🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 876
  • 890
  •   1
Отговори
# 165
Игра без Благо, Жоро и Татяна би била много по-интересна за мен. Тези пластмасови хора са ми нереални - не ги разбирам въобще и не са ми интересни.

Цитат
Според мен на Острова на отшелника няма да има индивидуални двубои, както в предходни наши сезони, а един общ между всички събрали се там, като този между Стефан, Станилия и Божана днес.
Има вариант да се играе между тримата всяка седмица и един да отпада. Едва ли ще ги оставят без игри.

# 166
  • Другата България
А Снежана, ако продължава да насажда у останалите неприязън към Дани и да сплетничи за него, е на път да загуби поне моите симпатии. Да не говорим за “мъжкарчето“ Чефо, който следва да излезе като мъж и да си каже, че е гласувал за Едис, особено ако разбере, че друг е набеден за това. Но да, това е Сървайвър, тоест, това е подобие, бледо такова на Сървайвър, и Чефо си е повярвал, че е големия стратег и играч, който така ще ....какво всъщност? Кое му беше “интересното“ на този “гениален“ ход? Пфффф....

# 167
  • София
Аз реших, че Чефо иска точно да се съмняват един в друг, кой е предателят. Ако е вкарал такава стратегия, трябва да си мълчи.

В Надкаста казаха за разделянето на гласовете на Иван и Мария, че може би са предполагали, че Сините са дали техния идол на Тино по време на играта. Звучи логично, иначе нямаше никакъв смисъл, когато го направиха.

Ще е интересно следващ да е Едис и да се отвържат коалициите, ще има прегрупиране после.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:21 от Niya-

# 168
  • Другата България
Това са само хипотези, които да, звучат логично, но предвид хората там, за мен лично такива мисли да минат през главите им е направо в сферата на фантазиите. Може и да греша, но за момента това е мнението ми. Да не говорим, че Снежана на въпросния съвет попита Ваня може ли да използват техния идол за играч от другото племе и той каза “не“.

Значи дотук, за 50 дни, са отпаднали....6 /шест/ човека с Божана, и двама напуснали доброволно.
Всички останали ще изкарат още 40 дни курорт в Доминикана, и вече никой няма да си ходи. Ще се прехвърлят от остров на остров, ще си сменят само статута - от редови играчи ще стават отлюспени, отшелници, а после и членове на жури. Найс! “Сървайвър“ отвсякъде! Blush

# 169
  • София
Имам чувството, че продукцията всячески се стреми да гони възможно най-малко хора. Все едно са в "Бързи, смели, сръчни" - да няма сърдити и нацупени. Обаче как тази навалица ще се отрази на играта занапред, ми е тъмна Индия. Съветът очевидно ще е от 15 човека, а Островът на отшелника изобщо не е на отшелника, защото там си е купон с по няколко души по всяко време... Разтеглят гоненето, сякаш форматът ще продължи поне половин година.

# 170
  • София
.Mp4

HLS(m3u8)

Survivor - епизод 21 (17.04.2023)

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 00:51 от Не се сърди, човече

# 171
Мда, безкрайно много са като бройка.

Кога ще е финалът?

Снежана ми беше симпатична преди, но с това дрънкане на Татяна какво й казала Мария, вече не я харесвам. Нарочно ги насъска да им гледа сеира.
Благо да се прибира вече, че има спешна работа  да си омагьосва повторно жената.

# 172
  • Sofia
Доглеждам с малко закъснение,гледам Чефо и още повече ме е яд за Божана.

Интересно ми е колко ще са финалистите.🤔
В унисон с масовката,нищо чудно и повечко да са.😁

# 173
Страхотен епизод.
Половината играчи, които вече бяха изгонени от Сървайвър номинираха Благо, защото ги е изгонил вече.

Сега предлагам по същата логика да съберат Благо, Жорката, Булкин, Татяна и Светльо на острова и да играят игра, в която 4 от 5 човека да се върнат в племето. Тогава ще е честно.

# 174
Финалът ще е догодина по това време.
За да няма сърдити от всяка кАолиция ще има по един победител.

Кога ще има истински Сървайвър?
И драгият зрител се объркА какво гледа, какъв е регламента, кой си тръгва, кой се връща.

# 175
А какъв трябваше да е правилният ход на Чефо за гласуването? Аз не съм голям стратег и не мога да реша какво трябваше да направи, за да е добър сървайвърски ход. Ако бяха по-малко хора може би щеше да има някакво значение кого ще номинира, но в случая нямаше никакво и очевидно просто си го върна на двамата, които мисли, че са го изгонили.

# 176
Правилният ход на Чефо е да спре да се опитва да мисли ходове. Нищо, ако не прави, най-малък му е шанса да оплеска нещата.

# 177
А какъв трябваше да е правилният ход на Чефо за гласуването? Аз не съм голям стратег и не мога да реша какво трябваше да направи, за да е добър сървайвърски ход. Ако бяха по-малко хора може би щеше да има някакво значение кого ще номинира, но в случая нямаше никакво и очевидно просто си го върна на двамата, които мисли, че са го изгонили.
Той каза, че гласува, за да е по-интересно.
Ако така иска Едис да се чуди кой е петият глас за него и да се разклати доверението му в допълнителните елементи към неговата петорка, може би успя.
Ако е просто така, без дълбока мисъл, може би ще разбуни духовете без да иска.

# 178
  • Другата България
Правилният ход на Чефо е да спре да се опитва да мисли ходове. Нищо, ако не прави, най-малък му е шанса да оплеска нещата.
Не бих могла да го кажа по-добре. Hands Thumbsup

# 179
Догледах преди малко. Чефо е пълна катастрофа. Сам си сложи мишена на гърба в опит да е много креативен и “интересен”. “Ход” след “ход” си руши къщичката.

Следват 4-5 скучни епизода, докато разкарат Иван, Светослав, Татяна и Мария. После ще стане интересно, когато ще се наложи да мислят и да се прегрупират. Предполагам, че Тино, Станилия, Снежана, Чефо и Дани ще се обединят срещу Едис, Павел, Ермина, Геви и Цецо. Интересното е на кого ще му светне лампата, че би било добре да привлекат последния останал от петорката на Благой, както и коя от очертаващите се 2 групи този човек би предпочел.

Дано това не е Татяна, че тя от много чудене ще избере Ехо Савекс. Светослав също ми е крайно неприятен. Мария е предвидима. Иван е най-интересен в този сюжет, но и най-опасен, защото има сериозен шанс да събере гласове на финалния съвет.

Да видим. Интересното предстои. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт