Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 096
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
2 1/2 часа разходка в гората, набрах си коприва и листа от глухарче. По-късно ще си направя упражненията за лице и тяло.

# 121
Днес имах много натоварен ден,но си взех една поръчана възглавница от миналата седмица,мисля,че много ще ми хареса като се срещнем двете с нея довечера Grinning

# 122
  • София
Задействах си нещата покрай организацията относно вадене на два долни мъдреца /единия ще е с операция/. Тренирах само на кростренажора, но все пак е активност.
Взех си пратката с козметика. Доволна съм
Вече почивка и релакс

# 123
  • Mediterraneo
Готвих като замаяна за утрешното събиране с приятели. Направих дроб- сарма, картофена салата с яйца и праз, банички, за утре остава само месото на барбекю. Нямам търпение.

# 124
И на мен утре ми идват гости за 4 дена. Тъпото при мен е, че като запазарувам и се отнасям и после се чудя какво да правя с нещата.
Днес като съдя по количеството доста се въздържах и най-вече супер фреш от мандарини взех

# 125
Днес планирам кино😉

# 126
Обеден сън. Не ми се е случвало от много време

# 127
  • София
Страхотна разходка сред природата на ново място- много тишина, чист въздух, простор, езеро с патета, цветя, зеленина и красив храм!

# 128
Бях в гр.Хасково да гледам племенницата.
Деа на 5г.се представи с песента Облаче ле бяло.Беше страхотно изживяване.
Стотици деца и младежи се включиха в 16-то издание на Празника на младия талант – преглед на музикалните школи от Южна България в хасковското читалище „Заря“

# 129
Разработих изцяло нова концепция, която включих към проекта, по който работя като хоби. Само за един ден- всичко се получи с лекота и успешно.

# 130
  • Great Britain
Аз и кралски Лондон. Величествено и дъждовно!  Невероятно!

# 131
Имахме страхотен слънчев ден и седнахме навън . Много ми хареса. А и си подхванах пак една книга , която бях прекъснала. НЕ бях чела отдавна.

# 132
  • Mediterraneo
Прекарах цял ден с ММ, че напоследък рядко го правим.

# 133
  • София
Празнувам РД на скъп човек!

# 134
Вчера-нов гел лак.Не бях ходила от два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт