🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 42 767
  • 890
  •   1
Отговори
# 75
Направо не мога да си представя какъв кеф е да се изкъпеш след над месец без нормално условия за хигиена... Благо боядисаха ли го или само е подстриган?!
Сега видях, че е подстриган само 😆
Те както нямаха ни сапун, ни огледало, ни нищо за бръснене, така Иван си беше гладко епилиран през целия този месец. Та... не ми се вярва много в това, че са ги държали без нищо.

# 76
  • Другата България
Тук, в този формат, да си тръгне някой окончателно е мисия невъзможна.
Отново остров, и отново няма отпадане след съвет. Joy

# 77

Утре Божана мое да излази из под песъка.

# 78
  • София
На мен много ми харесаха народните песни, обичам и хора да играя, ако бях участник, бих се включила. Тук са в бг предаване и ми се вижда подходящо. Няма нищо общо с почивка в Доминикана или другаде.

Новата песен на Татяна беше излишна, не си направи добра реклама.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:37 от Niya-

# 79
  • Sofia

И сега,ако вземе че отиде Даньова мама на острова,кого ще пере там?!
Мисля я. Mr. Green

# 80
  • София
Никаква изненада от Дани - веднага намери Благо. Голямо разочарование е това момченце, дано Чефо поне за него си е направил някакви изводи и се държи настрана.
Мария пък все едно са в Ергенът, не в Сървайвър: "Ама като жена харесваш ли я Станилия?". Все едно са отишли там да си търсят половинки. Rolling Eyes Сигурна съм, че Станилия ще си разплете чорапите като разбере, че Светльо не я харесва като жена. Joy

# 81
Накрая май ще има повече от един победител във формата

# 82
А дано Отровния го резнат.

# 83
Снежана се видя в промото на играта, така че тя ще се спаси със сигурност в последния кръг.

# 84
В промото не видях
Скрит текст:
Георги и Цецо. Явно първия отпада
Скрит текст:

# 85
На мен ми се иска Жоро да отиде на острова. Или Татяна.

# 86
Жорката не знам как си помисли, че ще успее с това блокче.

# 87
Ще гледаме примат на остров 😅. То по-добре за него да е там, защото сега чалга коалицията ще започнат да хвърчат един по един. Защо ли имам чувството, че Божка ще го чака там.

# 88
Трябва да се обединят всички от бившите сини да гонят "ч... коалицията", но не да се разпиляват гласове, а един по един.. Тази седмица да стрелят всички по Благо. Ако змията остане без глава, това е добро начало.

А ако Божка чака Жорката на острова, ще е върхът, хахахаха

# 89
  • София
Много съм щастлива, че гласовете на коалицията на Благой се топят и още по-щастлива, че агресията ще намалее с отсъствието на Георги от племето.

Малките много сантиментално подхождат към ситуацията с лагера.

Общи условия

Активация на акаунт