🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 880
  • 890
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пусната е новата анкета! 🙂

Във всеки един сезон на Сървайвър, обединението ми е сред най-любимите и очаквани неща.
Е, турците и това успяха да оплескат!
Почти нищо не ми хареса в епизода, освен завръщането на Станилия и Чефо, защото Божана и нейните истерии трудно ги издържах.

Дано не направят нова чутовна глупост и на острова на отшелника да не се случва нищо, както досега. Искам да има дуел всяка седмица, а не да ми станат 100 човека и да дадат някаква ученическа игра, която да класира само един напред. Дуел до откат, това е положението.

Задължително да вкарат скрития идол в обръщение, защото иначе ще гледаме скучен след скучен епизод.
Толкова ясен и праволинеен Сървайвър без никакви изненади или обрати не си спомням да съм гледал някога
За това е виновна изцяло продукцията, защото мислеха целия сезон да е с есемеси и чисто социално хората така се подготвиха. Отделно каста е слаб.

Само игрите са ТОП и къртят отвсякъде! 🙂

Дженгата не е чак толкова зле, колкото се изкарва, особено както бяха пийнали. Георги например едвам се държеше и залиташе.

Играта на Острова беше интересна. Браво на Чефо. Пъзела бе една идея по-сложен и жените забиха.

Играта за личен имунитет ми хареса много и беше най-комплексната от началото на сезона. Браво на двамата (Павката и Благо) и особено на победителя Павел, който с шак-шак за 5 секунди изкара топчето?! 😮😊

Отново ще напиша, че коалицията на оригиналните Воини е сформирана преди началото на сезона по симпатии и ЕГН. Така че общо взето не виждам да се различават с нещо от т.нар. 'Чалга коалиция' освен, че са политкоректни по всички параграфи.

Чефо сподели на своите хора за двойния глас, така че шансът да изтече инфо от там е голям. А и не е трудно да се досети човек кой би имал тези 2 гласа, за които спомена Ваня. След като от острова се връщат двама и Чефо е победителя (ако не знаят, че той е спечелил, пак избора ще е сведен до него или Станилия). И веднага ще стане ясно, че е сплитнал гласовете, то е лесно да се навърже. Кой друг би взел два гласа? Никой. Няма за какво. Само Павел заради личния имунитет, но Павел не би гласувал срещу Едис. Даже си мисля, че би споделил с него ако имаше два гласа. Така че ако човек тръгне да мисли логично ще разбере с доза 90% сигурност кой е гласувал за Едис, извън четирите ясни гласа.

Хареса ми на племенния съвет, че се гласува твърдо. 10 от 10 гласуваха както или са се разбрали или едните са усетили другите и накъде духа вятъра. Нямаше разпиляване на гласове и всякакви такива тъпотии. И едните и другите се справиха добре.

Следващия който искам да си ходи е Светльо или Татяна. Все тая. Но нищо чудно да се опитат да отстрелят Иван Булкин, като най-силния в игрите. Но Булкин, Чефо и Снежана си го харесват. Не знам за Тино и Станилия. Възможно е да има несъгласия по тази ос и да има разделения.
За мен тук и сега трябва да дойдат големите ходове и обрати. Ще е голяма грешка ако 'отритнатите' ходят по гайдата на Едис и Павел, защото после ще са те самите по реда на номерата.
Някой трябва да разбие младата коалиция, иначе всички са обречени. Ако никой не се сети и не направи нещо по въпроса, то нито един от тях не заслужава финал.

Аз се радвам, че познах още преди 2 седмици, че Едис всъщност е със сериозна въпросителна дали е с Благо и дали просто не го е излъгал/надиграл. Бях пуснал анкета за това коя коалиция ви се струва по-силна. И писах в темата, че всъщност оригиналните Воини (още тогава) държат по-силните козове и че не виждам как коалицията на Благо би имала успех в обединеното племе.
Преди няколко дена имахме същия въпрос и този път вече резултатите бяха почти изцяло в полза на Воините, но вече имахме много по-лесна и ясна за разгадаване ситуция.

Анкетата:
Скрит текст:

Радвам се, че журито ще определи крайния победител в сезона, а не чрез есемеси или игра.
Има си някои канони в играта, които не бива да се нарушават!

# 181
  • earth
Най-после се сетих на какво ми прилича Татяна с тези вежди! На кабуки демон.

# 182
В промото за довечера дадоха откъс на синхрон на Снежана, в който каза нещо от рода, че се замисля дали е правилно да продължават да стрелят по чалга коалицията.
Дано, иначе става супер безинтересно.

Пост на Гуспата от Фейсбук 😁

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 06:23 от ~~Мария~~

# 183
Вярвам, че ще има коалиция между "отритнатите". И дано да номинират Едис. Иначе пак влизаме в кръга на предвидимото.
Искам битка между Георги и Благой, който победи, да остане, после дуел между него и следващия.
Ваня беше споменал за нов скрит идол след обединението, или греша? Искам да има нов идол.
И дано има малко повече сървайвърски ходове вече.
Между другото Снежана сякаш не съжсляваше, че Божана не е сред завърналите се.

# 184
  • София
На мен епизода ми хареса, може би най-вече заради хубавата игра за имунитет и тихия гняв на Благо зад бялата усмивка.
Между Георги и Благо съм по-скоро за Георги, ама не ми се вярва.
Като казах Георги, не мога да повярвам, че хората още пият на обединението. Ама то е ясно, че ще има игра. Май само Цецо и Павел бяха читави, Геновева се чудя как не падна върху дженгата.
И аз като Диаволо още преди казах, че коалицията на войните е в по-добра позиция. Не вярвах, че Едис ще играе с Благо също. То май само Благо го мислеше това, много си беше повярвал как дърпа конците и в двете племена и вчера на гласуването се видя колко е бесен.
Браво на Павел за играта, наистина беше много бърз с топчето. Но и на съперника му не може да се отрече, че беше много добър. За едно беше прав Светльо, Благо на 41 г. удари в земята 20 годишните. Очаквам да си поседи на острова и после да се върне преди финала.
За Чефо казах вече. Не мисля, че е мислил някакъв ход, просто искаше да си го върне на Едис.
Младежите да не вземат сега да си повярват много, че да не ги настигне съдбата на лидера на червените.

# 185
Не беше лош епизодът, но нямаше никакъв уау елемент. Наистина всичко е прекалееено предвидимо. Харесаха ми игрите и че видяхме от Благо някаква емоция, макар и прикрита зад белите зъбки. Този остров нещо не ми се нрави, май е по-ок да си има дуели всеки път и да отпадат. Георги грам не го харесвам като поведение, но предпочитам той да победи цар Плъх, за да няма възраждане на чалга коалицията. Скрит идол задължително! В Сървайвър най-често отритнатите правят преврата и от там идват най-големите изненади, та определено се надявам на разместване на пластовете. Много предвидими и скучни тези коалиции. В момента, в който трябва да се гонят едни други в самата си групичка, тогава би било интересно. Засега скука. Не мога да повярвам, че ще го напиша, но Ергенът ми е в пъти по-интересен заради съспенса и обратите, които се очаква да се случат. Нещо типично за Сървайвър, но тази година липсва за съжаление.

# 186
  • Варна
Аз съм сред завърналите се сред зрителите, много ми беше интересно снощи. Даже обмислям дали да не гледам и старите епизоди, за да схвана интригите.
Твърде голямо е обединенотото племе, но наистина беше зациклил сюжета имаше нужда от промяна.

# 187
Пъзелът "на Чефо" беше едно интересно раздвижване в иначе прекалено елементарните мисловни задачки досега.

Мисля, че това беше първият епизод в който в анкетата давам 1 точка от 5 възможни за "дали има феърплей по отношение на разликите в мъжката и женската физика.   Трима футболисти срещу Ермина???! Какво е това?  Безобразие просто.  А четвъртият коментира, щастлив.

Зле заснето! Особено при обединението и играта за елиминация. Прекалено много близки планове, прекалено слаб поглед върху общата картинка. В един от редките общи планове забелязах,  че са ги сложили на масата по схемата роднина-милиционер.

Намазаха ските на Мимето - много се радвам. Отдавна трябваше да я махнат.

Ваня сътвори интересен оксиморон:  Възходящ ред, отгоре надолу!!!

Ермина сапуниса гърба на Цецо, така че подозренията се задълбочават.

Чефо че е тотал щета - много от вас са писали, който е имал някакво съмнение може да го остави. Доста ми е симпатичен като характер, но не е за тази игра. Гръмките му лафове "Това е Сървайвър" тотално се разминават с действията му.

А най- ми е смешно като (явно) са им казали - седнете сега тука в редичка да ви хване камерата всички и почнете да си приказвате. Темата е еди каква си. А може би има и дубли в тези "непринудени" разговори.

Снежка е един завършен егоист, убеждавам се все повече. Още помня "какъв е тоя треволяк беее". Сега виждаме как започва да се дърли с хората с които търси общ език.

И да завърша позитивно (като изключим мъжкия финал) състезанието за имунитет беше силно. И топките бяха интересна идея и кубчетата също и многокомпонентният характер.

# 188
Ваня не трябваше да казва за допълнителния глас пред всички. Но тук го има проблема, че за да няма съмнения, се показват всички гласове, докато в оригинала остават тайна за участниците. При което, ако някой е изгубил гласа си или е спечелил допълнителен, се надява вота да е мнозинство, за да не се разбере. Не че с този каст вероятно има толкова значение, но все пак носи допълнителен елемент към играта.

Снощи си пуснах епизода, за да видя какво ще се случи на обединението, но все още не виждам смисъл да го следя редовно, така че ще продължавам да се информирам от тук и от подкасти. Голям плюс давам, че са измислили такива индивидуални игри, защото в останалите по-познати сървайвъри на продукцията нещата с обединението седят по-различно. Дано да останат такива игрите. Интересно ми е специално за нас ли ги строят или и в някои от другите държави имат такъв тип игри.

# 189
За Божка много ме е яд. Grinning Можеше още да даде и да покаже във формата, тя си е интересна личност.

Сега ще почнат да гонят един по един свитата на Благой и пак ще настане лека скука, но нищо. Булкин още се клатушка в кой отбор да иде.

# 190
Моят прочит на епизода:
Данюва мама, качена на гърба на Жоро, с преливащи големи гърди, прилични на топки, прищипани от изрязано бюстие. Като вирна ръце вече приличаше на макет за клетъчно делене. Гаранция за качествен кошмар!
Същата седнала да осъжда 20- годишната Мария, не че и тя е стока, но играе момичето с всички възможни ходове.
От промото прозират нови драми на кулитарния фронт. Ще детронират кралицата на буламачите май.
Цецо и Ермина са си доста близки, а Цецо трябва да е идиот, за да не осъзнава как изглеждат на екран. Поне няма да го мисля, има кой да го къпе и завива.
Павел надигна глава, а Едис сякаш осъзна, че скоро ще е на прицел. Дано, че иначе ще е скука.
Светльо е такъв ръб, че се чуди къде да се дене.  Затова не бива да пляскаш всяка мисъл, която премине през главица.  Затръшна си вратите той, сега Иван и Татяна дори са в по-добри позиции от него.
Чефо ми е като момче,  което се чудя, дали да прилаская,  или да ошамаря.  Симпатичен ми е, нищо че се дъни така яко.
Снежана включи пълен арсенал, защото вече не вярва на никого и като ще е гадина, да е пълна.

# 191
Снежана, каквато е чепата, сама ще си закачи мишената на гърба.
И после пак ще има "ох, предадоха ме, ах, как можаха". Ми, моме, като се дърляш с де кого намериш, ще си ходиш по живо, по здраво.

Благо наистина има добри шансове да се върне от острова, но не е съвсем сигурно все пак. Продуцентите много внимателно следят реакцията на зрителите, видя се още първата седмица с "войните" и българския на Ваня. Ако преценят, че Благо не е подходящ за победител, като нищо могат да му изнамерят игра, която да загуби - държане на делвички, висене на пилон, баланс на петички, игра за памет, сложен пъзел, та дори и нова игра на дженга... възможностите са безкрайни. Със сигурност едно отпадане на Благо ще генерира много коментари и шум - или антифеновете ще ликуват, че най-накрая са се отървали, или почитателите ще се вайкат как такъв атлет си заминава, хеле пък ако Татяна още пере гащи в Атлантическия океан.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 13:50 от Дидичка

# 192
  • Варна
Цецо и Ермина са си доста близки, а Цецо трябва да е идиот, за да не осъзнава как изглеждат на екран. Поне няма да го мисля, има кой да го къпе и завива.
Защо Цецо да има драма как изглежда на екран? Ако има някаква романтична линия между Цецо и Ермина, повече трябва да ги притеснява как изглеждат сред съплеменниците си.
Двойките по правило в Сървайвър са мишена.

# 193
  • София
Защо Цецо да има драма как изглежда на екран? Ако има някаква романтична линия между Цецо и Ермина, повече трябва да ги притеснява как изглеждат сред съплеменниците си.
Двойките по правило в Сървайвър са мишена.
Предполагам защото Цецо е обвързан. Ако не се лъжа, той в самото начало сподели за приятелката си, с която са заедно от доста време.

# 194
  • Варна
Той не е ли под 25 год? Дори да е дълга връзката, сега е момента да се тества. За гадже предполагам става дума, не за съвместно съжителство.
Това си е негов проблем, де, но наистина ако има нещо е по-добре никой да не разбира, защото ще са сред първите нарочени.
Като се замисля Благо и Татяна също бяха своеобразна двойка, макар и не с романтична линия, но явно Благо е управлявал с железен юмрук.
Ох, май наистина ще трябва да гледам старите епизоди.
Повтарят ли ги по телевизията, в интернет знам, че ги има?

Общи условия

Активация на акаунт