Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Има ли тема за подкастове, надкастове и т.н. канали в YouTube? Стана ми любопитно, а аз основно използвам за търсене на песни.

# 136
  • София
Няма тема, ама си мисля, че няма да позволят да има такава, заради рекламата на тези канали...
Ето на предната страница бе обяснено за Лайфстайла.
Но бъдещето е за Ютюб според мен и след години най-интересните (и нережисирани) риалити формати ще са там.
При нас малко по-късно ще дойде всичко това, но то е неизбежно. Голямото предимство на Ютюб пред Телевизиите е, че в Ютюб всичко си зависи от теб. Какво ще говориш, какво съдържание ще качваш. Естествено и там има яко нагаждачи и послушковци, но това са изключения.

# 137
  • София
И аз така си мислех за ютюб, но българският в момента е в сериозен спад, нищо общо с преди 2 години. Подкастите цоцат яко от риалититата, но това не е изцяло ютюб съдържание, ако нямаше тв, нямаше да ги има и техните канали. Много от големите се отказаха или качват много рядко. Някои не успяха да направят преход от детско съдържание към друго.
Освен Гейминг каналите, другите са сигурно още 5 канала, които да се издържат от това. Останалите се издържат от реклами в Инстаграм основно.
Бумът сега е в тикток, но там не е моето, дано ютюб се върне на върха.

# 138
  • София
Аз ТикТок не гледам, защото всичко е много кратко. Губене на време, защото трябва да кликаш непрекъснато. А и от няколко секунди, кратки минути какво ще разбереш? Става само за хумор и толкоз. Да се посмее човек.

# 139
Тик ток е съвсем друг тип съдържание.
Не мисля, че имат общо с Ю туб.
Възможно е друг сайт да надмине Ю туб, но ще е за същия тип клипове.
Ю туб имат проблеми - налагат цензура, рекламират клипове по някакви незнайни критерии (има разни слухове по този въпрос), нещата, които излизат като препоръчани, са безумни и нямат общо със субскрипциите и това, което съм харесала, демонетизират видеа поради тъпи причини, критериите им за опазване на авторското право са идиотски (примерно - един ю тубър, който се занимава с музика, се оплака, че негово коментарно видео е било спряно, заради нарушение на авторското право, а във видеото звучи негова авторска песен - т.е. той е нарушил своето собствено авторско право)... Така че не виждам светло бъдеще пред този сайт, но сигурно ще има друг сайт за видео споделяне, с подобни характеристики.
Може китайците да измислят нещо.

# 140
Не мислех да пиша повече в темата, а само да чета... евентуално...
Но това изказване:
Но бъдещето е за Ютюб според мен и след години най-интересните (и нережисирани) риалити формати ще са там.
... ме подсети за едно риалити в YouTube, на което много му се иска да е телевизионно и което явно е додрапало до... Бг+... 🙄

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 15:05 от Bilyana14.

# 141
Дават им повече пари, вероятно.
 Аз гледам предимно неща на английски (но не само американски канали - няма как да разбера например кореец или японец, ако не говори английски), малко на руски и съвсем малко на български.

# 142
  • София
Скрит текст:
Цитат
Не мислех да пиша повече в темата, а само да чета... евентуално...
Но това изказване:
... ме подсети за едно риалити в YouTube, на което много му се иска да е телевизионно и което явно е додрапало до... Бг+... 🙄

Дано са си взели поуки от последния сезон, че в някои аспекти се разочаровах.
Задължително трябва да се премахне Максимал съвета и да се набляга повече на многокомпонентните битки.

# 143
Лично аз гледам много YouTube, даже попрекалявам сега покрай риалити формати и всички под-, над-, и отвъдкасти. И на мен ми прави впечатление, че като че ли на българските създатели на съдържание не им се занимава много вече и има масов отлив към по-лесносмилаемите социални мрежи.

La Vikinga, ще се радвам да споделиш препоръка за true crime (може и в лично съобщение, за да не разводняваме темата).

Освен лайфстайл, в анкетата липсва и tech, освен ако Diavolo не е имал точно това предвид в последния въпрос под ревюта. Да не се приема като критика или мрънкане, просто да си кажа, че има тук един geek. Обичам всякакви джаджи и понеже по обективни причини няма как да притежавам всички, така им се наслаждавам индиректно.

# 144
IriS`, на теб поне ти стига да гледаш - аз гледам ревюта, суочове и разопакования на арт материали и гледането не ми стига никак.
Не само, че през последните 2-3 години събрах нещо като колекция (ползвам всичко, но е доста повече, отколкото ми е нужно към момента), но и вече мисля как да поръчам най-изгодно неща, които ги няма на българския пазар - примерно на марката Призмаколор, или пан пастел (но понеже имам много неща, не ми е спешно... Предполагам, обаче, че ако ги видя в някой бг онлайн магазин, ще ги поръчам при първа финансова възможност).

# 145
Аз слушам YT Music – платения канал, в който има от пиле мляко. Гледам клипчета с животни и понякога как се майстори нещо. Покрай риалититата гледам някой и друг подкаст, но зависи от госта.
Предпочитам Netflix.

# 146
💍:

... а като се сетя ММ как ми сложи една кутийка на масата в заведението (докато бях в 00) и ми вика: "Ако искаш, го вземи!"... 🤪🙄

# 147
  • Варна
Какво общо има с темата горния коментар?

# 148
  • Другата България
Кой коментар?
Доколкото разбирам, това са участници в риалити формат, аз не ги “познавам“, но май са такива.

Да им е честито, иначе Билянко ти поне си получила пръстен, аз и нямам такъв, но оправданието на ММ е, че се бракувахме преди много години, когато още нямаше такава “традиция“, или поне не официално.
Що се отнася до твоя мъж, признавам му, романтик си пада. Joy

# 149
На снимката са Вальо и мис Ели от " игри на волята" 2021

Общи условия

Активация на акаунт