Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Радвам се на топъл пясък и море

# 271
Откраднах си 30 минути на слънце в градината. Nature High Brightness

# 272
  • София
Маникюр и шопинг сама. Определено си ги заслужих след тия две шантави седмици.
И имам всичко готово за рок концерт през юли!

# 273
Снощи казах на ММ (моето магаре): водиш ме еди-къде си и искам да ме глезиш като принцеса!
Много приятна вечер беше.
Днес се разчекнах от чистене в бъдещия дом, но вече имам няколко функциониращи уреда в кухнята. Даже и кухня имам! Вярно, все още без вратички, но и това ще стане.
Минавам на вълна осветителни тела и килими. Голямо удоволствие е да избирам с пълен картбланш.
Довечера ще се видим с приятели в хубав ресторант.

# 274
Днес цял ден правя неща за себе си. Какво ли не направих днес за себе си? Всичко направих каквото си поисках Simple Smile

# 275
Записах час за преглед, както и за козметик. Довечера съм на йога, а сега започвам нова книга.

# 276
за днес съм планирала да си купя плажна рокля за предстоящото море, до преди малко бях на едно фирмено обучение, много интересна тема, но доста изморително и ще се черпим по-късно, имаме годишнина

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 15:31 от Crissy

# 277
  • Plovdiv
Купих си 3 тениски- 3тата беше безплатна.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 14:56 от Penelope77

# 278
Взех си още една орхидея ♥️.

# 279
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Взех си почивка и вече съм на морето!

# 280
Някои вече са на море, а аз едва днес обух късите гащи. 😃 Зиморничава съм си. Но от другата седмица вече и с рокли се пускам.

# 281
Днес направих една резервация за 1 вечер и смятам да се поразходя и поразгледам спокойно. Не на юруш и с бързо връщане. Нещо напоследък съм станала привърженик на по-малкото усилие Simple Smile

# 282
за днес - сладкарница след работа и тиха музика и филм вечерта
Поръчах си една плажна рокля - нищо че, още ходя с боти Simple Smile

# 283
Планирах си почивката през август и внесох капаро. Купих си нова рокля и лента за коса ( от тия мекичките с ушички на зайче за грим) ще релаксим с купа череши в градината и ще се разкрасявам. Хубаво е да правим повече неща и за себе си

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 12:18 от geri93

# 284
за черешите много завиждам, Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт