Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 280
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Имам час за козметик днес т.е. ден за разкрасяване ще ми е

# 556
И аз спя като пън последните дни. Успивам се. Позволявам си го.

# 557
Справих се с един технически проблем, което ми вдъхна увереността, от която имах нужда.

# 558
  • София
Имам час за козметик днес т.е. ден за разкрасяване ще ми е
И аз така! След това планирам разходка в парка с децата и сладолед! И снощи ходихме, но ни отвя студения вятър. Днес е по-приятно.

# 559
Поправих една риза от народна носия - деколтето беше много голямо и заших шевица. Стана прилично. Сготвих.Поспах след нощна смяна. Сега пия кафе. Ще изляза след това по задачи.  Сребърно ланче имам за ремонт,  часовника ми чака за нова батерия, къна трябва да си купя...все неща за мен. На вън не е толкова горещо и се надявам да е приятно за разходка.

# 560
Запазих си час за маникюр, купих няколко билета за концерти с приятелки и планирах женска вечер с приятелка.

# 561
Днес на селски туризъм ще се отдадем. Свекърът има рожден ден и да го уважим.
След обяд ще се отдам на шев и кройка. Надвечер разходка с ММ . И денят се изнизал.

# 562
  • София
Аз избягах с ММ до Самоков за един дълъг уикенд. Доволна съм!

# 563

Пристигнаха днес:

Сандалките са чудесни
Нося сникърси ежедневно, но съм влюбена в тези сандалетки 🩵
Надявам се по чудесен повод да ги сложа 🫶🏻🪬
Вечерта ще пием вино с приятелки 🍹

# 564
Снощи имах перфектна вечер. Нищо съществено, вечеря и разговори, но с онова усещане за споделеност и уют, които често недооценяваме...
Днес успях да преглътна едно яко разочарование и да не покажа емоцията си. Цветът на кухнята ми не е това, което исках и очаквах, въпреки избора на цвят по РАЛ, специалното боядисване за една камара пари с незнамкаквиджидженитехнологии и тримесечното закъснение. Ще свикна, няма как, просто радвам се, че се овладях.

# 565
Поръчах (почти без да искам и насляпо) два аромата, като се върна на работа ще ме чакат Heart Eyes След малко отивам на сладоледена дегустация, а след нея европейско кино.

# 566
Счупих крачкомера. И си купих панталон

# 567
Почивах си и изгледах два интересни филма

# 568
Членувам в една група на четящи. През известен период от време си разменяме подаръци- желана книга + нещо допълнително. Днес дойде подаръкът ми. Дамата се е постарала много. Трогна ме с желанието си да ме зарадва. ❤

# 569
Разходих се в Поморие! Не беше горещо, градчето е сладурско! Обичам го!

Общи условия

Активация на акаунт