Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Правя с дъщеря ми морковена торта-изненада за рожденик.
... и резултата
Скрит текст:

# 601
Отивам да взема на брат ми детето и кучето и на разходка ♥️. Като нямам деца и кучета, взимам на другите 😃.

# 602
След много месеци умуване, си купих шкаф за обувки и метални чекмеджета за гардероб. 😊 Днес ще си играя на къща със сглобяването 😂

# 603
Разходка край реката след нощна смяна.  Късно видях бивша колежка.
Сега пия кафе и се ровя във форуми. Синът ми се обади,  че е пристигнал на морето и се настанили в хотела, че си отдъхнах.
За довечера салата с питие с ММ съм планувала.

# 604
# 605
Домашен хляб.

# 606
О, много неща. Вчера за пръв път оставихме малката ни дъщеричка на гости у баба и дядо, но в друг град. Днес ( вчера по-скоро ) се наспахме, закусвахме и пихме кафе навън с ММ. Следобяд спах, после ходих на йога. Вечерта бяхме навън с приятели и после кино.

# 607
  • Mediterraneo
Днес и утре почивам на пълни обороти. Изведох майка на обяд, следобеда прекарах с книга и забавен сериал. Утре ще го мисля в движение, но най- вероятно ще сменям дивана с басейна периодично цял ден.

# 608
  • София
И аз тотален мързел. С децата на кино, после по магазините за есенни дрехи за училище. На мен нищо не купих, но много обичам за тях да пазарувам. Седнахме, хапнахме, даже не съм си гледала часовника, което е нетипично за мен, все съм на педал. Ни съм готвила, ни съм прала. Размених и една книжка с непозната жена от фейсбук. Simple Smile

# 609
Разходка с мен.

# 610
  • Марс
Сангрия си направих.

# 611
Поръчах торта за Hday 🍰🩷
Лешникова гора 🍀

Взех 2 големи кашона от Еконт
Като трябваше да платя много се замислих, обаче се зарадвах…
До края на лятото никакви он лайн поръчки
🙈
🤍🩵

# 612
Хапнах вкусна храна, сега започвам филмов маратон с пуканки и белгийска бира.

# 613
Вчера водих мама "на кафе". Само че за нея поръчах джин с тоник, развеселих я, дърдорихме поне два часа.

# 614
Вчера изкарах цял ден в леглото и гледах Netflix.

Общи условия

Активация на акаунт