Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Кратка разходка в гората и после басейн

# 211
Разходка в парка с кучето и не вечерях!

# 212
Разходка със семейството и сладолед в парка!
Купих си раница и книга!
Поръчах си козметика!

# 213
Денят ми започна много хубаво - с новината, че Господинов е спечелил Букър. И продължи с чудесни покупки и хубави емоции

# 214
  • София
Тренирах горна част. Обожавам оформени рамене.
Поръчах си страхотен сет в nude цвят.
Сега пия сайдер и гледам Надкаст с Елена. Релакс

# 215
Останах вкъщи, а ММ изведе детето. Почистих и измих едната тераса, наторих цветята, градинарствах. Действа ми много релаксиращо.

# 216
Честит празник! След като поработих, надвечер гледах абитуриенти. Присъствах и на концерта в центъра на града ни. Видях се с приятели. Добре ми се отрази.

# 217

Сутринта отидох на гимнастика, в обедната почивка на малка разходка,  вечерта плувах в басеина и сега съм на чашка просеко в градината ... 

# 218
Снощи заспах рано и не успях да пиша,но вчера си купих 2бр. дънки,риза,блуза и 3 бр. потници.Поръчах си маска за коса,а надвечер направих голяма разходка с кучето.

# 219
  • Варна
Налази ме вирус, прояви се във вторник и не ме пуска, та си пуснах два дни. Броя го за себе си защото съм от типа, дето сакън университетът ще баталяса без мен...Уча се да си давам време да се спра.

# 220
Подстригах се🤍🌸🍀🥰
Харесах си косата как се получи🧿

Стана ми хубаво 💌

# 221
Днес малко фитнесче, хубав обяд и за сега това е.

# 222
записах се на опреснителен курс - по немски. После ще грундираме и пребоядисме вкъщи, една малка стеничка, добре обработена от готварските ми умения - хахахах

# 223
Прибрах се от работа пеша, прочетох последната глава на книга и започнах нова. ♥️

# 224
Гледах Том и Джери. Смях се от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт