🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 901
  • 890
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Павката играе добре, социално досега беше все в определящата коалиция, а в същото време е тих и не привлича внимание, не влиза в кавги и не дразни никого. Би могъл да влезе в коалиция с всеки при нужда.
Да, да, именно, затова и явно никой не осъзнава каква заплаха е.

# 226
  • Sofia
Тия хора идол не ги ли интересува?!
Как пък никой не тръгна да го търси.
Половината можеха да се поогледат,докато другите ядат.

# 227
  • София
Хмм, въпреки всичко, на мен Дани ми остана съмнителен. Като оставим настрана влаченето му, той изобщо дори не се постара в последната игра.... Наблюдавах го много внимателно и си мисля, че даже нарочно "изпускаше" топчето...
Не знам какви могат да са причините.... освен да се подмаже на ПаФката.... и респективно Едис.

И да, наистина! Бива ли да седят и да ги гледат в устата докато ядат, вместо идол да търсят!!!

# 228
  • Другата България
Хмм, въпреки всичко, на мен Дани ми остана съмнителен. Като оставим настрана влаченето му, той изобщо дори не се постара в последната игра.... Наблюдавах го много внимателно и си мисля, че даже нарочно "изпускаше" топчето...
Не знам какви могат да са причините.... освен да се подмаже на ПаФката.... и респективно Едис.
Същото си помислих и аз.

# 229
Тия хора идол не ги ли интересува?!
Как пък никой не тръгна да го търси.
Половината можеха да се поогледат,докато другите ядат.

Американците започват да го търсят преди да са го обявили.

# 230
  • Sofia
Абсолютно,даже не са сигурни дали го има.

п.п.А,раздвижиха се.😁

# 231
  • София
А, чуха ни!

# 232
  • София
И аз мисля, че Дани нарочно не игра, много ми е хлъзгав той, все да се прилепи някъде, но без инициативност, без той да се напъва да помисли. 

Всеки път с идолите им казват кога да започнат да търсят в този сезон, защото всички започват заедно и ги снимат. Май не им позволяват по-рано.

# 233
Скука . Пак човек от мнозинството намери идола

# 234
  • София
Ееее, браво на Станилия!
И идола е много по-як. Предишния беше голяма тъпня.

# 235
Дани е клонинг на Отровния.

# 236
  • София
Айде, Снежана се наигра май ...

# 237
  • София
Снежана май пак ще се чуди откъде и е дошло.

# 238
  • Пловдив
Лелееее, ама Иван е тъп. Той е пръв на номинации ,дори и сега да се спаси. Оф,тея мъже. Пичове били . Бляк.

# 239
  • София
Снежана май заминава. Булкин сякаш сбърка, след Снежана, ще е той. Това, което му предлагаше Снежана, е по-добре за тях.

Общи условия

Активация на акаунт