Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 126
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Вчера ходих на масаж и от тогава се чувствам прекрасно. След масажа отидох с приятелка да разходим кучето й. По принцип много ме е страх от дете от всякакви кучета, но гушках нейното и си играх с него.

# 301
Аз днес при една разходка попаднах на една разкошна узряла черница и едвам се откъснах от нея след известно време Simple Smile

# 302
Вчера бях на фризьор!
Днес минах през лаборатория и си пуснах изследвания.

# 303
  • Mediterraneo
Дълъг телефонен разговор с дъщеря ми. Само 2 седмици я няма, а толкова ми липсва.

# 304
Среща с приятелка от детството ми. Много приятно ни беше

# 305
Шопинг и обяд с малката дъщеря.Купих си две рокли,две ризи, панталон и две книги.
За вечеря излизахме с плиятели.

# 306
Открих ново интересно място .

# 307
  • Mediterraneo
Оправих си къщата и максимално се възползвах от почивните ми часове между работата.

# 308
Направих сладкиш от моето детство - фъч. Толкова вкусно замириса в кухнята

# 309
днес ще ида да поплувам. А през деня малко градинска работа , доколкото не се изпържих на слънцето.

# 310
Починах си! Метнахме се до Икеа, купувах чинии и лампи с голямо удоволствие. После уж трябваше към кюстендилско да драснем,  в крайна сметка се озовахме във Вършец. А днес с приятели в Орешак.
Толкова ми е хубаво, че дори (все още) не ми се повръща от мисълта, че утре е понеделник.

# 311
започнах много интересна книга.

# 312
Коя е книгата?

Вчера бях на маникюр, утре съм на фризьор

# 313
Г-жа Рамацоти обикновенна книга от темата с ел. книги я свалих, развлекателна. На мен ми е интересна за целта в жегата на сянка да си чета нещо неангажиращо. Не е някаква специална книга, която всеки в живота си е добре да прочете Simple Smile  Сори че те обърках да си помислиш че е специална книга.
За днес единственото което планирам е пак открит басеин. При 33 градуса дневна Т и суша като при нас ...

# 314
Бях на маникюр и кръвни изследвания. Сега пия кафе сама и се наслаждавам на тишината. Малката се надигна в 3 сутринта...

Общи условия

Активация на акаунт