🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 905
  • 890
  •   1
Отговори
# 240
Свежана е толкова конфликтна, как допуснаха тя да води преговорите. Ще я наиграят , освен ако Станилия не ползва идола.

# 241
  • Пловдив
Много ме е яд,много. Нямам обяснение защо го правят мъжете. Явно Снежи характера й пречи.
Ама въпреки всичко, мъжете са изключително глупави. Бляк. А Едис е супер ,супер, супер противен.

# 242
Опитаха Чефо и Снежана, но то като няма кой да чуе... дано Станилия се усети как трябва да играе идола.
Ще изгърми Снежка на следващия съвет.

# 243
  • София
Явно добре са ги заблудили, единственият шанс е да е стигнало до Геви, че ще номитират Снежана и тя да им каже и да играят идола. По-скоро обаче ми се струва, че и на Геви не са казали и Снежана си заминава.

# 244
  • София
Шансът е Тино или Геновева да са им казали накъде отиват нещата и Станилия да спаси Снежана на съвета като същевременно изгонят Едис...
Фантазирам си тука....

# 245
Е нали дадоха, че ще играят идола. Тогава кой заминава? Иван ли?

# 246
  • Sofia
Айдее,ще се играе идол.
Ако Станилия го използвa за Снежана,може и Едис да се наиграе.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 21:56 от avi10

# 247
  • Пловдив
А да направят двойна игра и хем да кажат на Едис и хем да гласуват за него? Би било интересно. Хм.
А ако при това положение си замине Иван, ще го обявя за Мунчо на сезона.
Там за сега палмата я държи Светльо. Ега ти мъжа на 48 без грам топки.

# 248
  • София
Айдее,ще се играе идол.
Ако Станилия го използвз за Снежана,може и Едис да се наиграе.
Дано, дано. Да стане съспенс малко....

# 249
  • София
Това ще е един много добре изигран идол ако го използват.

# 250
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Идолът ще се играе със сигурност, дано е за правилния човек обаче. Може да им се сбъдне желанието за командировка на Едис на острова.

# 251
  • Другата България
Светльото отново ще сменя отбора.
Тоя е съгласен на всичко, да се прикрепи и към дявола ако трябва, но да е до финал там. Бляк!
Снежана поне опита, но тоново сгреши. Сега, ако са умни, ако са се наговорили предварително, четиримата /Снежана, Станилия, Тино и Мара/ стрелят по Едис или Светльо, Станилия вади идола за Снежана и...воала. Страхотен ход, но неизпълним с този персонал.

Аз гледам малко назад......

# 252
Цецо какво прави при Светльо, Татяна и Иван докато Едис е там? Чефо с кого се коалира? Аз ли нещо не хванах или...?
Силно се надявам Станилия да използва идола за Снежана, защото тя натърти на това"идола може да бъде предоставен на друг" и "това ще е интересно".

# 253
Не мога да повярвам колко са глупави Иван, Светльо и Татяна...

# 254
  • Другата България
Не мога да повярвам колко са глупави Иван, Светльо и Татяна...
Наистина ли? Blush
Ти си умна жена, не може да не си го забелязала досега.....безброй пъти.

Общи условия

Активация на акаунт