Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 124
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Резервирах семейната почивка! Обратното броене започна!

# 286
  • Mediterraneo
Обяд навън.

# 287
  • София
Разходка малко до близкия парк.

# 288
Разходих се по крайбрежната, седнах на една пейка на слънце сутринта и слушах вълните.

# 289
  • София
Дочитам прекрасна книга на монахиня Валентина Друмева.

# 290
  • София
Станах в 5.40! Не по собствена воля, просто се събудих и то не защото съм се наспала. Реших да не се тръшкам и тюхкам както обикновено, а да се възползвам максимално да свърша нещо - та, наготвих, чистих малко, домакинствах и даже лежах 1 час и четох книга преди работа. Е, сега съм скапана и броя секундите до края на работния ден, но се надявам поне тази нощ да се наспя.

# 291
Ходих на плаж, седнах на едни камъни и вълните ме поливаха с вода.

# 292
Ходих на плаж, седнах на едни камъни и вълните ме поливаха с вода.

Искам и аз 🪬🫶🏻🍉👙👒🏖🚗

# 293
Днес направих пазар ама на един пазар Simple Smile
Не на женския пазар в София Simple Smile
Много обичам да избирам хубави неща и прекалявам. Затова ходих с със семейната дружинка за да имам коректура Simple Smile

# 294
  • Mediterraneo
Почивах активно. Междувременно сготвих на домочадието любими неща, за които нямам време, когато съм на работа.

# 295
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз станах в 5 тази сутрин....Почивка уж съм, но тези гларуси - много гръмогласни.Изпих си кафето на терасата и после плаж - чудно!Обичам този период - времето прекрасно без да е горещо и все още е пусто и спокойно откъм туристи.

# 296
Поканих съпруга си на вечеря в ресторант, защото бях изморена и не ми се готвеше.
Купих си куфар с колелца.

# 297
Театър с приятелки!

# 298
Станах около 5 сутринта и аз, дъщеря ми така реши Grinning Свекърва ми ме изненада приятно като я взе преди обед да я разходи. Излязох сама, ходих в две дрогерии и си купих разни дреболии. Следобяд бях на козметик, вечерта на йога Blush

# 299
за днес, приготвяне на багажа за морето и вечеря навън.

Общи условия

Активация на акаунт