🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 156
  • 890
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Седмичен хонорар имат всички, но на неизвестните е минимален, другите - кой каквото се е договорил.

Благо го спрягаха жълтите медии, че е с хонорар по-голям от крайната награда, но чак пък толкова да се изръсят за един човек е съмнително.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 14:01 от Niya-

# 796
  • София
Ауткаста се е разлютил нещо... 🙄

И в Надкаста явно ще сипват...

# 797
Нормално да се ядосват. Гавра със зрителите отвсякъде.
Сега разбирам защо Тупарев се меси в предаванията си и “нагласява” някакви неща.

# 798
  • София
Хмм, това не е начина. И в България изцяло режисирани са само на Тупарев продукциите.
Има намеси на продукциите във всички риалити формати (не само у нас), никой не остава на пълен самотек нещата, но има огромна разлика между това да се намесваш интелигентно в някои случаи (все пак това също е тест и за играчите, да усетят и да се възползват) съвсем друго нещо е да определяш сценария предварително, включително и победителя.

# 799
Тино така се е набълбукал с мъдри фрази, че като заговори все едно слушам някой старец, не 26 годишно момче.
 И все пак неговата "страхливост" на съвета според мен дойде от добрата му преценка относно умствения капацитет на Таня и Иван.Той стана свидетел на опита на Станилия да влее разум на Жорката и къде реално му е мястото в червената коалиция, умно, дискретно, без натиск му обясни какво е редно да направи и играе. Помним Георги на съвета как я изкара интригантка, манипулаторка...върви се оправяй с човек влязъл да тича като изоглавен по пясъка на Доминикана. Така, че Тино дори да ги е подпитал двамата умника, мисля че просто стената на простотата е непробиваема. Да гласуват един за друг? Rolling Eyes Поне да се бяха разбрали да дадат по един глас за син, че да не изглеждат като малоумници.

Според мен Геви е хлътнала по Павката, интересен триъгълник се заформи: Едис-Павел-Геви. Smiley

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:29 от Cafelate

# 800
Не ми се коментират епизодите, че ме е яд, затова ще си смуча от пръстите.
Туджарка, Дечо че е спал, спал е, ама и ти си отървал - Едис много добре знае за идола на Мария, даже си коментираха /май с Павел/, че трябва да я държат близо, за да не се усъмни и в точния момент да я пуснат по пързалката.
И айде всички кастъри да понаучат кога се използва "кой" и кога "кого", че сте на екран все пак! 😉
Два реда и за формата, за да е все пак по темата - гледам Ерминка, каква е емоционална и хрисима - същински ангел. И веднага се сещам как същото това същество е влязло в онзи клуб, за да троши. Пък Чефо бил артист...

# 801
Хмм, това не е начина. И в България изцяло режисирани са само на Тупарев продукциите.
Има намеси на продукциите във всички риалити формати (не само у нас), никой не остава на пълен самотек нещата, но има огромна разлика между това да се намесваш интелигентно в някои случаи (все пак това също е тест и за играчите, да усетят и да се възползват) съвсем друго нещо е да определяш сценария предварително, включително и победителя.
+++ Естествено, никой не остава на самотек нещата, но Тупарев просто сe гаври с участници и зрители, което е кощунство. Едно е да насочваш сюжетната линия, друго всичко да е по сценарий с раздадени роли и реплики. Rage

Тук не може да им се отрече, че опитаха всичко, но материалът калпав, това е положението.

п.п. Тино много ме разочарова. Другите поне са тъпички и не вдяват, а той го направи от конформизъм, не от глупост, веднъж да добута по-наред с надеждата да мине само с една елиминационна битка и втори път да се прави на добричък пред аудиторията.
Жалко, беше от малцината, които харесвах, но не показа топки, а сметки. Криви сметки ще добавя.
А можеше да блесне и да обере лаврите, които продукцията му сложи в ръцете, но "страх лозе пази". Дано накрая гроздето не излезе кисело.

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:32 от sineva 1

# 802
  • София
Големия плюс на продукциите на Тупарев са, че екипа е най-опитния в България и знаят как да правят шоу. И другото им предимство е каста.
Психолозите им са на много високо ниво. Много рядко съм гледал риалити на Тупарев в което да съм бил разочарован от каста.
А каста е най-важното нещо все пак.

# 803
Тино по-скоро си направи добре сметката. Усети, че няма с кого да се коалира, за да бутне петицата и прецени, че е по-добре да не се набива на очи. Силен е в игрите, това го показа неведнъж. Освен това с никой не се конфронтира. Зависи с кого ще е на финал, но мисля, че има шанс да спечели.
А и той спечели дори само с участието си. Аз например не бях чувала за него. Сигурно има и други като мен.

# 804
Така е, най-слабото тук е каста (нищо към тях като личности). Но все пак бяха подбирани за СМС-вот, а не за стратегическа игра.

# 805
  • European Union
у
Според мен Геви е хлътнала по Павката, интересен триъгълник се заформи: Едис-Павел-Геви. Smiley
А на мен ми се струва, че Едис се е насочил към Дани, Пафкъ може да диша спокойно.

# 806
у
А на мен ми се струва, че Едис се е насочил към Дани, Пафкъ може да диша спокойно.

Само да не посяга на Цецо, че Ермина ще викне татко си.

# 807
  • Враца
Той, таткото не е ли и расист?
Защото тогава Цецо е в опасност.

# 808
Той, таткото не е ли и расист?
Защото тогава Цецо е в опасност.
Тя и Ерми има снимки с един флаг със специфичен символ...

# 809
Те да не се прегръщат много много, че Расате като нищо е яхнал някой сал на път за Доминикана.

Общи условия

Активация на акаунт