Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 100
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ходих с приятели на плаж

# 646
Стреснах се от лоши кръвни изследвания и реших да се взема в ръце. Вчера бях на разтоварващ ден с почти никаква храна, за сметка на това храних душата - купих си потник, пола, хавлии, лампички, пластмасови органайзери за кухнята, боядисахме първа ръка в мазата, водих мама на кафе и после изпрах един килим.
Гладуването дава неподозирана енергия Joy
Довечера ще ходя на гости в балкана да гледам мач в много приятна компания.
Сега изпратих мъжа на лов и пия кафе на спокойствие.

# 647
Ще ходя на плуване.💕

# 648
Спах час повече. Днес ще повървя и ще чета книга

# 649
Снощи бях на гости в нашите, видях се с роднини които отдавна не бях виждала. Днес спах повече от обикновено, довечера планувам разходка и после винце и мезенце ♥️.

# 650
На спа сме с Мм. Късен уикенд.

# 651
Карах водно колело.

# 652
Вчера бяхме на покупки и обяд с дъщерите.Купих си анцуг,тениска и маратонки.Днес пих кафе със сестра ми, правих маски на косата,преди и след миене,серум в корените и маска на лицето.След вечеря ще се разходя с кучето.

# 653
Хапнахме с приятели край морето! Довечера ще се разходя по центъра с друга компания на по питие...и утре на тръстиката! Така да не ми се ходииии!😭

# 654
  • Русе
Слушах хубава музика.

# 655
Спахме всички заедно следобед. Даже мацата ми се намести в краката и не мръдна добичето, натежа ми Joy

# 656
Килограм и половина ⏬
Знам, знам, че е загуба на вода и резултат просто от празния ми стомах, но се чувствам много добре Sunglasses

# 657
  • София
Поръчах си на при-ордър нова книга на любима авторка. Green Heart

# 658
Станах късно, пих кафе и четох книга. Сега отивам на маникюр ✨😍.

# 659
  • Mediterraneo
Спах до късно, направих един басейн с ММ и излязох. Помотах се по улиците с мотора, сега ще хапна някъде и ще пия биричка с приятели. Довечера съм размазана на дивана с Нетфликс.

Общи условия

Активация на акаунт