🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 173
  • 890
  •   1
Отговори
# 780
  • Sunshine state
Моето мнение е, че не са ги изиграли, а те сами се наиграха. Една Снежана се пробва малко акъл да налее, ама Енгри Бърда разсъхна нещата още в зародиш. Е, то и най-елементарният играч би се справил в тази ситуация, не им е трудно на сините с такива опоненти.

# 781
  • Другата България
И на мен Синята коалиция не ми е симпатична. То всъщност никой не ми е. Но е факт, че някакви младежи на 20-30г изиграха куп известни “играчи” и то с нищо гениално, а с чиста посредственост. Всъщност, героите в настоящия сезон, ако участваха в миналия, нямаше и до обединението да стигнат.

Най-логичното развитие на събитията е всичко да приключи другата седмица. Няма смисъл да се инвестира в предизвестен край гарниран с прескъпа, едномесечна агония. Съвет, изпитание, съвет, изпитание, Едис/Павел - честито (че бяхте най-малко посредствени), и бай, бай.
Ако те двамата са на финал с  Джизо, нямат никакъв шанс. Журито е негово.

# 782
Да не изпадаме в семантични спорове за този каст, не си заслужава. 😆

За мен, ако Х надиграе У, това значи, че Х е играл по-добре (или по-малко зле) от У. В случая, Синята петорка игра по-малко зле от Иван, Татяна, Светослав и ко. Съгласен съм, че на фона на цялата трагедия, няма действия/хора за хвалене.

Мери, съгласен съм за Благой - ще спечели, ако стигне финал. Но не мисля, че ще стигне финал. Виждали сме 3-4 последователни победи, но на него ще му трябват повече. Чисто статистически ми изглежда малко вероятно. От острова очаквам Тино/Дани да се върне в играта (след изгонване на по-късен етап).

ПС: Някак си се радвам, че Божана, Филип, Снежана напуснаха този фарс. Ехото в главата на останалите се чува още по-ясно.

# 783
  • Sunshine state
Просто ме е яд, че им правим комплимент, а всъщност не заслужават особено. Да ги видя как щяха да омотат Бо, Йо или Зоран. Трудна работа. 😆 Не заслужават полемики, наистина.

# 784
  • София
Този сезон ще има недолюбван победител от феновете на формата.
Все пак се надявам да е Благой.
Човека се отличава от всички червени с малко повече мозък.
Не е за вярване какво пиша 😁

# 785
Нищо изненадващо няма в участниците. Типични представители на голяма част от българския народ - нерешителни, подозрителни, пасивни, чакащи си овчаря и често играещи против своя собствен интерес. Тези, които бяха различни си тръгнаха.

# 786
Надявам се Цецо да не спечели,изложи приятелката си пред цяла България,а сам каза че е отишъл само да играе,много долно и грозно.Няма как и да подкрепя дъщеря на болен нео-нацист ,който чупи ЛГБТ клубове,тя също е била там.Геновева е толкова прозрачна и скучна.За Мара тъпото дори нямам коментар.Интересните играчи вече ги няма.

1. Тук се разминаваме. Не е изложил приятелката а себе си.
2. Нацито и чупенето - на едно мнение сме.
3. За Геви  - съгласна. Опитва се да преиграва, че да привлече камерата.
4. Мара - и аз нямам коментар, освен че трябваше да си тръгне много отдавна.
5. Тук отново се разминаваме. Нещо не ги виждам кои интересни играчи са напуснали. Освен Станилия и Чефо, другите бяха дразнещи, започвайки с Божка.  А Станилия и Чефо нямаха грам сървайвърска мисъл.

# 787
Божка и Снежка бяха колоритни и имаха добро виждане над играта.
Имаха идеята,но нямаха средствата да я осъществят заради страхливи и глупави хора.
Аз 100 пъти бих предпочела да гледам кресливите Снежана и Божана пред Цецо,Мецо,Гени,Рени и компания.Същите тези,които още в София са се сформирали и сега гледаме мач,отдавна изигран.Същото беше и с коалицията на О май Джизъз.

# 788
Божана и Снежана бяха колоритни, но не знаеха кога трябва да си затворят устите. Това е причината да са вън от играта.

Не мисля, че Благой заслужава всички хвалби, които се сипят по негов адрес напоследък. И той е заформил една коалиция  преди да започне формата, в която всички му се кланяха и слушаха (както каза Едис в един синхрон той само с пръст ги командва и те слушат като кученца) . Не му се получи много добре с премахването на Божана и Снежана, защото и двете са устати, не преживяха, че той ги премести в другото племе и при първата отдала им се възможност, го отстраниха. Сега той разчита на себе си да побеждава в дуелите и се възползва от глупостта на своите, които един по един ще станат жури и ще гласуват за него. В момента на Благой му се отвори шанс да е на финал и дори да спечели. Не видяхме сървайвърско мислене и ходове при него.

# 789
  • софия
От червените е ясно кой ще е на финал. Интересно ми е дали Едис и Павел ще играят заедно до края, премахвайки Ермина и Цецо, или ще се случи чудо и ще пратят Едис на острова.

# 790
Аз установих, че нямам чак такъв проблем с предварително сформираните коалиции. Определено е неприятно, че сме изпуснали завръзката, но да не забравяме, че миналия сезон участниците също се познаваха предварително, пък беше супер интересно.

Божана не видях да играе стратегически. И тя се осъзна чак на острова. Снежана имаше добър поглед над играта, но нямаше емоционалната интелигентност да направи нещо по въпроса. Няколко пъти повтори "говорила съм с червените", но да им кажеш за кого да гласуват не е същото като да ги убедиш. Разбриаемо и се подразниха и с удоволствие я изритаха от играта. И на мен да ми мята тенджери и тигани, и аз сигурно така ще искам да постъпя, колкото и да не е в мой интерес. Обърнахте ли внимание на гласуването на Дани, когато каза, че неслучайно Снежана не може да пасне никъде. Можем само да гадаем колко го е вбесила. Но не можаха да надмогнат личната си неприязън и да оценят факта, че тя е перфектният участник, до когото да застанат на финала. И един глас нямаше да вземе, от никого.

При преместването Благо трябваше да раздели Снежана и Божана, а не да ги натири заедно при врага, при това ядосани и сърдити, с което почти сигурно им губи гласовете при обединението. Очевидно е, че не е съвсем празно на горния етаж, но не можа да погледне отвъд тук и сега, и да предвиди развитието на играта.

# 791
Сега като се замисля единствена причина, червените отчаяно да искат 6тото място е да  имат повече от тяхната коалиция в журито ...

# 792
Сега като се замисля единствена причина, червените отчаяно да искат 6тото място е да  имат повече от тяхната коалиция в журито ...
Аз пък подозирам, че хонорарът им е за престой. Една седмица повече - кинтите се увеличават.

# 793
  • софия
Ха, значи най-добре ще е Благо, хем хонорар, хем награда. От "известните" май само Татяна остана в племето. Тино не го броя.

# 794
Тино не е от известните.
Не е справедливо хем хонорар, хем голямата награда. По-честно е или известните да бяха без хонорар, или да имат такъв до обединението.

Общи условия

Активация на акаунт