🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 539
  • 890
  •   1
Отговори
# 615
Последен шанс да разбият сините идеално се паднаха, ако и сега се провалят никога да да успеят.

# 616
Ермина много нещастна след развоя на събитията. Гледаше уплашено направо.

# 617
  • Другата България
Как стана ясно кое е 6 и кое е 9?
Че не гледам внимателно?

# 618
Петорката пак ще се спаси
Иван и Чефо ще си ходят на острова
Поредната скука

# 619
Тино ми е толкова готин, че искам да си го взема вкъщи и да не спирам да му се наслаждавам Relaxed

# 620
Тино верно ли ще запази петицата 🫠

# 621
Имам надежда в Тино. Дано да успее да разбие петицата.
Това е шанс за него. Иначе ще е един от журито. Макар че и на острова има шанс, но друго си е да е в играта.

# 622
Имам лошо предчувствие, че няма да видим нищо по-различно на съветите.

ПиснА ми от тоя Павел!

# 623
  • София
Преди малко се включих и разбрах, че щяло да има два съвета.
Продукцията май зорлем ги карат да заиграят Сървайвър и май пак ще е напразно Grinning
Давам последен шанс на Тино и ако и сега го проиграе, вече се отказвам официално от него Rage

# 624
  • Мюнхен
Ако и днеc не уcпеят да разбият коалицията, другият път 3 огърлици и 3 cъвета Simple Smile

# 625
  • Другата България
Първата глупост на Тино я простих. Номинацията на Иван на онзи съвет.
Празен глас, игра със синята група. Анти Станилия, след всичко, което ѝ изговори.
Сега обаче, ако отново играе с тях, и отново номинира Иван, при все, че може да обърне играта, или поне да опита, официално стискам палци на Благой или Снежана, и с всички останали съм приключила.
Турците се чудят какво да измислят, за да раздвижат играта, тия обаче са токова .....заслепени ли, неориентирани ли, дори не знам какво да кажа вече. И футболера Павел с голЕмото его седнал да обяснява, че знаели как да играят играта! Чувал е той за “Сървайвър“, ама друг път!

А Ванчо не знае къде се намира, ама изобщо не знае! Виждал се още няколко съвета в играта.....
Жълтият пък винаги си бил син....добре де, тия наистина ли не помнят какво са говорили, та Жълтия получи душевен орг@зъм, когато попадна при Благо и сам каза, че си е на мястото, сега какви ги дрънка....

# 626
  • София
Неее, разбрахте ли бе, Светльо е организирал всичко....
Господи, ела си прибери вересиите Anguished

# 627
Иван: Играем със сините и да видим докога ще ни търпят.
Нямам думи.

# 628
Ха! Тия въведоха нови правила! За пореден път! Вече се чудят как да разбият петорката! Joy
Браво на съфорумката, която го предположи, моята фантазия не се простираше чак до там.

Тя и моята не е кой знае колко развинтена, просто съм гледала американските сезони и там вече е имало такъв туист в няколко разновидности: два отбора, два имунитета - двама изгонени, два имунитета - единият отбор спасен, другият е на съвет. В племенна фаза се е случвало да няма имунитет, като спечелилото племе печели храна и правото да гледа съвета на другото племе. Имаше също случай загубилото племе да трябва да изгони двама. И за втория разбраха чак, когато изгониха първия.

Чудесна възможност да се разбие коалицията. Обаче като гледам накъде вървят нещата,  пак ще се остана с надеждите.

# 629
Тъпоъгълници.

Общи условия

Активация на акаунт