Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Направих шопинг маратон- сдобих се с нови сандали, чанта, панталон, две рокли, пижама, 3 вида шноли, слънчеви очила, чорапи.

# 136
направих резервация за едно уикенд Спа. Нямам търпение да се измъкнем от София

# 137
Купих си още натурална козметика за лице с био-алое и био-роза.

# 138
  • Mediterraneo
Събирах тен на терасата.
Купих бижута за подарък на дъщеря ми.

# 139
Аз си изпратих гостите и сега мисля да си пусна малко отпуска Simple Smile

# 140
Четох и поспах.

# 141
Посетих новооткрита сладкарница " Балканска" заедно с колежка, която почерпих с тулумба.
Много й хареса.
За съжаление не предлагат боза. Но пък й разказах какво представлява бозата.

# 142
Наспах се, както трябва. Пих кафе без да бързам. Купих си два серума и една книга, която мисля след малко да започна в компанията на чаша вино.

# 143
Наспах се, както трябва. Пих кафе без да бързам. Купих си два серума и една книга, която мисля след малко да започна в компанията на чаша вино.
И аз сутринта пих кафе спокойно.  Даже и на работа с кафето излязох на терасата. После обаче настана суматоха. Сега съм на чаша вино. Моля се за хубаво време утре, за да се разходя.

# 144
Спа почивка с майка ми! Отдавна не бяхме прекарвали толкова време заедно. Откъснах се от ежедневието, домакинството, работата... Сега съм заредена и имам куп нови идеи Simple Smile

# 145
  • София
Не мога днес да се похваля с особени инициативи за себе си. Може би - тренировка и глезотийки /кафена,сайдерчета и нокти/

# 146
Днес басеин.

# 147
трима именника и един рожденник в офиса. Бях решила да съм на режим днес, НЕ СЪМ, от сутринта ям бонбони, уж за да не обидя някого. А колегите, като знаят колко обичам сладко и ми оставиха по две. От утре ще съм на режим-:)

# 148
Тичах рано-рано.

# 149
  • Mediterraneo
Направих торта за РД на дъщеря ми утре.

Общи условия

Активация на акаунт