Отговори
# 690
Тъй като и ние нямаме микровълнова нагревателят ми вършеше страхотна работа.
Бебо няма да правят -50% намаление като оредните години

# 691
  • София
Nomadgirl, и ние нямаме място в банята затова съм се насочила към Stokke ваничка и стойка, скъпи са ама като нямаш място… а и ваничката доста дълго време може да се ползва след това, и за игра.

# 692
И аз ще купувам сгъваемата ваничката на Стокке поради същата причина - малка баня и другите модели не ми харесват.

За възглавниците - слагах калъфката от комплекта вместо възглавница, след като навърши 2г купихме детска възглавничка от юск. Материалът е нещо като мемори пяна и са 2 части, т.е. може само на 1 ниво за по-малки деца и да се спи върху двете части при по-големи. Кофтито е че сега погледнах сайта и вече са я спрели от продажби, а много исках и на бебето да е такава. Надявам се пак да я пуснат някой ден.

# 693
И аз бях загледала тях, но цената е уау 🥲
Може да следя все пак за намаление, надеждата умира последна 🤭 другите са наистина много грозновати..
Мерси, момичета!

# 694
От вчера не усещам бебето да шава както преди.  Обикновено вечер и сутрин като се събудя раздаваше ритници, но вчера днес се усещат мнооого много 1-2 движения и то много слаби. Много се притесних чудя се дали да звъня на АГ или да почакам още малко.

# 695
От вчера не усещам бебето да шава както преди.  Обикновено вечер и сутрин като се събудя раздаваше ритници, но вчера днес се усещат мнооого много 1-2 движения и то много слаби. Много се притесних чудя се дали да звъня на АГ или да почакам още малко.

Ако хапнеш нещо сладко или пиеш кола? Иначе бих изчакала до утре, но утре сус сих бих звъннала, ако го усещам по същия начин.

# 696
Преди 2 дена и аз бях така, не го бях усетила цял ден само сутринта.. Лягах на ляво на дясно, закачах го, но не.. После разбира се влезнах в интернет да чета 🙄 .. най-вече тук в темите и бяха споделени мнения, че е било възможно да има такива по-лениви дни, активността на бебето зависела от неговото настроение.. една друга мама пък беше казала, че е имала дни точно такива когато бебето не е било активно и се е чувствала все едно не е бременна и т.н. Та сметнах го за нормално днес да няма настроение и да си почива.. на следващия ден се завърна с пълни силии 🥰 .. Но ако се притесняваш много, звънни на АГ да проследи дали всичко е наред.. Бях чела и ако не усещате бебето еди си колко часа трябвало да се звъни на АГ и то да реши какво ще се направи, но аз не съм звъняла Simple Smile

# 697
Каква според Вас трябва да е формата на биберона- тип Nux която застава по самото небце на бебето или тип като на Авент защото имат огромна разлика?

# 698
  • Варна
И аз преди няколко седмици имах такъв ден, и страшно много се притесних.
Знам, че е вредно, но пих малко кола и бебето се раздвижи.

# 699
Стерилизаторът и нагревателят са отделни уреди с кабел за включване в контакт, ние не използваме микровълнова от години и сметнах, че ще е голяма играчка да включвам котлона да преварявам и стерилизирам. Може би за нагревателя е по-лесно с кана гореща вода и да се сложи шишето/ а в последствие и бърканчето с храната за затопляне, но не ми се занимаваше и реших да си го спестя 😅
Шишетата, които взех са на Avent natural response 3.0 мисля, че беше версията - това е последният им модел, комплект бях взела от намаленията в хиполенд и са пластмасови. Стъклени се продават само по единични бройки.
А за възглавницата имаше някаква в айко за 10лв, която е някаква много плоска и с дупчица по средата, водеше се подходяща от 0+ м, мисля, че пишеше, че е за антирефлукс. Не знам дали ще я ползвам, но предвид цената реших все пак да взема. 🙈
В търсене съм на сгъваема ваничка за банята, понеже нямаме много място за стандартна, но нищо не мога да си харесам, всички ми се струват много тромави и грозни. 😔

Виж в Айко имаше хубави сгъваеми ☺️

# 700
Мами, на вас зърната ви загрубяха ли? не трябва ли да стават по-нежни за бебешката малка уста, а не по-грапави?

# 701
На мен отдавна ми излезнаха някакви грапавини, някои са даже като пъпчици. В момента чета книгата за кърменето на Хедра и това са някакви жлези за овлажняване.

# 702
Моите не са грапави,но от вчера в тях има бели корички.
Какво може да е ?

# 703
Лисичке, ако е точно централно на зърното, на този етап сигурно е засъхнала коластра. Аз имах същите корички, притесних се да не са някакви рани, не смеех да ги натъркам в банята или да ги дръпна. Намазах ги с Павловича мас и те паднаха, тогава ми светна какво е.
Грапавините при мен са по ареолите.

# 704
Ползвала съм и пластмасови, и стъклени шишета миналия път. Пластмасовите ми бяха по-удобни. Подновявах ги на два-три месеца. И бибероните също. Стъклените ми течаха отстрани и много се ядосвах...

Възглавница сложихме чак след като ортопедът позволи. Малкият беше на над една година. Дотогава само сгъната калъфка слагах на главичката.

Моите гърди са с грапави зърна и бели грапавини/корички по ореолите от доста време. Така бяха и с предишната бременност. Както и станаха по-тъмни на цвят.

За усещането на бебето и аз мисля като всички, които са писали по темата. 

И аз да питам нещо - измислили ли сте име вече? Аз само питам кое дете как се казва барем изберем.. Но не сме обсъждали досега името. С баткото сънувах точно как трябва да се казва.

Общи условия

Активация на акаунт