🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 7 (16.04 - 30.04) 🌴

• 43 169
  • 890
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Едис, ако не е глупав, е крайно време да обмисли, дали него конкретно го устройва да стигне до шестицата (или осмица, ако броим завърналия/завърналите се от острова) със само хора от неговата коалиция + двама от острова. Той физически не е много силен, така че ако финалистите се определят с игри, трудно ще пребори Цецо, Павел, Благо, Тино или които там се върнат от острова. Ако ще е с гласуване - ще изгонят страничните, но после остават Цецо и Ермина, които според мен няма да гласуват един срещу друг и евентуално Павел и Геви, които също са си станали доста близки. Реално има шанс именно той да се окаже на дъното на петицата. Така че, аз като един вечен оптимист, все пак ще се надявам на някакъв ход от Едис или поне от Мария, ако успее някак да изиграе успешно идола.
Вчерашната пародия няма да я коментирам - всичко сте казали и нямам какво да допълня.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 19:23 от gg__

# 751
Единственият шанс е идолът на Мария. Мария дава идола на Тино, а двамата с него гласуват за Павел. Заверата не трябва да включва повече от двама човека. Рисковано е, но аз на мястото на Мария бих пробвала.
Предполагам, че петорката вече са прекалено сигурни в себе си, за да сплитнат пак гласовете.

# 752
  • София
Аз не го виждам Едис на финал, по-скоро няма да си вземе игрите. Ако стигне, не вярвам да гласуват за него. Много е арогантен и се държи обидно с хората, уязвява ги. Вчера с Мария отново. Павката също си повярва, но не обижда хората, повече на синхрони се изпуска. Не сме го чули да се конфронтира.

# 753
Аз не мисля, че Тино има повече мозъчен капацитет от Снежана, просто имат различен темперамент и изказ. И именно това изигра лоша шега на Снежана. Хора като нея не стигат много далеч в Сървайвър, все пак е Водолей - най-изявеният бунтар, тя не може да остане незабеляана. За такива хора единственият шанс е, ако тяхната коалиция е мнозинство. Но видяхме и какво стана в този случай, тя беше със сините, които нямаше да я номинират, но реши да обръща хода на играта, типично по Водолейски, просто насреща си нямаше с хора с умствен багаж(Иван, Татяна и т.н.). Докато Тино е тих и прикрит, за него по-скоро важи “Тихите води са най-дълбоки”. Не иска да се набива на очи, не иска да влиза в явни коалиции. Ако сравним едно и също нещо, казано от Тино и Снежана, би прозвучало все едно е различно.
За вчера - да, преди това изпуснаха няколко възможности.
Но за разлика от Стани, Чефо и Снежана, които се опитваха, но бяха много лесно подвеждани и залъгвани, Тино има малко повече мозък в главата си и явно вижда очевидното - че Таня, Светльо, Иван, Дани, не са с тях и не им се доверява.

# 754
  • Другата България
Ако има някой, който до момента играе и се държи като в истински “Сървайвър“, макар и не на 100%, това е именно Благо. По-назад Фанфанито и написала защо, а и доста писахме досега. Това не е ИВ, няма чест и достойнство тук, надхитри, надиграй, надживей. Дотук Благо се справя по всички параграфи. Факт. Точно затова аз бих дала глас за него, ако съм в журито. Другият е Павел, но при него поведението не ми допада, а и до момента той не е ваден от зоната си на комфорт, за да го видим при други обстоятелства. Докато Джизо мина през всичко.
Чак не вярвам, че пиша това, но каста ме принуди да го направя. Трагична работа.

# 755
Но за разлика от Стани, Чефо и Снежана, които се опитваха, но бяха много лесно подвеждани и залъгвани, Тино има малко повече мозък в главата си и явно вижда очевидното - че Таня, Светльо, Иван, Дани, не са с тях и не им се доверява.
Стани, Чефо и Снежи вече не са в играта.. Тино е.
Кой е по-добрия играч? Ако Тино успее да стигне до финал, може да победи и срещу Благо и срещу Павел. Движи се по линията на най-малко съпротивление и не си създава врагове.
То и Татяна е в играта още 😂
Това,  че не си отпаднал точно в Сървайвър не те прави добър играч 🤣

# 756
  • Варна
Скрит текст:
Стани, Чефо и Снежи вече не са в играта.. Тино е.
Кой е по-добрия играч? Ако Тино успее да стигне до финал, може да победи и срещу Благо и срещу Павел. Движи се по линията на най-малко съпротивление и не си създава врагове.
То и Татяна е в играта още 😂
Това,  че не си отпаднал точно в Сървайвър не те прави добър играч 🤣
Щом е в играта, значи и тя е по-добра от тях..хаха. Поне е знаела за кого да се залепи..
Накрая ще останат Татяна срещу Мария..

# 757
  • София
И Николета Лозанова ги подпука 😁

# 758
  • Варна
Аз нямам нищо против "детската градина". Какво са виновни, че другите не могат да ги неутрализират.

П.П. Сто шанса им дадоха от продукцията да ги разбият. Чак по едно време беше прекалено от страна на Ваня, направо им го каза директно и те пак не се осмелиха или не го разбраха.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 15:39 от Хексе

# 759
Точно пък Н(и)Ло-то е такъв капацитет, че по-добре да си мълчи.

# 760
В началото бях за сините, но от петорката прекалено си повярваха и поведението им, особено на Едис и Павел, стана дразнещо. Ще се радвам да победи Благо или Тино, ако все пак стигне до финал.

# 761
Аз не разбирам защо снощи Иван,Татяна и Тино не направиха преврат.Толкова лесно и елементарно, дори няма нужда от мислене..Гласовете 3-3 и Тино изпраща Едис на острова.
И тримата знаеха,че избора е между Иван и Татяна..е,тези двамата глупаци Иван и Татяна,защо не смениха вота,вместо да си траят и да си чакат реда????!

Толкова сезони съм гледала на международни продукции такива наведени глави и безмозъчни участници никъде не съм виждала. Rolling Eyes
Ауткаст,трябва да си много доволен,че не си се нацапал в тази телевизионна помия.Мястото ти въобще не е било там и добре,че не са те кастнали.

# 762
  • София
Моето предположение е, че дори не са го мислили като вариант. Тино на първия синхрон каза, че ще трябва да играе с Иван и Татяна. Сигурно е отишъл, питал ги е какво мислят да правят, за да не идва от него преврата и да си замине като Снежана. Те са му казали, че вече са се разбрали и двамата ще гласуват един срищу друг, останалите да избират кой от тях да си ходи. И Тино се е отказал след чутото. Grinning

# 763
Toва е безумие.
Да знаеш,че ще те гласуват,да имаш шанс да се спасиш без никакъв проблем,да имаш възможност да разбиеш една силна коалиция и ти да си траеш...
 Аз съм сигурна,че на тези хора им се плаща и карат по сценарии...не може да са толкова безмозъчни...!!!

# 764
Няма го Благой да им каже какво да правят. Татяна станала на толкова години, чака друг да и' каже как да постъпи. Тя и Иван печелят наградата за най-тъпите участници във всички сезони.

Общи условия

Активация на акаунт