. Бащата е олицетворение на закона, казано в по-широк смисъл. Ако се водим от това, то нито Джихан, който е видял баща си като отчаян пияница самоубиец и човек изобщо незачитащ закона, нито Аслан, който живее с някаква идеализирана представа за баща си, имат реална представа за него. И двамата са получили неадекватни бащини грижи. Разкриването на Юсуф като баща трябва да изясни защо е станало така. Сигурно Джихан знае още, но той сам няма да може да запълни липсващите части – началото на брака на Юсуф и Хюлия, семейството на Сехер, събитията преди Джихан и Юсуф да заживеят заедно и цялата обстановка в дома на Сойкан, където Юсуф е отсъствал и е липсвал на Аслан.

Преди Аслан да стане баща, трябва да изясни въпроса за своя баща. Това за него е психологически важно, въпрос е на неговата идентичност. Аслан сега защити баща си, но пред него е време и дълъг път, докато стигне до истината за Юсуф. На мен все пак ми се струва, че бащата няма да разочарова сина си/синовете си, въпреки картината, обрисувана от Джихан и това как хората говорят за Юсуф, а оттук - и за Аслан. Мисля, че още сме далече от истината за Юсуф. Къванч играе за втори път син, който търси баща си.

Изясняването на образа на Юсуф неминуемо ще върви успоредно с изясняване и на образа на Хюлия. Сега си мисля, че е възможно представата за нея, която имаме сега, да се промени.  

Алинка Hug, благодаря ти за хубавия пост и много важното уточнение, че Хюлия си е тръгнала преди 45 години. Това променя историята.

Приятно гледане! Nature Sparkles

# 80
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Пустинята не ме погълна, но работата е на път да го направи 😂😂😂

Четох ви, имам какво да напиша, но идва време за 7 епизод.

Изключвам всички канали за комуникация и ще се поглезя със сериала.

Един пустинен залез от мен 🤗

и прекрасните Къванч и Серенай

# 81
Пепи, добре си се завърнала, джанъм!! Hug
Благодаря ви за новите снимки и коментари, особено ме зарадва тая  с КБТ и доктора Heart
Благи,
Скрит текст:
много мило е това, което си написала, но бг. групи за превод на турски сериали, превеждат безплатно. Та поклон пред труда им!! Hands ClapТи не гледаше ли Рибарчето, там също се трудят Еванджелин и нейния екип. Hearts
Ние тук се правим на преводачки само с проекти на Къванч, но има момичета, които са превели десетки сериали!!! Hands Plus1Hands MuscleHands Clap

певицата май пак ще се мотае покрай Аслан.....

Оглеждам се за онлайн озвучка
https://vk.com/turkserialonline?z=video-219507805_456239052%2F5c … l_wall_-219507805

# 82
Ах, Пепе, пустинята ме зарежда също както и морето. Обожавам. Красив залез.
Айре, благодаря за отговора! Благодаря и за труда. Да, гледам Рибарчето, но понеже там никога не съм гледала със субтитри и не се сетих, че и там мога да питам. Grinning

Тази певица иска да добави още дърва в огъня ми се стурва. Не стига, че напрежението с нож да го режеш, само тя липсваше.

Готова съм за епизода. Има ли някой за компания да кажа наздраве или сама да си пия Wine GlassWine Glass

# 83
Благи BlushWine Glass

ето и Сабина
https://vk.com/aile_alisadirilis?z=video-190076650_456240410
https://turoktv.com/4706-semya-seria-7.html

https://turkru.tv/semya-7-seriya-7.html

Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 21:02 от Airra

# 84
Приятно гледане!

https://youtu.be/Fj530h8A2ek

Наздраве, Блага HugWine Glass

А изглежда Ибо прави всичките мизерии с подкрепата (под командата) на Хюлия...

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 21:39 от AniMae

# 85
Милата Лейла сигурно е болна от нещо сериозно.....

# 86
Милата Лейла сигурно е болна от нещо сериозно.....

Или е бременна. Миналата серия повръщаше. Дано не е болна, много ми е симпатична. Много ми е тъжно да ги гледам така разделени. Ох! Sad
Някак не ми се коментира.
Сойкан свали халката, тегли чертата и край. Хем разбра, че майката е провокирала скандала, хем я накара да се извини. Странно.
Явно не е изгорил писмото, значи скоро ще има развитие там.
Много странно, че някак не го обвинявам Аслан за поведението му. Ако беше друг, сигурно щях да го разпилея, защо към този Аслан имам такава толерантност, не знам. Девин страда, но мисля, че и на Аслан не му е лесно.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 22:38 от Бл@гуна

# 87
Как няма един нормален, всички са луди и не си пият хапчетата.
Писмото от бащата Юсуф върху доларите - символично.
Паралелът с клиентката с мъжа нарцисист не е съвсем точен.
Аслан минава труден период, Девин е много крайна с него.
Сехер две седмици не може да стигне до фазата на гнева...
Опасен съюз между Ибо и Хюлия.
Новина, която се очакваше: Айсел е бременна.
Тя сбъдва мечтите си, Джихан може да последва завета на баща си. Да се готви Хюлия.
От Айсел ще последват големи поразии.
След това символично селфи дали Аслан няма да започне да открива повече себе си пред Девин?
Те нямат никаква комуникация.

# 88
Спирам музиката, защото не виждам. Тургут е номер едно просто! Joy И реклама на Шербета май направиха или така ми се счу.
Много тъжна сцена с Девин и Лейла.

# 89
Е сдобряването беше качествено и много добре изиграно!! Hands Plus1 Nature Boom

да, споменаха и Шербета, нали са на един канал.
познах, че Лейла е болна...Sad

Общи условия

Активация на акаунт