🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 921
  • 890
  •   1
Отговори
# 285
Дано баджанаците я победят на острова 🤣

# 286
  • София
Станилия този път е разстроена от номинацията. Войните за трети път изиграват Снежана

# 287
  • София
Гласът на Тино нямаше значение, щяха да са равни и Павел да избере Станилия.

# 288
Мария гласува за Снежана

# 289
  • Другата България
Снежана се наигра, сама.
Наигра и Стани. Как можа да предположи, че Геви - ТО ще се откаже от сигурността на хората, с които играе от самото начало?

# 290
Тино за втори път маха Станилия хахаха със или без да иска, вече не знам, кой искрен, кой лъже и маже.

# 291
  • На морето!
Жалко за Станилия, Чефо и Снежана не се научиха да играят тази игра.

# 292
  • Другата България
Гласът на Тино нямаше значение, щяха да са равни и Павел да избере Станилия.
Така е, но за пореден път Тино гласува различно от хората, с които /уж/ играе.
Ако е умишлено и стратегия - добре. Въпреки, че не виждам един глас какво ще промени. Тоест, виждам - нищо.
Ако е неволно - жалко.
Ако е просто така - дори не знам как да го коментирам.

# 293
  • София
Тино за втори път маха Станилия хахаха със или без да иска, вече не знам, кой искрен, кой лъже и маже.
Не е така, не стигаха гласовете.

Аз исках Едис да ходи на острова, за да стане по-интересно и всички да мислят сами. Както едните оставяха Благо да мисли, така другите - Едис.

Мери, той май се отказа да играе със Снежана и Чефо. Искаше, но каза, че Снежана цял ден се е карала, а Чефо сс го усетили вече и коалицията се клати. Усети, че няма смисъл и трябва да търси друго решение. Поне на синхрон това намекна. Не мисля, че би играл директно срещу Станилия, заблудили са го сините.

# 294
Жалко, че не можаха да разбият сините. Щеше да се раздвижи играта.

Тино е решил да играе със сините, но те не му вярват и затова са го заблудили, че вотът ще е за Булкин. Дано да се усети, че при тях е на дъното.

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 08:53 от Дидичка

# 295
  • Другата България
Скрит текст:
Жалко, че не можаха да разбият сините. Щеше да раздвижи играта.

Тино е решил да играе със сините, но сините не му вярват и затова са го заблудили, че вотът ще е за Булкин. Дано да се усети, че при сините е на дъното.
А ако е това, въпреки, че Снежана и Станилия са “против“ тях - ами.... Не за друго, а защото ще  е следващия, или по-следващия.
Освен ако не намери идол или не спечели имунитет.

# 296
  • Пловдив
Жалко, че не можаха да разбият сините. Щеше да раздвижи играта.

Тино е решил да играе със сините, но сините не му вярват и затова са го заблудили, че вотът ще е за Булкин. Дано да се усети, че при сините е на дъното.
И да се усети, е късно.
Вече нямат полезен ход и ще си отидат един по един. Не виждам как ще стане да ги разбият. Няма никакъв начин.
А защо Снежана мислеше,че Геви ще е с нея, не знам. Горкия Чефо и той. Излъганото овчарче. Другия път той ще е на пангара според мен.

# 297
  • in Wonderland
Точно днес гледах надкастърчетата как обясняват Стани колко не разбира играта... Жалко. Не очаквам да се върне.
Тино и мен ме разочарова, защо беше този глас в нищото? Да отбие номера, а с кого мисли да играе занапред?

# 298
  • София
Направо съм без думи. Много ме е яд за Станилия....
Тино с този празен глас я закова. А пък от друга страна Геновева беше тази, която трябваше да даде празен глас... Все пак и нейния ред ще дойде... Никаква мисъл в тея хора...
Надявам се, все пак, Станилия да остане след елиминационния дуел. Най-хубаво би било и да се върне, но поне да остане...

# 299
Искрено се ядосах и разочаровах и от Станилия и от Тино.

Да, той явно беше тестван от сините с този вот.

Но и нямаше да прокопсат в коалиция с Чефо и Снежана, така че ... тези и двамата отдавна трябваше да си ходят, тая Снежана и като котка, колко живота има?

Общи условия

Активация на акаунт