🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 273
  • 890
  •   1
Отговори
# 315
Май имаше някакви гласове срещу Жоро в началото. И май Агонцев не беше номиниран, когато отпадна, но то се случи по абсолютно същия начин.

Странно е да помня по-добре събития от 2006, отколкото преди един месец. Показва колко е интересно предаването...

# 316
Имам съмнение, че Георги нарочно падна или поне не се опита да спечели второто място.
Движеше се наравно с Благо и когато Стани спечели той даде сигурен път на Благо за второто място.
Иначе Георги за мен незаслужено отпадна. На най-хубавия ден с някаква игра накрая да го набутат без номиниране на острова...жалко.
Нещо Благо пак шушнеше в ухото за гласуването накрая на Георги, пак се бута да ръководи. Иначе искрено се разстрои, че Георги отпада, станаха си близки.
Георги може и да е първичен, груб, да маха и вика, но не вярвам нито на жена да посегне, нито да не защити паднал и слаб човек в реала. За другите - Едис, Дани, Чефо, Светльо, Иван дори Павел и Цецо не бих казала същото, та...аз лично желая всичко хубаво на Георги и дано намери сродната си душа и намери спокоен и щастлив живот занапред.

# 317
  • София
Така...много моля господата продуценти да ме вземат другия сезон. Обещавам, че ще съм послушна до обединението (4-ма ли си тръгнаха преди това само?) и после давам да ме изгонят. Жорката сега два месеца курорт в някой хотел, един път седмично за час съвет...хич няма да му е зле 😄

# 318
Видях сълзи в очите на Георги, когато си тръгваше. Колкото и да му е добре извън играта там, няма да е същото, той е дошъл да играе, той е спортист.

# 319
  • Другата България
Така...много моля господата продуценти да ме вземат другия сезон. Обещавам, че ще съм послушна до обединението (4-ма ли си тръгнаха преди това само?) и после давам да ме изгонят. Жорката сега два месеца курорт в някой хотел, един път седмично за час съвет...хич няма да му е зле 😄
Цъ. Не си от “известните“. Няма да те “поканят“.
А и да беше само Жорката....сега май целта е да си член на журито, месец и половина лайф на чужда издръжка в Доминикана, кой ти го дава....

# 320
  • София
Хммм аз си мислех, че победилия се връща в племето, втория остава на острова, а третия отпада.
Явно пак не съм разбрала.
Горката Станилия, сега ще трябва да живее с Благо Trollface
Поне австралопитека отпадна... Въпреки че точно в момента, той ми беше най-малкия дерт Joy

Стана интересно! За първи път от началото на този сезон на Сървайвър, смея да кажа, че най-накрая ми стана наистина интересно.
Ще видим колко ще продължи обаче с тая власт на поредната коалиция.
Шансовете са само в идола.
Но имам лошото предчувствие, че в най-скоро време ще бъде намерен пак от човек от въпросната коалиция.
И до тук с интересното Smiling Imp

# 321
  • София
В промото Снежана пак се разправя, не става така. Може да е права често, но в Сървайвър не се играе така, повлича и другите хора. Затваря врати. Шансът да е следващата, е огромен, Тино и Чефо трябва да се спасяват.

Май 8 си тръгнаха до обединението, някои отпаднаха, но пак не са вътре - Златомира, Крум, Елина, Марго, Стефани, Филип, Божана и Александра.

# 322
  • София
Мери права си, да взема да поинфлуенсърствам малко, пък току виж до догодина ме огрее 😄
Шегата настрана, според мен Жоро и Благо наистина си оправиха отношенията там. Доколко бях чела са били много близки и дори Жоро може да е съжалявал повече за загубеното приятелство, отколкото за Златка. Та плюс за него.
Ясно е, че не искаше да си ходи. Спортист е, играе за победа. Тъпото е, че реално си тръгна без съвет, някак си не много сървайвърско.

# 323
Много ме е яд. Как допуснаха да се достигне до такъв развой. Можеха да привлекат Мария и Тино да заеме по-умна и смислена  позиция. И пак влизаме в очакван развой на събитията ръководен от гениите Едис , Цецо и Павката.
Почвам май да симпатизирам на Иван .
А Тино с този глас за Иван така се изложи, той дори и Дани зае по-стабилно място сред "стратезите"

# 324
  • Другата България
Кали, то вече всички са една голяма коалиция, с изключение на Снежана и вероятно Чефо, но според мен той е толкова неориентиран и в някакъв собствен свят, че вероятно ще се присъедини към тях, без да вдене, че после е негов ред. СветльоТО много бързо усети вятърА откъде духа, отново смени посоката, Мара и тя се сети за “старото племе“, Дани не понася Снежана, Тино....ето този човек ми е загадка, но дори и да играе ясно със Снежана и Чефо /евентуално/, в което се съмнявам, трима не стигат. Тъй че за мен изобщо няма интрига поне докато Снежана и Чефо са в играта. А и Дани, той е след тях, но и той не вдява.  Петимата бивши воини ще се държат до последно, това е ясно на 99%, виждаш, че Павел се трепе всеки път за личен имунитет не защото му е необходим - той е най-малко застрашен, а защото така може да определя кой да отпадне. Ще делят гласовете в зависимост от това в кой е идола, и те така те.

# 325
Имаше шанс да стане интересно, но отломките от чалга коалицията го проиграха. Можеха да стреснат синята петорка с номинация на Едис или Цецо, но вместо това решиха да им донаправят играта. После сигурно ще са много изненадани, като дойде и техният ред. 🤣

За Иван няколко пъти писах, че не е тих, защото много мисли. Днес отново затвърди това впечатление. Сянка на Благой с мускули и втори етаж, който описва идеална окръжност. Очевидно ще е в ролята на физически двигател на нечия друга игра, докато е необходим.

Станилия, Чефо и Снежана, обаче, явно са решили да настъпват една и съща мотика многократно. Идеята им беше окей, изпълнението - потрес, както всеки път до сега. Вместо да пращат Снежана да ходатайства и сговорничи, трябваше да пратят Тино или дори Станилия. Уви.

Сянката на слабия каст се извива и над последните епизоди. Явно ще е така до края.

# 326
  • София
Аз мисля, че Павел играе и за "история", накрая трябва да има какво да разкаже на журито. Той е гледал и знае как се прави. Има риск обаче, ако много печели, да привлече вниманието.

След Снежана, мисля, че ще е Булкин, защото е силен. Едис не го иска вътре.

# 327
Журито винаги гледа съветите, това не е неочаквано, ноооо нещо много важно -  забранено им е да говорят и взимат участие.
Само гледат, слушат и си вадят изводите за кой да си дадат гласа накрая.

Ама в бг сървайвъра май не им забраняват да се обаждат на съветите.

И в тая връзка, супер тъпотия е другото племе да гледа съвета на падналото. Абсурд, така знаят винаги какви са нагласите в другото племе, а не трябва.

В американския сървайвър например веднъж едното племе си мислеше, че един участник от другото племе е на косъм от гонене и опитаха да му помогнат, а той хич не беше с лоша позиция, само се правеше 🤣

# 328
Че то какво стана, една голяма коалиция от всички участници срещу Снежана. Остатъка от чалга коалицията като имат мозъчета колкото грахово зърно, така ще е. Кой си мислят, че ще хвърчи после? Силно се съмнявам някой от бившите воини да ги предпочете пред някой съотборник. Скучно, скучно, скучно. Станилия и нея изобщо я няма, както Неделчо и Туджаров казаха, излиза, че Татяна е по-добър играч от нея.

# 329
  • София
Така е, Мери. Много си права. Явно останалите просто ще окапват по техния списък, въпреки идола.

Общи условия

Активация на акаунт