Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 110
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Кафе с мм след работа ще си откраднем час на спокойствие после ще вземем детето от ясла.

# 181
Бях на изпращането на синът ми🩵

# 182
Стегнах се, оправих си документи и започвам от началото
Пристигнаха ми бели сникърси с бяла тениска
🪬💌📮❤

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 08:39 от Peypy

# 183
Бях на изпращането на синът ми🩵
Много успехи и безгрижие занапред
Ходих до аптеката за лекарства, но съчетах с разходка и шопинг. Купих си тревисто зелен панталон, черна чанта. После по един шейк със случайно срещнати колежки. Много разтоварващо беше.  Сега с ММ на ракиика и приказки.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:05 от Димис

# 184
Днес отказах да направя нещо, което съм сигурна че би ми повлияло много зле. Самият отказ не беше лесен, защото някои в къщи бяха на друго мнение , а и можех да помогна на близък. Но се реших този път за себе си. Обикн. се жертвам.

# 185
взех си две половинки следобеди отпуск. Мисля, да поканя майка ми, да дойде в Сф, да пием кафе, да пазаруваме заедно и т.н. Вечерта книга, филм

# 186
Погрижих се за зъбите си.

# 187
Бях на нокти и си купих още две книги ❤️.

# 188
  • Mediterraneo
Купих си малко дрехи. Половината ще върна, но намерих това, което ми трябва.
Стегнах багажа за почивката.

# 189
Изядох един сладолед.

# 190
Хубава разходка и после си полежах Simple Smile

# 191
Днес ходих на голямо изложение за градини и зелени площи, климаарена и екология https://www.buga23.de/ със семейството. Супер си изкарахме, но останахме без крака.

# 192
Наспах се. След две тежки нощни дежурства, тая заран се прибрах и легнах. Заспала съм веднага.  Синът ми станал, закусил, не съм го усетила грам. Събудих се свежа като салата. Слънцето пече, а аз пия кафе. Следобед ще поработя на втората работа, а утре да не се каня ще е ден за мен.

# 193
Днес пак съм като зрител на тенистурнир за деца и е много интересно и много приятно времето.

# 194
Получих неофициално предложение за нова работа. Няма да стане, защото е в друг отдел в същата фирма и нашите началства няма да ме пуснат, но някак ми дойде надеждата и по-лесно понасям идиотията в службата. Всъщност ще поискам да ми отправят официална покана и ако мога, ще я ползвам да си подобря настоящото положение.

Общи условия

Активация на акаунт