Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Обадих се на 112 снощи заради силна музика опитахме и лично да говорим с човека,не отвори,а се караше отвътре.
Все пак сме на работа и с малко дете.....

# 616
Пих лимончело 🥂

# 617
Момичета,
Днес имам Happy Bday🩵🍰🤍🩷
Тове ми беше 🍰:

Получих, тези страхотни обеци 🩷

# 618
Честит рожден ден!
Здрава и щастлива да си!

Планирам вечеря навън днес

# 619
Честит рожден ден!🤗 По темата: купих си дискове от Лидъл и ще се слуша хубава музика😉

# 620
  • Great Britain
Най-после слънцето ми се усмихна.

# 621
Честит рожден ден!

За мен днес е петък. Имам цели четири поредни дни, в които няма да мисля за работа и заклевам се - няма да включа компютъра!

# 622
Честит рожден ден! Много красиви обеци!

# 623
Peypy,Честит Рожден Ден,да си здрава,щаслива и с много късмет!

# 624
Happy Bday, Peypy!

Аз пак се разходих сама, гледах залеза и сега ще си направя разкрасителните процедури.

# 625
  • София
Честит рожден ден, Peyype! Жива и здрава, много щастлива!

# 626
Честит рожден ден, Peypy! Желая ти здраве! Обеците са много нежни, носи ги с удоволствие Flowers Hibiscus
По темата - и днес мързелувах и си почивах активно, утре вече ще си прибера момиченцето вкъщи.

# 627
Поръчах си две книги 📚♥️.

# 628
  • София
И вчера мързел и днес това планирам. Още повече, че е световен ден на мързела, а и с това време навън....

# 629
След малко отивам на профилактичен преглед, ще запиша час за зъболекар, ще взема направление за гинеколог и после за мамолог, с допълнителното здравно осигуряване ще запиша часове за преглед при ендокринолог и очен лекар. Безкрайно несериозно се отнасям напоследък към здравето си и реших да се променя.

Общи условия

Активация на акаунт