🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 887
  • 890
  •   1
Отговори
# 195
Хексе , още в началото Цецо се изповяда пред камера. Имал приятелка, тя се притеснявала, че дълго ще са разделени, но той бил железен и за него съществувала само една жена - тя. Никога нямал да я предаде и т.н. Неща в този дух. Та ако не беше се изливал  пред камера, нямаше да му следим въжделенията. Пък той - като онзи отшелник от ИВ /изкуфяла съм и даже името не помня/, който само за приятелката си разказваше и планове за съвместно съжителство, а лапна по една мома /и нейното име отиде/, та се разделиха с приятелката веднага след края.

# 196
  • София
Ох, май наистина ще трябва да гледам старите епизоди.
Повтарят ли ги по телевизията, в интернет знам, че ги има?

Виж на 1 стр. в основното първо мнение на темата.
Там в спойлер съм сложил всички директни линкове към видеата на Мари Мар. Отварят се бързо и няма реклами.
Отделно епизодите ги има и в ютюб канала на Сървайвър Бг, но са разбити на части, няма ги в пълния им вид, от-до.

# 197
Аз по някакъв закрилнически рефлекс, съм на страната на Благо. Той си играеше играта до тук, не виждам причина да го мразят. Сега нещата се обърнаха, ножа отиде в ръцете на малките и те с удоволствие го използваха. Искам и Жоро, и Благо да останат до края, но ако трябва да се върне само единият, предпочитам да е Благо, защото има повече умения да оцелява в среда на манипулации и схеми. Хареса ми как на Едис му запари под опашката за първи път и никак не му беше приятно. Изглежда сега ще разследва кой е посмял да гласува против него. Едис е много по - опасен и неприятен от Благо за мен. Мария е пример за елементарен и без никакви качества, но оцеляващ човек. Не харесвам Божана, но ме е яд, че си тръгна. Предпочитах Чефо да си замине завинаги, от него никаква полза няма, само празни приказки.

# 198
  • София
Храмът на Джизъса! Bowtie

# 199
  • София
Аз също предпочитам Благо да се върне пред Георги, а и не само пред него. Писала съм коментари, че ме дразни, че всички са му някакви и това много го улеснява. За да можехме да видим реалните му качества за социална игра, трябваше да не му вкарват свита. Благо е много по-интересен играч от Татяна, Светльо, Георги, много е силен в игрите и е добро попадение. Бие редовно момчетата, които са с 20 години по-млади от него. Личи си, че е бил добър футболист.

# 200
  • София
Много предвидимо е отново всичко, надявам се наистина да вкарат скрит идол (а, защо не и повече от един), за да  стане по-интересно. Сега е повече от ясно, освен, ако не печелят имунитета, по ред ще заминат Иван и Светльо. След това и Мария и Татяна, но тях може и да ги оставят още малко, че и без това са лесни противници в игрите.
Евентуално имам надежди Булкин да опита да се присламчи към Тино, Станилия, Снежана и Чефо и да опитат да бутнат Едис. Но, малко се съмнявам да се получи. Все пак ще се надявам до последно 😊
Иначе на острова, ако има дуел между двамата, една идея повече съм за Благо.
А, сега се замислих колко ли ги жали Татяна двамата отшелници - кой ще им изпере, кой ще им сготви и сервира, ще се измъчи от притеснения горката.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 17:15 от gg__

# 201
  • София
Неизлъчвано:
Джизъса е като Бог за Татяна 😮

Божана за Сървайвър накратко при напускането си

# 202
Тъй като по мои наблюдения , не ползвам спойлери , убеждението ми е следното - коалицията на Благо има за цел да постави на върха - т.е да спечели именно Иван Булкин. Предполагам това е бил първоначалният им план. Аз поне така бих направила ако съм Благо. Двама да обират негатива (Татяна и Георги), самият лидер е бушон(ще изглежда твърде  насосано ако той спечели) , и един симпатичен и физически и добре подготвен и обран социално типаж да вземе приза. За това не искам именно той да спечели. Нищо против момчето , просто за мен е заговор , който ме лиши от удоволствието да гледам класическа стратегическа игра .За това не мога да им простя като зрител. Иначе са симпатяги всичките и повече ми харесват от  от коалицията на изгонените , за която стискам палци. Жалко за Божана.

# 203
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Цецо ако има сериозна приятелка навън и в същото време спи прегърнат с друга и тя му стои в скута пред цяла България,тогава това вече е много грозно.Горкото момиче.
Направо им се чудя на тези млади хора къде им е морала и принципите.. Rolling Eyes

Съжалявам за Божка. Такъв колорит трябваше да остане в играта вместо Чефо.
Благой по подразбиране е номиниран.Все ми е тази дали ще продължи или ще отпадне.

Нямам идея как ще стои въпроса с отшелниците. Явно трима играят. 2ма отпадат,а третия остава на острова?

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 20:11 от Adoralova

# 204
  • Варна
Цецо бил на 21. Какви сериозни приятелки?
Може и нищо да няма с Ермина,  в тези условия е нормално да се сближат..

# 205
  • Другата България
Тъй като по мои наблюдения , не ползвам спойлери , убеждението ми е следното - коалицията на Благо има за цел да постави на върха - т.е да спечели именно Иван Булкин. Предполагам това е бил първоначалният им план. Аз поне така бих направила ако съм Благо. Двама да обират негатива (Татяна и Георги), самият лидер е бушон(ще изглежда твърде  насосано ако той спечели) , и един симпатичен и физически и добре подготвен и обран социално типаж да вземе приза. За това не искам именно той да спечели. Нищо против момчето , просто за мен е заговор , който ме лиши от удоволствието да гледам класическа стратегическа игра .За това не мога да им простя като зрител. Иначе са симпатяги всичките и повече ми харесват от  от коалицията на изгонените , за която стискам палци. Жалко за Божана.
Страхотен план. Но с един недостатък - мисля, че надценяваш Благой.
А и финансовата страна не  е за пренебрегване, сега и пореден развод, издръжка....150к са си 150к.
Освен ако Булкин не се е съгласил да делят на 4 тия пари, но и това не го вярвам.

# 206
  • Буркина Фасо
Ваня сътвори интересен оксиморон:  Възходящ ред, отгоре надолу!!!
и мен това ми направи впечатление. но като се замислиш в интернета цените за стоки ако са сортирани да се показват във възходящ ред най- отгоре(първите цени) са най-ниските. надолу следват по-високите. явно е нормално.

# 207
  • София
Става интересно, обмислят различни варианти. Да видим кой ще надделее. Не знам защо мислят да махат Снежана, като Чефо е по-близък до Булкин и Татяна и Дани. Дано Снежана измисли нещо, искам да остане още.

# 208
  • София
Ха, веднъж да съм съгласна с Едис. И според мен трябва да махнат Булкин, докато още имат възможност и са на върха. Той е силен в игрите, като цяло е в добри отношения с всички и не бих го искала с мен на финал. А и така от трима силни играчи на острова, все един ще си тръгне, че защо не и двама.

# 209
С това ранно обединение,  направо им нарисуваха победата на "анти чалга " коалицията. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт