Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 426

• 45 991
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Привет момичета Hug
Благодаря за новата тема Two Hearts
Да я изпишем с хубави новини !
Благодаря за страхотния анализ на Навид, радва ме, че пак пише !
Чудесно е, че сериала е оценен където трябва и отива в Кан, въпреки измислените им рейтинги, начело сме и на най-коментираните сериали, какво да искаме повече Joy
Желая им успех в Кан и дано пък отскочат Енгин и Демет до там.

Не съм довършила серията още, но каквото съм видяла е суперр, добре, че идва срядата Heart

от пресата

# 16
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1647887631827578880

Фокс: Искахме да започнем седмицата с тези погледи.

araselia, Hands Plus1

# 17
Ами добре започва седмицата, с разкошни усмивки и чудесно партньорство Hands Ok Hand Много е хубаво да работиш с човек от твойта кръвна група, работата е песен тогава и резултата възможно най-добър Heart Eyes

# 18
Здравейте момичета!
Имаме серия за гледане,анализ за четене,въобще доста да наваксване!
Късмет на сериала ни Кан-заслужава го!
Хармонична екрана двойка са Енгин и Демет!Сега като Демет е свободна да вземат и да пренесет и  екрантата си любов в реала!Кой знае,всичко е възможно!
Спокоен и релаксиращ остатък от деня!

# 19
Привет..
Благодаря за новата тема,превода и анализа, за целия труд.
Приятни минути на всички в темата.
Започнах да гледам епизода.

Успех на сериала в Кан. Несъмнено ще бъде оценен.Flowers Four Leaf Clover   
 Демет и Енгин са чудесни.

# 20
  • Пловдив

https://twitter.com/CalinosEnt/status/1647958341149429763

Дистрибуторската компания: Поздрави от Кан!
И видео:
https://twitter.com/_denizsever/status/1647963835444215808

Демет в сторито си е сложила тази снимка.
Да видим какво ще е поведението на Вера...

Само допълвам поста си - няма ви...

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 18:45 от mariana51

# 21
Марианче, сега видях и аз  - много готина снимка Simple Smile

До тук 3  рокли Thinking Heart Eyes

# 22
  • Варна
Привет, изгледах серията Hug
Такова удоволствие беше епизода, да не са им уроки Stuck Out Tongue Winking Eye
 И да понапиша относно възприятията си за героите и действията им.  

Вера е като Фара, и двете не подбират начин децата им да са добре, и двете са като лъвици и се борят за децата си. Така че, не бих разчитала много да мисли за доброто на Тахир, видя се, че родното й чедо е друго нещо. Би пожертвала Тахир заради Каан без угризения, нищо, че и той й бил син . В кухнята Тахир с Вера показаха, че и те са имали  своите моменти заедно . „Шеф Тахир“, от нея е научил да готви добре и да има мечти.

Тахир винаги  има план в главата си и сега има такъв, като в него няма и секунда колебание дали да се жертва за Фара и детето й Heart  Всъщност той беше приготвил три паспорта, явно е имал друг план, който промени в движение. Обяснението защо постъпва така беше много логично, поне за мен Sunglasses -Не ми прилича да излъжа и да замина. Съдба- това е неговото мото в живота, поне досега !  Тахир наистина е човек на когото не му пука за себе си, той и дотук го показа от предишните си акции, напр. когато отиде за кръвнината при другата мафия. Затова повярвах  в искреността на думите му.
Много са готини двамата с Фара като се дърпат и спорят, направо  са  огън и барут. За Тахир денят е специален, защото може да му е последен, но смята да го изживее подобаващо, докато Фара е изтъкана от нерви.  Страхотна сцена в колата с песента Карамел, много сладки Керим и Тахир, за миг се превърнаха в нормално семейство тръгнало на разходка. Керим беше истински щастлив !
Така добре се забавляваха Тахир с Керим в къщата до езерото, докато Фара си гризеше ноктите от нерви, направо им гледах сцената нахилена, много готини пак Керим и Тахир, прекрасно изпълнение на Енгин и Растин, пълнят ми душата… И договорът с малкия, еми каквото обеща ще го изпълни, думата на Тахир аби на две не става.
Фара е много умна, вече го е разгадала Тахир, познава кога лъже, кога е притеснен - Крадецът на шоколад …:joy: Много хубав разговор между двамата, по скоро изповед на Тахир, хваща за гърлото и напълно обяснява действията му, страхотни думи, браво на СЦ   -„Вървя по път без изход, връщането е забранено, отпред пропаст, затова събрах смелост да скоча !“
А Агата го оприличи с диво животно притиснато в ъгъла. Но погледът на Тахир към играещия на топка Керим обяснява всичко, това е нещото, което е липсвало в живота му и за което с радост би дал живота си !!! Но има и „длъжен съм да отида“ , интересно и той като Мехмет е длъжен, но Мехмет е длъжен на работата си, а Тахир на „семейството“ .
Фара каква опашата лъжа му дръпна на Тахир ….. ама успя на своето да отложи тръгването, а Керим само като погледне Тахир  и той вече се е предал.  Фара обаче не се предава лесно, оказа се, че това, че Тахир тръгна чак сутринта му спаси живота Heart Eyes
А пък специалния "чай на майката на Хайдар" – още една сладка сцена между Фара и Тахир, Фара и тя вече почна да крои планове , явно е заразно Joy
Тахир и Мехмет на магистралата, взривоопасно Rage. И полицая не е толкова добър човек, и мафиота не е толкова лош. По принцип Мехмет си е лудичък и той, как наби Каан и нахълта в къщата на Ага.  Но Мехмет също е и много добър брат, а Фърат Танъш явно добър певец.

Тахир аби изпълнява каквото е обещал - върнах се, тук съм-  към разярената Фара, която се нахвърля върху му, обезумяла от страх и отново съзаклятническо намигане с малкия, двамата с Керим вече се разбират с една дума.

Засега Перихан ми изпадна много в очите, това нейното е просто жестокост и то към собственото дете , но и е за съжаление с този брак, на който се е обрекла.

Вечерята при Агата и неговите смешни истории Joy  колко да са смешни?  Много добро извинение защо е почнал да убива хора, за да защити животните Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам как живеят заедно Вера и Агата и колко се разбират, но на вечерята много добре си подаваха топката и се бъзикаха с Тахир и Фара. Баде много смело го даде, как можа да ги изговори тези неща пред Агата, странно, какво мисли и тя да прави ?? Не й допада вече отношението им към нея и брат й и започва да си показва зъбите.

И изповедта на Фара пред дървото на желанията, много силно… поредната приказка,  страхотно, Фара разказвайки, Тахир без думи, слушайки .. и аз нямам думи за сцената, 10 от 10 Heart Decoration  Фара е убила някой, но според мен може да не е бил бащата на Керим.

Да не забравя да кажа за музиката, когато Тахир е в акция, че е уникална !!

Много бели рокли сте сложили, да видим обаче дали ще стигнем до сватбата в тази серия Grinning

# 23

Аnista Two Hearts  С удоволствие те прочетох!

Момичета Two Hearts Благодаря за хубавите снимки и новини!
Цял ден на работа, уморих се подобаващо, сега ако се появи нещо от Кан - ще съм супер доволна.

# 24
  • Пловдив

Марта, за сега, саво това от Кан.
Не губим надежда все още...

Ще имаме предварителен преглед тази вечер.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:37 от mariana51

# 25
Ами може да си снимат  сериала и никой да не отиде никъде.

# 26
  • Варна
Едно ново хубаво клипче, гледам май вече доста клипове са наизлезли, почнаха да творят Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=aUqXq0npXGc&t=12s

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:58 от Аnista

# 27
Гледам си серията, прочетох те , Аниста. Леко ще ти репликирам за Перихан - за дъщеря и не я разбирам, не може една майка така да злобее срещу детето си, не че не съм го виждала. Просто не го проумявам. Обаче за мъжа и я разбирам - тя отива посред нощите да му носи храна, той прегърнал друга и то стара любов. Ами трудно се понася тая гледка, обидно е.

Е нахилена съм като зелка от това дуо Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 22:57 от araselia

# 28
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=hCC4I1PFWtU

Ето откъсът от 8 епизод.

# 29
Благодаря Мариана.

Мисля,че Фара сънува. Колко е  красива сцената? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт