Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 127
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Плаж. Ядох сладолед с вкус на Рафаело, къпах се за първи път тази година. Следобед направих за час едно фирмено обучение онлайн, доволна съм.

# 316
Един голям проблем се разреши лесно. В новия дом сме решили да започнем на чисто, тоест да не носим никакви вещи от предишните си животи.
Съответно ужасно много вещи трябва да бъдат разкарани и много се радвам, че намерихме един човек на село, който каза да му дадем всичко. Вчера го снабдихме с 5-6 одеала, към 30 чинии, подматрачна рамка и даже поиска две опърпани раници, които бях приготвила да хвърлям. Още много неща ще приготвя и се радвам, че някой ги иска.

# 317
Днес сутринта гимнастика в група.
После си напазарувах за днес за рибено меню две разкошни розови доради
и вечерта в 19 ще има плуване , както си правя вечер в happy hour

# 318
  • Mediterraneo
До момента- две кафета на слънчевата тераса. Планирам да изведа мама на обяд. После следобедна дрямка и филми. Че утре започва новата работна седмица.

# 319
Тарталета не се ли втечнявате в жегата или това си е мой дефект. Аз в жегите само сутрин и вечер се изнизвам .

# 320
  • Mediterraneo
Мразя жегите, Бела, но попаднах на такова място, че трябва да се справям. Втечнявам се е добре казано, аз се варя в собствен сос. Засега все още се преживява, не е висока толкова влажността. Юли и август е убийствено, наистина.
Но ще изведа майка на обяд, един тегел по крайбрежната и после ще се сврем някъде на климатик, не ми се яде навън на жегата.

# 321
там сигурно ще подухва. приятна разходка.

# 322
  • София
Ева, браво, че си намерила човек, на когото да подариш всичко това.
Днес направих план за задачите и приоритетите ми през следващите 10 дни.

# 323
Днес се облякох в нюанси на розово. Рокля, обувки, бижута, ластици за плитките..

# 324
Обядвах с мъжа ми на слънчевата тераса на любимото ми заведение. Вечерта съм на вечеря на Даляна с приятели! ❤️

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 21:29 от mimi.7299

# 325
Топнах си краката в морската вода.

# 326
Купих си бански,сандали и панталон.
Надвечер 2 часа четох книга и слушах музика.

# 327
  • София
Еха, Хепи, чудесен ден описваш.  Аз слушах и гледах хубаво видео и се чух с приятели!

# 328
И ние днес седнахме на обяд на сянка, хапнахме малко и беше супер въпреки жегата

# 329
Уикенд във Варна семейно с детето посетихме делфинариума (и аз не бях ходила),зоопарка,хапнахме🌞кеф не мислиш за нищо 🌞
(Ние сме от Бургас имаме си море,но и до тяхното слязохме 😁)

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 22:19 от Mimi9999

Общи условия

Активация на акаунт