Отговори
# 120
  • София
Пусната е нова анкета! 😊

Много ми е интересно дали само аз гледам редовно Ютюб или има и други фенове... 😉

Аз да си кажа, че гледам всеки ден ютюб и то много. На всякаква тематика, както и български и чуждестранни.
Абониран съм за 480 канала. 🙄😏😀

Уфф, много се ядосах и разочаровах от последните два епизода на Сървайвър и ХК!
Добре, че от днес до петък е Един за друг + Ергенчо, ама последния почва леко да ме дразни. Дано не се превърне в тенденция.
Аз все така си гледам на запис, защото няма реклами и понякога съчетавам няколко дейности и понеже съм си свикнал и не ми прави впечатление, нито изпускам нещо. Опит граден с дълги години. Да съм с няколко дини под една мишница. 😋

# 121
Тюююю, ако знаех, че снощи ще изпидуркат Цвети щях да гледам.

# 122
Гледам целенасочено oпределени неща в YouTube, свързани с хобитата ми или тренировки за вкъщи. Горе-долу всеки ден се случва да гледам нещо, но не отделям много време. Разни блогове, влогове за предавания не следя. Предаванията по тв са ми за разтоварване, ако гледам нещо пък за предаването, което гледам, вече си е натоварване и излишно време за мен Grinning Т.е. гледам Ергенът примерно, но разни над, под и ауткасти пропускам. Ако някой ги синтезира в темата е чудесно, то затова са и полезни темите, но и тях нямам време да изчета от-до, по-скоро на каквото попадна от време на време зачитам. Сега пак съм по майчинство и в общи линии може да се каже, че горе-долу има време, като тръгна на работа съвсем бих орязала и YouTube, и тв, и Бг Мама Grinning

# 123
  • Другата България
Максимал гледах аз там, иначе основно тегля от Замунда.

# 124
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Всеки ден гледам/слушам youtube. Следя и слушам предимно чуждестранни канали, много малко от нашите ми харесват. Бг каналите много снижиха нивото последните години, мързи ги да снимат и търсят интересно инфо, чат предавания наживо с фенове също не правят, всички се прехвърлиха на инстаграм, на повечето подкастовете са трагични. Мен много ме е яд, че съсипаха Хелс-а последните два сезона. Триумф на простащината, лошото образование и нулевите знания. Биг Брадър макар и вече да не го дават си тече във всяко едно Тупаревско и Ко предаване.
Този сезон Сървайвър е провал заради лошия каст. Няма как с такива умствено семпли  участници да се направи читаво предаване.

# 125
  • София
Неделчо с анимация по популярния автор, Никола Райков 🙂
Заслужава си.

# 126
Попълних анкетата Simple Smile Обаче на мен ми трябваха повече отговори, защото гледам Ю туб повече, отколкото гледам телевизия и си пускам видеа, свързани с попкултурни новини, ревюта (не само ревюта на филми - всякакви, примерно ревюта на продукти), реакции, интервюта, любопитни факти, пътувания, скечове, уроци (аз се научих да плета от Ю туб), сериали (рядко, но понякога търся цели епизоди - Трите тела го изгледах от там) и др.

# 127
  • Велико Търново
Рядко гледам ЮТуб. Основно музикални клипове, напоследък май само български, ако излезе нещо ново, и то на определени изпълнители. Другият ми отговор за тематика го няма в анкетата - гледам уроци, Ексел най-вече, но пак не е често. А, и евентуално някой филм се случва да гледам. Ама в годината сигурно на пръстите на ръцете ще мога да ги преброя.
На работа имам и компютър, и интернет, но не мога да си позволя цял ден ЮТуб да гледам. Все пак на този компютър работя и гледането би означавало да не свърша нищо. Най-много да си пусна някой плейлист заради самата музика, но за това си има пък радио Grinning

Днес по БГ Радио казаха, че Дара Е. и Тино ще участват на връчването на наградите. На 27 май ще е, значи дотогава Сървайвър ще е свършил. Бях останала с впечатление, че ще продължи повече.

# 128
  • София
Доста рядко гледам нещо в Ютуб,, прекалено много информация ни залива отвсякъде и колкото и интересни и полезни неща да има там , има и много плява... Натоварва ме, а и нямам време. Ако нещо конкретно ме интересува, ще го потърся, но така безцелно да си гледам,никакъв шанс...

# 129
Нямам време за тубата,рядко някой нов клип или ревю,преди Максимал гледах там.
Но пък вкъщи се гледа постоянно от големия,къде на тв,къде на таблета му,си зяпа нещо в кидс версията.Има едни близнаци,русначета,много ги харесва и следи,момче и момиче и техните им правят всякакви интересни забавления и игри.

# 130
  • софия
Всеки ден се ровя в тубата.  Много и различни теми ровя. В последно време вечер се приспивам с подкастове.

# 131
  • София
Аз гледам всеки ден, по-скоро слушам, особено като готвя си ми е ритуал да си пусна. Според мен си изпуснал в анкетата най-гледаните  в женски форум - лайфстайл или 90% от българските женски ютюбърки и много хора гледат рецепти там. Лайфстайл влогърките поотшумяха, много от тях избраха лесното - Инстаграм.  Тук имаше много голямо общество, което ги обсъждаше, изписваше се тема след тема, но след няколко предупреждения заключиха последната такава, казаха, че повече не може да се правят нови и да се обсъждат по други раздели също. Някои е забранено дори да се споменават. 

# 132
А, аз не гледам по цял ден - т.е. гледам както се гледа телевизия - пускам подкаст (примерно), който трае 40 минути и си правя нещо друго, докато слушам. А без домашен компютър не съм оставала от гимназията (не е един и същ от тогава до сега).
Естествено, ако е урок, гледам внимателно.

# 133
  • in Wonderland
Всеки ден ползвам ютуб, най- вече за слушане на музика и гледане на спорт ( разни стриймове или клипове от вече отминали състезния). Слушам и от време на време Надкаста когато си говорят за ИВ или Сървайвър и най- новото ми е, че започнах една програма за тренировки в къщи с една страхотна мацка.
За мен толква, но децата направо превъртат играта с този ютуб ( колкото и да не ми се иска, но.... ). Дъщеря ми следи всички тийн влогъри- Айде Бг, Стан и Стефи, Анди студио, Стела и Сандев, едни руснаци -Лейди Даяна, Теодора Цончева и най- неприятните за мен, пък с най- много последователи- Светът на Ванката.
 А, също гледаме заедно и едно много хубаво семейство- Живот със Синдром на Даун, с прекерасната им дъщеричка Микаела, която е слънчево дете.
Изобщо, последно време тубата си стана едно доста доходоносно работно място. Разбира се, трябва и доста усилия и време да си създадеш име, да качаваш съдържание, което да се гледа, харесва и шерва, но явно се отплаща добре.

# 134
  • София
Аз също гледам  youtube всеки ден, всъщност си пускам подкаст в YouTube, за да заспя или true crime (като се опитвам да съм по-внимателна с този вид съдържание и следя продуктивни канали, които помагат на жертвите с дарения, и най-малкото не се гримират или хранят, докато разказват). Другият вид съдържание, който гледам е social commentary, рецензии на филми, един комедиен аржентински канал, и канали, посветени на Сървайвър. 😁

Общи условия

Активация на акаунт