🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 874
  • 890
  •   1
Отговори
# 150
За да станело интересно, Чефо гласува за Благой и Едис.

# 151
Пак няма никаква интрига в играта. Властта е у интелигенцията 😴  скука и половина
Мда... скучно, но какво удоволствие... Stuck Out Tongue Winking Eye
Никакво удоволствие.  Да гледаш как боядисана стена съхне е по-вълнуващо. Ама сега не сте недоволни. Двойните стандарти не са хубаво нещо

# 152
  • София
Оф, не мина и един час, откакто Чефо се закани да видим кон боб яде ли и видяхме.... как пак е неадекватен и продължава да не знае къде се намира. Неспасяем е този човек.
Благо е бесен, че някакви дечурлига си позволяват да му съсипят комунизма, който си беше построил и имат наглостта да го изгонят от играта, а той има да храни 5-6 малки дечиня. Но остров "Баджанашка среща" го зове.Grinning
Светльо гледа като гърмян заек, Татяна и тя примигва притеснено - наясно са, че без Благо са изгубени.

# 153
  • София
5 гласа за Едис? Чефо да не е решил да играе индивидуално?

Чефо отмъщава на Едис, че го изгониха?
Кажи ми, че не знаеш какво правиш, без да ми казваш, че не знаеш какво правиш, е ситуацията на Стефан (за пореден път).

# 154
  • София
Пак няма никаква интрига в играта. Властта е у интелигенцията 😴  скука и половина
Мда... скучно, но какво удоволствие... Stuck Out Tongue Winking Eye
Никакво удоволствие.  Да гледаш как боядисана стена съхне е по-вълнуващо. Ама сега не сте недоволни. Двойните стандарти не са хубаво нещо
Аз казвам само, че лично аз , пък и някои други изпитваме удоволствие /най-после/, за тебе не знам...

# 155
  • София
Едис планира отмъщение за единия глас, като му гледам погледа.

# 156
Никого ли не поздрави Благо на излизане?

# 157
Този Чефо е мега смешен.

# 158
  • София
Ама наистина се оживи тоя човек... чак му се радвам... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 159
  • София
Сега Благо собственоръчно ще отстрани коалицията си.

# 160
Както винаги абсолютно никаква изненада от това гласуване. Много слаб сезон 😕

# 161
Едис планира отмъщение за единия глас, като му гледам погледа.
Снежка веднага се турнала агент - да издирва кой е предал старата й любима дружка Едис! Ей, опасна, бе!

# 162
  • София
Стига бе, пак ли ще ги събират за белот на Острова?!?
Иначе голям кеф. Махнаха дерибея. Дори и да не успее да го отстрани аверчето му.... стига ми, че няма да има кой постоянно да му робува.

# 163
  • София
Според мен на Острова на отшелника няма да има индивидуални двубои, както в предходни наши сезони, а един общ между всички събрали се там, като този между Стефан, Станилия и Божана днес.

# 164
  • Другата България
Добре де, на острова ли ще е съвета за победител? Ваня не каза ли друго в началото, сега трети ще присъединяват....до колко броя ще се присъединяват, и как ще отпадат, по реда на присъединяване ли?
Тотален булшит е регламента, дори и за смях не е.....

Общи условия

Активация на акаунт