🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 187
  • 890
  •   1
Отговори
# 765
Да, точно! Айде да кажеш, че предния път не го направиха, защото не понасят Снежана, но този път нямаха реална причина. Единственото обяснение е, че Тино се надява на гласове на финала и от двете коалиции.

# 766
  • София
💔

# 767
Дали нашите не саботират чуждестранните продуценти с този каст. Турците няма как да знаят кой , какъв е у нас. Според мен каста е направен по нашенски- шуро муро . А в последствие хората се чудят как да работят с този матИрял и как да завъртят нещата

# 768
  • SF
Как така да саботират продуцентите? Саботирайки продукцията, в която са наети, саботират себе си. Даже не успявам да вникна във въпроса.
Нито един участник не е взет, без одобрението на продуцентите.

# 769
  • София
И Елина тийзна, че финалът е близо! 😮
Много точни коментари. И тя смята, че ако в скоро време не се усетят сините, Павел е сигурен финалист и фаворит.
Очаква и конфликт между Павел и Цецо...

п.п. Според мен Едис и Павел на малко по-късен етап ще се опитат да ги разделят, т.е. да изгонят единия, защото Цецо и Ермина като двойка са силни.

-->  <--"Survivor": Кой дърпа конците и ще пламне ли любов на острова?
Хода на събитията в „Сървайвър“ коментира Елина Панайотова

# 770
  • earth
Когато Снежана се опитваше да направи нещо, а и в последния кръг, Тино трябваше деликатно да обработи останалите, за да им светне какво е в техен интерес. Не да им казва какво да направят и да ги агитира за коалиция, ами да ги подведе сами да стигнат до този извод и да търсят коалиция. Така се прави, ако искаш да насочваш събитията без да застанеш на мушката.

На Тино му се отвори на два пъти възможност да си увеличи шансовете за победа драматично. Той ги пропусна. От това, което видяхме, дори не се опита да се възползва.

Дори и да спечели на края, това не означава, че ходовете му са били правилни. При игри на вероятности, крайният резултат не е доказателство за правилна (оптимална) или грешна игра.

# 771
Тино трябваше деликатно да обработи останалите, за да им светне какво е в техен интерес. Не да им казва какво да направят и да ги агитира за коалиция, ами да ги подведе сами да стигнат до този извод и да търсят коалиция. Така се прави, ако искаш да насочваш събитията без да застанеш на мушката.

На Тино му се отвори на два пъти възможност да си увеличи шансовете за победа драматично. Той ги пропусна. От това, което видяхме, дори не се опита да се възползва.

Абсолютно.Точно така правят американците и австралийците - деликатно пускат намеци и чакат другите да се усетят,че това е в тяхна полза. Но българите са с друг манталитет,там всякакви ходове и лицемерно поведение се гледа като на нещо много мръсно и достойно за седмица хейт в социалните мрежи,без да осъзнават,че реално Играта изисква такова поведение.
Що хейт отнесоха Йо,Бо и Зоран миналия сезон,помните ли? Карин също покрай идола. А те реално са истински сървайвъри и достойни участници.

Аз не знам и дали намеци биха имали ефект върху Татяна и Иван,които виждаме,че са с ограничен умствен капацитет. Особено Иван. Татяна се води от "какво ще кажат хората като ме гледат?" докато другия си е откровено глупав човек.
Тино също е разочарование,защото можеше малко повече да инвестира на вчерашния епизод.Аз не видях да говори с двамата(ако да,значи не е излъчено).
Не,че има какво да се обсъжда.Хода с трите им гласа беше толкова предвидим и задължителен!!

Бях спряла да го гледам,но след като промениха правилата и махнаха смсите и разбъркаха племената,започнах отново да следя формата и вмомента съжалявам,честно казано. Загуба на време и емоции.

# 772
  • earth
Сократов метод (Socratic method) -  няма нищо лицемерно в него.

# 773
Покрай снощната глупост на честните и достойните забравих да коментирам двойките в играта. Аз се чудя що Геновева се кротна и си кюта покрай сините, където беше все нарочена за гонене, пък тя завъртяла на ПаФкатЪ главата.
Едис никакъв стратег не е, ако не се усети да раздели двойките овреме. А най-добре ще е да стреля по Павел, че в момента той е фаворит и на сини, и на червени.

# 774
  • earth
Едис ще е в ключова позиция, ако останат 2 двойки и той.

# 775
По принцип е така, но при нас класирането за финала досега е било с игри, ако си спомням правилно. Едис, а и всички други, трябва да се целят в Павел, защото освен че е харесван, почти сигурно ще вземе игра за влизане на финала.

# 776
  • Sunshine state
Абсолютно си затвърдих мнението, че Булкин и Татяна делят една мозъчна клетка. То просто не протича мисъл там. Иван изненадан, че е номиниран. Смях.. 😂
Абсолютно си заслужават гоненето. Вече не симпатизирам на никого, за съжаление. Едис стана прекалено арогантен, Станилия си тръгна, Тино като че ли ми е най-симпатичен, макар и той напоследък да скатава, но не го обвинявам при така създалите се обстоятелства.

# 777
Няма вече никаква интрига,продуцентите вчера се опитаха да напряват нещо ама ЙОК.Толкова глупави и банални хора останаха,нямам нито един фаворит,безлични са.Подкрепям Благо,а от началото не го харесвах.Надявам се Цецо да не спечели,изложи приятелката си пред цяла България,а сам каза че е отишъл само да играе,много долно и грозно.Няма как и да подкрепя дъщеря на болен нео-нацист ,който чупи ЛГБТ клубове,тя също е била там.Геновева е толкова прозрачна и скучна.За Мара тъпото дори нямам коментар.Интересните играчи вече ги няма.

# 778
  • Sunshine state
Точно - няма ги интересните играчи, всички са се предали и само чакат да ги повикат на дръвника. Ай дано Тино или Благо вземат да спечелят, че той (Джийзъса) една градина челяд има да храни, хайвана. Синята коалиция грам не ми е симпатична.

# 779
И на мен Синята коалиция не ми е симпатична. То всъщност никой не ми е. Но е факт, че някакви младежи на 20-30г изиграха куп известни “играчи” и то с нищо гениално, а с чиста посредственост. Всъщност, героите в настоящия сезон, ако участваха в миналия, нямаше и до обединението да стигнат.

Най-логичното развитие на събитията е всичко да приключи другата седмица. Няма смисъл да се инвестира в предизвестен край гарниран с прескъпа, едномесечна агония. Съвет, изпитание, съвет, изпитание, Едис/Павел - честито (че бяхте най-малко посредствени), и бай, бай.

Общи условия

Активация на акаунт