Какво направих днес за себе си? (тема 16)

• 48 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
обядвах с две колежки извън офиса, прекарахме си страхотно, смях, разговори и хубава разходка. Сега пия лате

# 256
Купих си невероятно вкусни праскови и малини.И си направих зеленчуци с малко ориз на тиган,получиха се страхотни,мега вкусно ми е днес!

# 257
Днес имах една среща📮🪬🌸🧿Манифестирам я да има положителен резултат❤
Взех си хайлайтър, който исках много 🥰
Купих си сребърен пръстен, целият с малки камъни цирконии 🥰 и рипсен клин
Похарчих доста пари непредвидени, но съм щастлива много 🥰🍀❤💌

# 258
  • Mediterraneo
В понеделник пуснах св за работа, днес бях на интервю, в петък започвам  Simple Smile

# 259
В понеделник пуснах св за работа, днес бях на интервю, в петък започвам  Simple Smile
Много обичам такива истории. Все си мисля, че не е реално, защото по природа съм песимист. А животът ми показва, че не съм права.
Честито Тарталета! Благодаря, че сподели и подхранваш слабата ми вяра, че е възможно!

Днес в големия дъжд се скрихме под един навес с детето да изчакаме, защото нямахме чадъри. Толкова хубаво си поговорихме. Няма нищо по-хубаво от лошото време!

# 260
Тарталета, и от мен честото! Успех и широки възможности да имаш! Желая ти радост и удовлетворение от новата ти работа. Тези дни си мисля за теб, без да те познавам лично, но съм в Испания.
Още първия ден срещнах българи.Heartpulse

Днес купих много подаръци и красиви неща от сувенирните магазинчета. Бая пари потроших, но са все качествени неща и ще ми остане хубав спомен. Разбира се, пийнах любимата сангрия, насладих се на топлите слънчеви лъчи, на лазурната вода и на красиви цветя, красиви пейзажи и разходки. Навъртях десет километра пеша.

# 261
дано да ти е на успех и удовлетворение, новата работа, Тарталета
Simple Smile

# 262
Тарталета пожелавам да си доволна от работата си и хората там. Т.е. да се прибираш в добро настроение и да имаш време за себе си и семейство Simple Smile
Ние имаме ваканция , обаче след ваканцията като гледам какво ги чака децата в училище и се опитваме да им помогнем ... обаче срещаме съпротива , нали все пак е ваканция. Затова сега използвам сутринта за себе си и за една закуска на терасата с компютър, кафенце, страхотни кайсийки и останалото ми парче от снощтната пица Simple Smile
И не претендирам за правилно хранене днес и в този ранен час Simple Smile

# 263
Записах час за маникюр и педикюр. Купих си ягоди и методично ги унищожавам. Довечера ще заведа децата на ресторант и после ще пия бира с приятелки.

# 264
  • Mediterraneo
Благодаря, момичета, надявам се всичко да е наред. Починах си месец и половина след продажбата на бизнеса, време е да започвам отново.
Днес направих дълга разходка с кучето, а с дъщеря ми играхме волейбол. Разглобена съм, но доволна.

# 265
  • Street of Dreams
Оставих две феи да ми направят пролетното почистване (че и след ремонт) и пих кафета вън на слънце. Купих си разкошен фототапет.

# 266
Плаж , масаж и пина колада на покрива на хотела с изглед към морето.

# 267
  • Great Britain
Плаж , масаж и пина колада на покрива на хотела с изглед към морето.
Катерица, жестоко! Enjoy!

# 268
Тарталета, поздравления! Ето така се прави Simple Smile

Тези дни съм на вълна оптимизиране на пространството и докато мъжа ми го няма... преместих едни гуми. Чак като ги махнах установих колко са ни пречели Satisfied

# 269
за днес - планирала съм да се поглезя с една процедура, а после вечерта ще почета малко, сега пия любимото ми лате

Общи условия

Активация на акаунт