Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 088
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчера театър с децата, после хубав обяд и слънчева разходка (с малко дъжд от време на време).
Днес още малко пролетно разчистване на дрехи и непотребни вещи, много добре ми се отразява.
И аз си наредих тераската, готова е за кафепиене и винопиене.

# 91
Купих си книгата "Истории от ръчния багаж" на Георги Милков.
А аз днес си прочетох няколко истории.

# 92
  • Mediterraneo
Цял следобед лежа и гледам сериали. Пих един джин, наслаждавайки се на пейзажа от терасата.

# 93
Вчера купих пармезан и днес си направих любими талиатели с много чесън,леко запържен в зехтин,добавят се сварените талиатели,кратко бъркане докато се овкусят и отгоре обилно с пармезан,няма такава наслада!

# 94
Направих си маникюра и педикюра(сама). И през останалото време активно си почивах. Пиех си кафенцето, хапнах сладолед, гледах филми. Искам още един почивен ден!

# 95
Ден на увеселителен парк семейно Simple Smile

# 96
  • София
Изненадваща екскурзия извън София с приятели, много чист въздух, невероятни гледки, много взаимност и почерпка в ресторант.

# 97
Днес следобед ще се качим до близката хижа с ММ и детенце, а вечерта ще отида на йога.

# 98
  • Mediterraneo
Днес посрещам мама, идва за лятото.

# 99
Маникюр и разходка по слънчевите улички

# 100
Днес почивам и от двете си работи. Разходих се из града, като междувременно платих осигуровките, както заръча шефа. Сега пия кафе в парка и чакам детето да свърши училище и да ходим да подаваме документи за лична карта. Довечера ще пием по питие с ММ и то деня минал. Но тези разходки в парка ме освежават.

# 101
Днес сутринта направих двойно по-дълга,с бърз ход,разходка в парка вместо една тренировка,невероятно заредена се почуствах.

# 102
Разкрасителни процедури + любима храна

# 103
Разходих се с децата преди обед, купих още цветя за засаждане. Довечера ми предстои йога и тиха и кротка семейна вечер. Ако малката не се буди може да погледам тв или да почета.

# 104
и моя ден е цветно ориентиран. Купих цветя за балкона и днес като се прибера ще ги разсадя в сандъчетата. Нямам търпение, после филм.

Общи условия

Активация на акаунт