Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Представете си интроверт, живеещ с шумни и много на брой екстоверти. После си представете интроверта, останал сам поне за една вечер - почиства леговището от следите на екстровертите, отваря си бира, после още една, пече се на шезлонг, забърква кво да е за ядене, къпе се без някой да подскача пред банята, гледа телевизия на който канал иска и през цялото време си говори на глас "ега си кефа".
Сега интровертът си ляга в тишината с тлъста книга.

# 661
Поръчах си шампоан,маска и балсам и направих обичайната, дълга,вечерна разходка с кучето.

# 662
Показах малко повече от себе си на работа 🦁🌞

# 663
  • София
Представете си интроверт, живеещ с шумни и много на брой екстоверти. После си представете интроверта, останал сам поне за една вечер - почиства леговището от следите на екстровертите, отваря си бира, после още една, пече се на шезлонг, забърква кво да е за ядене, къпе се без някой да подскача пред банята, гледа телевизия на който канал иска и през цялото време си говори на глас "ега си кефа".
Сега интровертът си ляга в тишината с тлъста книга.
Много добре те разбирам. У дома е същото положението. Когато ММ вземе децата и ги заведе на вилата за уикенда мълча цели два дни и съм супер доволна. Simple Smile
Днес в обедната почивка - четох книга на пейка, гледах опадалите листа и се наслаждавах на хладното време. Есента идва и съм много хепи (много мразя жегата). Blue Heart

# 664
  • Street of Dreams
Представете си интроверт, наслаждаващ се на деня си в тишина и спокойствие, на който му звъни една приятелка и 45 мин му обяснява колко й е хубаво да е сама вкъщи и никой да не й надува главата. 🤯
Сега си правя едно кафе и се намесвам на дивана да избирам подаръци в мрежата.

# 665
Купих си нов гръб и протектор за телефона 😍
+куфар (от плат)за бъдещата почивка.

# 666
Бях на еднодневно море Sunglasses

# 667
Записах си час за фризьор

# 668
А аз за маникюр

# 669
Събрахме се братя, сестри, братовчеди, сватове и станахме една шумна и весела компания.  Дъщеря ми беше много впечатлена.

# 670
Купих си два броя тенджУри и подложки за чаши.
Изтърбуших съдържанието на един шкаф и с голямата лопата към контейнера. Пих кафе с приятели, изчистих къщата и метнах три перални пране.

# 671
  • София
И аз разчиствах купища детски обувки. По запазените за приятелки с малки дечица отделих, една голяма част изхвърлох. Запазих най-бебешките само за спомен.
Преди това с мама правихме зимнина. Сега съм се размазала, събирам сили да се прибера до вкъщи, че и там трябва да попочистя, че съм си поканила две дружки на вино и пица.

# 672
Ходих си до родния ми град и на тръгване минах през 3 села по път и си купих домати, краставици, праскови и пъпеш от бабите и дядовците по сергиите, е няма такъв кеф, много са вкусни! Сега ям салата и на всяка хапка си мисля колко е вкусно и съм забравила какво е да ям хубава храна! 😃

# 673
Помечтах си
Повече от 3ч слушах музика

# 674
Цял ден ходих по южните морски градчета Царево, Ахтопол. Вечерта вечеряхме тримата с дъщеря ни на любимото квартално заведение!

Общи условия

Активация на акаунт