Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 112
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Днес празнувам минус седем кг. и си купих един размер надолу дънки 7/8 Simple Smile Ходих да видя майка ми, ходихме насам натам и се прибрах доволна.

# 196
Аз нещо съм подхванала разни книжки на Николас Спаркс и са ми много разтоварващи и интересни. Нещо ми писна от скандинавски кримита . Много страшно взе да ми става .
 И имам работа в градината. На изложението четвъртъка имаше мостри от една смекса за растения и аз си взех 2 торбички. Сега в едната имам насят лук който ми беше покълнал и е настанен на хубаво място в градината и в другата мисля нещо друго да сложа - магданоз или копър
Това е почвата обогатела с въглища.  
но за да не ми растат бурени вътре не съм изсипала директно в земята. Ще снимам.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 11:02 от bella-ciao

# 197
  • Mediterraneo
На почивка сме. Забавляваме се много, въпреки че времето е облачно и ме става за къпане.

# 198
  • Русе
Днес бях на планински туризъм, а после на топъл басейн. Сега релаксирам преди вечерната разходка и тъкмо си открих нов туристически маршрут за утре. Приятно е човек да е отпуска, а навън да е пролет, макар и леко дъждовна.

# 199
Бягах 5 км благотворително.

# 200
  • София
Слушах прекрасните песнопения от Мост на небесата.

# 201
поръчах си козметика, в петък бях на естетична процедура.
За днес - книга

# 202
Ходих на маникюр и започнах да чета нова книга.

# 203
Прекрасна дълга слънчева разходка с колежка след работа. Предложих й и тя се съгласи: пихме капучино, след това ходихме до едно езеро сред природата.

# 204
Приключих с лечението на зъб, който ме измъчва години. Днес ще отстраня бенка, която ме дразни отдавна

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 23:45 от PeacockLove

# 205
Купих си цветя за балкона

# 206
Вчера направих 150% от крачките за деня + разкошен маникюр
Днес отметнах задачите и измислих какво ще сготвя за вечеря и коя нова книга да започна да чета

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 16:15 от Г-жа Рамацоти

# 207
  • София
Нова гладачна дъска.

# 208
Днес недълга разходка в местната гора , в която има хубав ресторант с кът за животни - кокошки, кози , сърни и елени и т.н. и един автомат за купуване на кутийки с пелети за храна на животните. Отдавна не бях пускала за храна , нали децата вече не са малки и днес взех една кутийка и храних кози и козлета Simple Smile И навръщане набрах жасмин и смених люляка във вазите с жасмин Simple Smile Tтова при една наистина доста кратка разходка .

# 209
поръчах си рокля, записах си час на козметик, довечера-малко упражнения

Общи условия

Активация на акаунт